Jump to content

MF

Nariai
  • Pranešimai

    588
  • Prisijungė

  • Lankėsi

MF pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

3

Reputacija

  1. http://www.claas.co.nz/products/tractors/axion850-810/cab-comfort/cebis-version?subject=D00002686_en_NZ NZN kurios kartos klausi, nuoroda apie pati naujausia. Esme ta pati -apjungia traktoriaus valdyma i viena terminala
  2. Sensoriai slaunyse ne prie ko, jie skirti jeginiam reguliavimui. Yra dar vienas sensorius pozicijos kuris stovi po virsutine pakabos asimi desineje puseje ziurint is galo jo kodas 3387376M1. jo kaina apie 1500 lt Ten jiems buna arba fiske nukalta, arba laidai suesti dazniausiai signalinis laidas. Dar ant sparnu esancios knopkes buna supuvusios tai irgi gali kalti problemas kad neatjungia pakelus i maks. pozicija. Sensorius yra kalibruojamas. Ziurint pagal modifikacija kalibruojama testeriu arba kompu. Bet dazniausiai padeda el.instaliacijos suremontavimas.
  3. Geras traktorius tik turi viena problema -pavarų dėžė. Saugoti ir mylėti būtina, jokių grojimų pavaromis ir jokių draginimu su juom. Jautrus elektros suoliams apie virinima prikabinto padargo pamirsk, Kabinos amortizacija- amortikai nelaiko, o kai amortikai nudvesia kapoja hidraulines slangas po kabina. Dulkiu nutraukimo sistema jei netvarkinga - mėgsta uždegti oro filtrą. Daugiau tai super traktorius sveikatos kaip pas velnia.
  4. Turetu taip ir buti nes jei slegio nera siurblys sukasi i maksimalia padeti pats. Kai paduoti spaudima tuomet yra mazinamas siurblio kampas. ar tikrai ? Nesakau kad tikrai tai priklauso koks siurblys kokia sistema. Bet vienas is variantu yra toks.
  5. Turetu taip ir buti nes jei slegio nera siurblys sukasi i maksimalia padeti pats. Kai paduoti spaudima tuomet yra mazinamas siurblio kampas.
  6. Ta prasme, nelabai supratau esmės, tai ijungus riciaga, jį išjungus siurblys vistiek veikia lyg butu ijungtas riciagas ? Ijungus ricaga siurblys isijungia, riciaga isjungus siurblys lieka isijunges (suvertes plunzeriu kampa)... Gal kas zinot siurbluo apytikslia kaina? Siurblio valdymas ateina is skirstytuvo ten bedos pirmiau ieskok o ne siurbliu kaitaliok. Jei siurblio kampas stringa jau tau seniai turejo jis but uzlinkes. Pasikviesk kad pamatuotu kas darosi su skirstutuvo kokie slegiai siurblio valdymo linijoje. Dar jei pats keitei skirstytuvo salnikus tarp sekciju galbut esi pervezes ar ne taip kazka surinkes. Nzn kaip tiksliai NH ten yra bet skirstytuva pirmiau ziurek o ne siurbli.
  7. Pasiimi plaktuka ir apvanoji ta skirstytuva. retai kada ten tas vožtuvas nukepa. Dar vienas dalykas rankenoje laidai kur islenda ten gali buti laidas nutrukes ir neveikia tau.
  8. Techniniuose parametruose to gal ir nera parasyta, bet taip sake pats direktorius, tai nematau reikalo juo netiket. O del umegos pats paziurek http://www.umega.lt/index.php?cid=3018 2150/2190 must juokauji sutinku kad teoriškai čia kugis ant tokio ilgio,o praktiškai paklaida ant virinimo
  9. Umega ir stronga tai tikrai turi, del zemaituko ir laumetrio negarantuoju Kurioj vietoj tu ta kugi ten matai man labai idomu. Zemaitukas tikrai neturi laumetris tikrai ne, Umegos dar nemaciau, Stronga ten gal gal kokia vienetine bet tikrai neivienuose techniniuose parametruose nemaciau kad ten kur nors kugis butu.
  10. MF

