krucius Paskelbta Gegužės 1, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 1, 2011 NOrjau paklaust ar symet paroda bus kitokia, ar mazdaug viskas bus taspats kaip pernai ? ar bus laukeliai, zemes dirbimas ir pan kaip ir buvo pernai.
Gunia Paskelbta Gegužės 1, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 1, 2011 NOrjau paklaust ar symet paroda bus kitokia, ar mazdaug viskas bus taspats kaip pernai ? ar bus laukeliai, zemes dirbimas ir pan kaip ir buvo pernai. http://www.agrovizija.lt/index.php?id=759
Algis... Paskelbta Birželio 29, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 29, 2011 ziauriai daug eksponatu , nusikaliau per diena o vistiek visos neapejau
viktorass Paskelbta Birželio 29, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 29, 2011 Kažin rytoi kartos ar ne žemes dirbimo technikos pasirodyma?
tadasg Paskelbta Birželio 29, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 29, 2011 šiandien buvo forumiečių mini meetas malonu buvo pasišnekėti su Edviu, Ragu, Ukiu bulvinsku, Arimu, mačiau ir Algį stovintį ir žiūrinti lytagros, dojaus žemės dirbimo demonstravimą. Iš tikro daug eksponatų, šiandien tik spėjau apeiti lauko kultūrų ir pesticidų panaudojimo laukelius, padiskutuoti su basf, beyr vadybininkais, pasiklausyti keletą seminarų. Ryt koncentruosimės į techniką. Beje, Viktorai, buvo apžiūrėtas Jūsų purkštuvas su traktoriumi, bet kažkaip pačio ir nepavyko sutikti. Gal nedalyvaujate, o tik techniką demonstracijai pastatėte?
tadasg Paskelbta Birželio 29, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 29, 2011 ryte maniau kad bus lietaus, bet po pietų pragiedrėjo ir saulė švietė.
Zvanas Paskelbta Birželio 30, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 30, 2011 Vaziuosiu paziuret ir as apie pietus
viktorass Paskelbta Birželio 30, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 30, 2011 šiandien buvo forumiečių mini meetas malonu buvo pasišnekėti su Edviu, Ragu, Ukiu bulvinsku, Arimu, mačiau ir Algį stovintį ir žiūrinti lytagros, dojaus žemės dirbimo demonstravimą. Iš tikro daug eksponatų, šiandien tik spėjau apeiti lauko kultūrų ir pesticidų panaudojimo laukelius, padiskutuoti su basf, beyr vadybininkais, pasiklausyti keletą seminarų. Ryt koncentruosimės į techniką. Beje, Viktorai, buvo apžiūrėtas Jūsų purkštuvas su traktoriumi, bet kažkaip pačio ir nepavyko sutikti. Gal nedalyvaujate, o tik techniką demonstracijai pastatėte? Buvau atvykes antroi dienos pusei tai pagrinde prie žemes dirbimo technikos demonracijos praleidau laika.
deivisD Paskelbta Birželio 30, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 30, 2011 man tai juokinga buvo stebeti kaip sienaini ruose is 5 firmu tik viena viska atliko gerai . l grebliai neatreguliuoti arba nepaima arba kultivuoja . pronaro presas tokius garsus skleide , net baisu , laukeme kada pabirs .laumetris isviso kietai , rulono numesti negali sugedo , atleke krautuvas - sugedo
greitail Paskelbta Birželio 30, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 30, 2011 man ir juokinga kai daro sienainio rulonus minksti nesuspausti klausi kas yra kad tokie prasti atsakymas cia tik sou man kaip tik turi parodyti geriausia suspaudima nasu ir greita darba , kas del parodos patiko viskas tiek nemokama gira tiek keturaciai ir firmu demonstracijos
dova07 Paskelbta Liepos 1, 2011 Pranešti Paskelbta Liepos 1, 2011 Nu tai kiap jums paroda man visai patiko gal kas matet kaip siandien ivbalite suko zalia mase su savo dirziniu dubliu velgeriu, siaip tai sis presas labai su zavejo ypac tuom kaip ruli suspaudzia nes mtz nepakele to rulono tai jau bandau isvaizuoti kiek jis svere Ir siaip idomi svente gaila kad paskutine diena nuvaziavau
vaidas.p Paskelbta Liepos 2, 2011 Pranešti Paskelbta Liepos 2, 2011 Bent man renginys labiau patiko už "KA PASĖSI" . Nėra tokios spūsties , nes renkasi tik suinteresuota publika . Ivabaltė netgi leido “Challenger” pavairuot ... Mačiau kažkas bandė ir "Quadtrac" suvaldyt .
