Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

na aš irgi turiu bėda 2007 MF5455 du metus viskas buvo ok,pernai priekinis tiltas 15000 lt remontas,o dabar stovi su užstrigusia greičių dėže o pradirbta 2000 moto.

Paskelbta
na aš irgi turiu bėda 2007 MF5455 du metus viskas buvo ok,pernai priekinis tiltas 15000 lt remontas,o dabar stovi su užstrigusia greičių dėže o pradirbta 2000 moto.

Užjaučiu iš širdies. Manau, pikta, nors vilku staug........

Paskelbta

Na turbut neisgero gyvenimo jam taip

Paskelbta

Na, "nudžiugino" :icon-redface: ... Nuvežiau kuro siurblį į "Dizridą", šiandien paskambino ir pasakė, kad dalių nėra sandeliuos ir pas vokiečius, užsakius pagamins per 3-5 mėnesius ir tai su :icon-question: Nežinau, peršasi išvada, kad boschas pradėjo gaminti tokią techniką, kad jai nespėja gaminti atsarginių dalių.....

Paskelbta
Na, "nudžiugino" :icon-redface: ... Nuvežiau kuro siurblį į "Dizridą", šiandien paskambino ir pasakė, kad dalių nėra sandeliuos ir pas vokiečius, užsakius pagamins per 3-5 mėnesius ir tai su :icon-question: Nežinau, peršasi išvada, kad boschas pradėjo gaminti tokią techniką, kad jai nespėja gaminti atsarginių dalių.....

Pabandyk į Skubą nuvežt, gal čia tik dizridos bajeriai.

Paskelbta

Pabandyk į Skubą nuvežt, gal čia tik dizridos bajeriai.

Skuba irgi sakė, kad dalių nėra...

Paskelbta

kas liecia kuro siurblius tai pirmiausia ka privaloma padaryti tai is kuro talpyklu nesrebti dizelio iki dugno na o jei dar ir per filtra pries kuro baka perleisit patikekit problemos baigsis , taip sakant problema ne prekeje (dizelinas) o filosofijoj ;)

Paskelbta

Dėl vandens - 100 proc. garantija. Kuro talpyklų neturiu, filtrai keičiami laiku, be to vandens atstoinike ir nebuvo, o užlinko irgi ydomiai - vakare pastačiau, o ryte - negyvas, nors meistras sakė, kad taip ir būna, o pagr. priežastį įvardino- tai kurą, kurio tepimas vos ne kaip ir benzino, nors pagalvojus pan. ir yra - anksčiau jeigu dyzelin įkišai nagus, tai plauni pora dienų, kol kvapas dingsta, o dabar - pakanka vaikiško muilo ir jokio riebalo nelieka...

Paskelbta

Na, jeigu apie DP vadybininką(traktorių) nieko gero pasakyti negaliu, tai servisas kolkas be priekaištų - šiandien paemė kuro siurblį ir tam laikotarpiui, kol suremontuos, paskolino kitą

Paskelbta

case jx95 nekelia arba silpnai kelia hidraulis ant laisvu ant karsto davus apsuku pradeda kelti o pakelus tarkim pluga 3x3 ant laisvu savaime leidzesi davus gazo vel kyla, pradirbes 800val. gal mirsta siurblys?

gal kas turi panasiu bedu.

Paskelbta

Ant karsto įprastai gėles dedame, ne "apsuku". Na, bet esmę supratome. O aukštyn kelia greitai, ar vos vos? Jei greitai kelia, tai gal ne siurblys, kad tik "pozicinis" kaltas.

Paskelbta
Ant karsto įprastai gėles dedame, ne "apsuku". Na, bet esmę supratome. O aukštyn kelia greitai, ar vos vos? Jei greitai kelia, tai gal ne siurblys, kad tik "pozicinis" kaltas.

aukstyn kelia normalei ant apsuku, bet kodel pakelus savaime nusileidzia?

Paskelbta

mano casui tai ir panasi problema, pas mane galas uzgesinus traktoriu nusileodzia, jai be svorio tai per para su 500kg per 3min kol uzkurtas, automatiskai palaiko nustatyta lygi, o nuleist tai povaliui neina, nes trukcioja, keblus reikalas.

Frontalinis kelia bet manyciau letokai, bet uztikrintai, o vat vairo pasukt kai pakaista tai neina....

Paskelbta
mano casui tai ir panasi problema, pas mane galas uzgesinus traktoriu nusileodzia, jai be svorio tai per para su 500kg per 3min kol uzkurtas, automatiskai palaiko nustatyta lygi, o nuleist tai povaliui neina, nes trukcioja, keblus reikalas.

Frontalinis kelia bet manyciau letokai, bet uztikrintai, o vat vairo pasukt kai pakaista tai neina....

su vairu ir ant tusciu sunkeu sukasi ir kai salta, tepalai pakeisti ir filtrai gal filtras levas, bet originalus

Paskelbta

cia jau pats nieko nesugalvosi, be serviso ir ju visu slegiu ir srautu matavimu, jei filtrai ir siurblys geri tai skirstytuvuose kazkur per voztuvus nupylineja tepala, ju ten devynios galybes

Paskelbta

Perkat vyrai bele kokius traktorius , tai paskui hidraulas nekelia ar panašiai . Nusipirkit kaip aš DF -jisai viską pakelia ir

patraukia . Tik gaila kad nepaveža. Sulūžta tai pusašis ,tai pusašio rankovė ..kaištis..traukė ..kronšteinas.. .. Jeigu šiandien nebūtų sulūžes ratlankis būčiau ir sėją pabaigęs. Deja ... užlango vėl lietutis o 'žemutinėj pilyj vėlei šventė'.

Paskelbta

keitem forsunkes 716 vario, viskas ten normaliai issisuka tik bais mandrios forsunkes :D be formules kazkokios nesudesi atgal nes pagal ja ir forsunkiu skaiciuka parenkamas saibu storis kuris turi buti po forsunke ar kaip ten nu krc :icon-wink:

Paskelbta
keitem forsunkes 716 vario, viskas ten normaliai issisuka tik bais mandrios forsunkes :D be formules kazkokios nesudesi atgal nes pagal ja ir forsunkiu skaiciuka parenkamas saibu storis kuris turi buti po forsunke ar kaip ten nu krc :icon-wink:

turbut viskas del vario :icon-eek:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...