    GEDIMAI

    Jei ten DF variklis su siurbliu kievienam purkštukui- tai žiurėk gryžtamojo nupilimo vožtuvėli. Jiems budavo kad trukdavo spyruoklė ir grybindavo. Da gali knisti prota taip vadinamas gesinimo vožtuvas, bet ten nagu geriau pačiam nekišti kvieskis DF meistriukus.
  11. Tai as apie sita kugi ir kalbejau Del asiu, tai parasiau tai ka maciau komercinam pasiulyme, cia gal vadybos klaida O koks tas poziuris? Tai jei apie šitą kūgį man tada idomu kurios visos tą dalyka turi. Aišku yra keletas gamintoju kurie tą naudoja bet tikrai ne visi. Iš Lietuvos tai daugiau nežinau kurie dar turi.
  12. Kuginis kebulas yra pas visas puspriekabes per gala verciancias (bent jau kiek zinau). Pas stronga yra tas vainikas, tik gal ne toks masyvus kaip pas WF. Pas stronga kiek matau irgi bortai ne tiesus, turi savotiska islankstymas, tai nemanau, kad ten kazkas deformuosis. Esma tame, kad tai du skirtingi gamintojai pasirinke savo technologijas, kurios tikrai ne is pirsto lauztos. Dar ka pastebejau, tai asies kvadratas pas WF 127mm (tik nesupratau ar jos kvadratines ar apvalios), STRONGA 150x150mm O kas ir kaip, tai cia jau laikas parodys Labai seną informacija jie 127 apvalios nenaudoja jau kokie 2 metai. Nors jos keliamoji galia vienos yra jei gerai pamenu apie 17 tonų. Aš ne apie tokį kūgį kalbu tai yra pas WF priekis siauresnis už galą. O ne viršus platesnis už apačia. Dėl strongos aš gal irgi per daug užspaudžiau jie 4 mm naudoja nes manau jiems technologiškai ir dėl vizualinio grožio naudoja 4 mm bortams nes prie 4 mm dugno prileidinėti 3 mm šonus nei ši nei tas pagal jų kėbulo konstrukcija turėtų būtį. Realiai šitie du manau yra patys verčiausi gero ir patikimo gamintojo vardo. Bet vistiek didesnį pliusą dedu WF nes pliusų jie turi daugiau ir požiuris ir konstrukcija dar vis stipriai lenkia Strongą.
  13. Pirma kur tas vožtuvas stovi, ką jis valdo, kokia jo varža, koks leisitnas amperažas. Šiap iki 9 V dar veikia, prie 16V sudega. Jei valdymas proporcinis gali ir prie 11V nebeveikti.
  14. butent, kas parodoj siais metais pas juos buvot turejot matyti ir poremio pjuvi ir vainiko. Kiek teko pas kitus zvalgytis neivienas tokiu neturi.
  15. Jei kratytuvas WF, kuo neitinka priekaba? Uz beveik ta pacia suma WF iseina tik 18 tonu, plius, pas WF skardos dugno 4mm, bortu 3mm, o pas STRONGA visur 4mm, plius asys STRONGOS apskaiciuotos 32 tonom. Cia ant greituju ka prisiminiau Westerno 18T puspriekabės ašių keliamoji galia prie 40 km/h yra 33T, prie 60 km/h 30T. WF18T su paaukštinimais yra 27 kubo tai realiai į ją krausi grudų apie 22-23t. Strongos kėbulas iš 4 mm. yra todėl kad 3 mm nelaiko, nes pas juos nei lankstiniu ant borto yra nei normalaus vainiko viršutinio. Pas Westernus bortai nors lankstyti ir turi standumo briaunas. Dar vienas pliusas kad kėbulas yra kūginis- tai nesvarbu silosas, molis, kalkes, ar grudai viskas išbyra greitai net nereikia aukštai kelti. Tai va tiek ka aš greit atsiminiau
×
×
  • Create New...