Jump to content

rol2rekva

Nariai
  • Pranešimai

    183
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario rol2rekva paskelbtas turinys

  1. rol2rekva

    melioracijos grioviu tvarkymas

    Sveiki, Gal kas galėtų patarti su tokia situacija. Bus savivaldybės lėšomis tvarkomas melioracijos griovys ir mano sklype 1 metras nuo griovio krašto yra stacionarus gyvulių aptvaras. Melioratoriai liepia nusitveri nes jų darbams trukdo. Gaunasi virš 100metrų ilgio nutvert, kurį naujai užtvėriau praeitais metais. Ar turiu teisę į kažkokią kompensaciją, nes gaila laiko ir pinigų per naują užtveri? Gal kas susidūrę esat?
  2. Sveiki, ar galima šiemet durpyną išarti ir persėti pievą ar bus gaab pažeidimas?
  3. Sveiki, neužvestam traktoriui vairas laisvai sukasi ratu, nėra jokio pasipriešinimo. Ar danfosas kiauras ar cilindrą žiūrėti?
  4. Gegnes trosais traukėsi ar A raidę paprasčiausiai sukalei?
  5. Gražiai pastatas atrodo. Ir kaip žiemas atlaikė stogas? Klausiu., nes pats dabar 9x25 statau ir sudėjau gegnės 5x15x600 kas 90cm. Tai nuolydis nestebuklingas gavosi. Galvojau siferi naują dėt, bet dvejoju ar gegnės gerai laikys. Ir kaip skarda dėl kondensavimosi. Ar nevarva ant gyvulių?
  6. Sveiki, Volvo 830 nuo ko pritaikyti lenktuvų trosa? Pradėjau tika kult ir nutrūko
  7. 59Nupirkau dx 110 tik dvitilty, nelabai su hidraulikos tepalu susigaudau. Pats tepalas iš galo virš pakabos, du bakai vienas per centrą, o kitas prie kairio rato su stikliuku lygiui? Tas su stikliuku visai tuščias. Kaip iš centrinio išleist tepalą keičiant nerandu probkes? Ir kiek tepalo gal žinot pilasi? Kitas klausimas gal manualą kas turit šio traktoriaus?
  8. Taip vientiltį žiūriu, belarusas class 46 nepasuka normaliai, tai šitam darbui pigių arklių ieškau.
  9. Sveiki, Gal kas susidūręs su dx110. Kiek garo iš alsuoklio normalu? Galinė pakaba nuimta, likę tik cilindrai. Keliant jaučiasi, kad tepalą paduoda, bet cilindrai nejuda? Siurblys slėgio nesukelia ar kita problema? Savininkas šneka, jog be apkrovos cilindrų nenuleis....... . Kaip su variklio kaitimu šie traktoriai, ar turėję kas problemų, nes temperatūros dačikas nusprogęs. Šiaip dirba variklis gražiai, pavaros lengvai jungiasi, per daug neišmaltos, stabdžiai pusėtinai.
  10. Sudėjau pagal Party patarimą, labai lengvai išėjo. Ačiū visiems už patarimus.
  11. Variantas, ryt išbadysiu. Ačiū
  12. Tai, kad ant diskatriaus šlicų gražiai užsimovė, o toliau nei krust. Turbūt diską būsiu kreivai uždėjęs
  13. Sveiki, Išskyriau belarusą, pakeičiau sankabą ir nebesurenku atgal. Sujunginėjant atgal diskatorius ant šlicų tikrai užeina, bet sankabos diskas ne. Sukant už alkūninio ir judinant traktorių niekas nesikeičia. Ar gali būtų, jog sankabos diskas kokiu mm kreivai pasisukes lyginant pagal diskatorių ir centro nebėra? Diskas turi lygiai su diskatorium sueit ar žiūrėt į centrą iš akies? Gal dar kas kokių patarimų? Ačiū
  14. Guoliavietė 80 kitokia, reikia būtinai keist. Jau viską naujai sudėjau, tai, kad velėną su ranka pasukt reikia košės gerai užvalgyt.
  15. Labas, O guoliavietę kur velenas statosi 50 palikai?
  16. Sveiki, Keičiant 50 darbinį į 80, ar reikia tekint guoliavietę? Nes saulės dantratis su velenu nebetelpa sako. Dalių dar neturiu ryt į miestą lėksiu, pas tekintoją prie to pačio nuvežčiau.
  17. Radau dalių šiandien visų kurių reikėjo ir tepalo, renku tiltą atgal. Lytagra nuo ryto irgi nieko nebedavė Utenoje.
  18. Na ką pabėriau viską, darbo trejetai valandų išrinkti, kaip ir sakei abi stabdžių pusės ir abu didieji dantračiai. Satelitai atrodo gerai nekliba iš įvorių, kryžmės ašelės irgi vos vos pasitrynusios. Pakeisiu dantratį ir kelis guolius ir stabdžių salnikas vienas leidžia. Tik klausimas ar traktorių detalės rytoj dirbs ir kada dirbs, nes traktorius su frontaliniu reikalingas
  19. Aišku, galvojau, kad tik stabdžius reiks nuimt, ryt dežė surinksiu ir liemenį reiks pradėt. Ūžia ir dabar nemažai, reiks bandyt keist abu kaip sakai, per porą dienų gal apsisuksiu.
  20. Sveiki, Ar keičiant chastavyka, reikia ir planetarke kartu keist? Ar labai kauks jei tik chastavyka nauja įdėsiu? Chastavyko vienas dantis nuskeltas. Ir ar sunkiai planetarke nusiardo?
  21. rol2rekva

    Česnaku auginimas

    Spalio 19-21d sodinti įsišakniję gerai, daigų neleidžia ir neleis, žemė jau per daug šalta.
  22. rol2rekva

    Protingas ukininkavimas...

    Dėl mėsos atskirų patalpų reikės ir nemažų, sunkiau nei dėl pieno leidimus gaut, domėjausi, bet ne iki galo....
  23. Teisingai sako 80m2 labai mažiukas, ieškok vietinių meistrų geriau, nes su firmom bus tokia kaina, kad dėžutė kažin ar gausis už tokią kainą.
  24. rol2rekva

    Protingas ukininkavimas...

    Nerandu kompe daugiau, bet iš esmė medinis karkasas, 20 cm vatos, viduj cemento drožlių plokštė ant jos baltos plytelės 20x20, laukas skarda visas apsuktas, betonuota maža aikštelė prie įėjimo, vidaus aukštis apie 2,20, lubos plastikas, grindys su nuolydžiu ir trapas. Svarbu, kad visur lengvai valoma ir prieinama būtų. Šiaip įsirengti tai tikrai paprasta. Reikalavimai labai aiškūs ir savaip Vet interpretuoti negali.
×
×
  • Create New...