Edvis Paskelbta Liepos 5, 2011 Pranešti Paskelbta Liepos 5, 2011 šiandien buvo forumiečių mini meetas malonu buvo pasišnekėti su Edviu, Ragu, Ukiu bulvinsku, Arimu, mačiau ir Algį stovintį ir žiūrinti lytagros, dojaus žemės dirbimo demonstravimą. Bent jau alaus gavom nemokamai dojaus stende
kestoxs Paskelbta Liepos 6, 2011 Pranešti Paskelbta Liepos 6, 2011 šiandien buvo forumiečių mini meetas malonu buvo pasišnekėti su Edviu, Ragu, Ukiu bulvinsku, Arimu, mačiau ir Algį stovintį ir žiūrinti lytagros, dojaus žemės dirbimo demonstravimą. Bent jau alaus gavom nemokamai dojaus stende tai jau dabar gal traktoriu pirksi is ju kad alaus gavai
M&M Paskelbta Liepos 6, 2011 Pranešti Paskelbta Liepos 6, 2011 tai jau dabar gal traktoriu pirksi is ju kad alaus gavai tai aišku pirks, ir ne vieną
tadasg Paskelbta Liepos 6, 2011 Pranešti Paskelbta Liepos 6, 2011 tai kad jau nupirkę vieną prieš porą metų
Edvis Paskelbta Liepos 7, 2011 Pranešti Paskelbta Liepos 7, 2011 pas mane pirkimo sutartyje irasyta buvo kad alus bus nemokamai kiekvieno renginio metu, vien del to ir pirkau
M&M Paskelbta Liepos 8, 2011 Pranešti Paskelbta Liepos 8, 2011 pas mane pirkimo sutartyje irasyta buvo kad alus bus nemokamai kiekvieno renginio metu, vien del to ir pirkau teisinga sutartis papuolė Tau
Gunia Paskelbta Birželio 25, 2012 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2012 ar i šiumetinę Agrovizija 2012 iėjimas mokamas bus?? ar ne taip informuotas...čia aišku smulkmena bet vistiek tada idomu..
jaun uk Remigijus Paskelbta Birželio 25, 2012 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2012 ar i šiumetinę Agrovizija 2012 iėjimas mokamas bus?? ar ne taip informuotas...čia aišku smulkmena bet vistiek tada idomu.. skelbime parasyta kad mokama. bet gal ten labiau simbolinis mokestis. nes bilietas dalyvauja loterijoje.
M&M Paskelbta Birželio 25, 2012 Pranešti Paskelbta Birželio 25, 2012 ar i šiumetinę Agrovizija 2012 iėjimas mokamas bus?? ar ne taip informuotas...čia aišku smulkmena bet vistiek tada idomu.. skelbime parasyta kad mokama. bet gal ten labiau simbolinis mokestis. nes bilietas dalyvauja loterijoje. įėjimas mokamas, bilieto kaina 10 Lt.
edviuks Paskelbta Birželio 26, 2012 Pranešti Paskelbta Birželio 26, 2012 Nu, gaspadoriai, kas varysit i siumetine ?
Sarunce1 Paskelbta Birželio 26, 2012 Pranešti Paskelbta Birželio 26, 2012 ale purvynas dabar ten senokai taip buvo, technika per lietu veza furos klimsta, tiek atvarge tai alutis liesis laisvai
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti