Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sakai ten bus pigiau , negu restauruoti ? Ewa užsiprašė 500 € / vnt, tai kažkaip daugokai gal.

Na tiesiog reikia pasiskambineti ir pasitikslinti kiek kitur kainuoja, nes restauravimas spėju gali būti 300 jei ne daugiau, nebent ne kur Kaune yra kas pigiau daro
Paskelbta

Na tiesiog reikia pasiskambineti ir pasitikslinti kiek kitur kainuoja, nes restauravimas spėju gali būti 300 jei ne daugiau, nebent ne kur Kaune yra kas pigiau daro

Irgi ne dykai, bet dar visai pakenčiama.

Paskelbta

būsiu širdingai dėkingas už jūsų nuomones.

ką darote, kai reikia prie hidroporos prijungti agregato šlangą, o jungtyje iš traktorius yra slėgis.? o valdymas ne mechaninis. kai tą tepalo slėgį nuimate?

Paskelbta

būsiu širdingai dėkingas už jūsų nuomones.

ką darote, kai reikia prie hidroporos prijungti agregato šlangą, o jungtyje iš traktorius yra slėgis.? o valdymas ne mechaninis. kai tą tepalo slėgį nuimate?

"plaukiojanti" padetis tikriausiai yra. ja ijunk ir tada pajungsi

Paskelbta

pas mane nelabai yra ta niautrali padetis, bent knygo nieko neparase, arba nzn ka paspausti, pajunginejes plius minus pagaunu tarpa kurem pavygsta yjungti normaliai slanga.

Paskelbta

dar tikriausiai variantas uzgesint traktoriu, ijungt degima ir tada pajungineti. elektra turetu padarineti kanalus, o kadangi i priesinga puse slegio nera, teoriskai abi puses turetu tapti laisvos

Paskelbta

pas mane nelabai yra ta niautrali padetis, bent knygo nieko neparase, arba nzn ka paspausti, pajunginejes plius minus pagaunu tarpa kurem pavygsta yjungti normaliai slanga.

Nežinau koks traktorius bet logiškai mastant visi turėtu turėt neutralia padėti, i viena puse paspaudus turėtu daleiskim kelt, sekanti padėtis butu neutrali dar sekanti leidimo o dar sekanti plaukiojanti.

Paskelbta

Nežinau koks traktorius bet logiškai mastant visi turėtu turėt neutralia padėti, i viena puse paspaudus turėtu daleiskim kelt, sekanti padėtis butu neutrali dar sekanti leidimo o dar sekanti plaukiojanti.

yra kelimas ir leidimas priverstines,  nera kitokiu padeciu ant elektro jungiklio, traktorius Cese

https://www.google.lt/search?q=farmall+u+pro+inside&biw=1366&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKkpTBmdbQAhUH7hoKHQCmCPsQ_AUIBigB#tbm=isch&q=farmall+u+pro+115&imgrc=WxBUBgyu5l7k5M%3A

vaizdas toks

Paskelbta

Pajungineju viena, kita puse pagaunu mazdaug kad nebutu slegio ir yjungiu, kartais ismeta pirmu naudojimu, poro vel jungiu,kartais is karto pavygsta sklandziai yjunkti kad uzsifiksuotu.

Paskelbta

Pasiskaityk instruksijoj kaip reiketu tiksliai daryti, bet man kaip per migla kirba, kad reikia kartu spausti ijungimo arba isjungimo mygtuka kartu su mygtuku is kitos puses ir turetu isijungti plaukiojanti

Paskelbta

Pvz manitu irgi nera plaukiojančio tai norint pajungti priedus reikia degima ijungus pajungineti migtuka i abi puses, tai čia gal irgi tas suveiktu

Kiek man zinoma tai JCB neturi plaukejancio, o manitu turi plaukejanti (Nebent nuo komplektacijos priklauso)

Paskelbta

Kiek man zinoma tai JCB neturi plaukejancio, o manitu turi plaukejanti (Nebent nuo komplektacijos priklauso)

Manitu neturi plaukiančios padėties, bent jau manasis 735-120 lsu. Kaip caper sakė, norint pajungti priedų hydro poras (pvz rulonų griebtuvus ar pan.), tai reikia gesinti variklį ir pasukus degimą, vieną ir į kitą pusę valdymo ratuką pasukinėti.

Paskelbta

Manitu neturi plaukiančios padėties, bent jau manasis 735-120 lsu. Kaip caper sakė, norint pajungti priedų hydro poras (pvz rulonų griebtuvus ar pan.), tai reikia gesinti variklį ir pasukus degimą, vieną ir į kitą pusę valdymo ratuką pasukinėti.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...