Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 11 valandų, grd pranešimas:

Kas galėjo turėti įtakos, jog ž. kviečiuose MCPA 1 l/ha nenuėmė usnių? Purkštas mišinys MCPA, Hurler, Stabilan, Regucil, Delfan Plus ir PAM, pH sureguliuotas.

Nes mcpa ir panasus druskiniai herbicidai sunaikina antzeminde dali, o daugiametes pikzoles atzelia is saknu, ypatingai usnys

Paskelbta

Kaip jums Tanger (Fenix) suveikė šiemet ankštiniuose? Pas mane žirniuose 2.7 l/ha purkšta kol kas švaru, o sojoje paleido piktžoles, o ir pati soja sustresavo labai, nors Lenkijoj registruota norma tik 1.5 l/ha fenixo

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
Prieš 6 valandas, pukotukas pranešimas:

Ka prie rondapo dedata kad butu geresnis poveikis .? Nes nupučiau su rondapu tai blyn zolė biski parudo ir viskas ar cia rondapas šventas vandenėlis koks papuolė

Ph vandens susitvarkyk iki 4-5 ir veiks kaip turi veikti. 

Paskelbta
Prieš 6 valandas, axe pranešimas:

Kaip asiukli isnaikinti? ar tiesa kad reikia dirbti skutiku keleta kartu kol jis nebesugebes atzelti is saknu?  

Kogero ten kur auga rugsti dirva. Kalkes gali padeti

Paskelbta
Prieš 11 valandų, axe pranešimas:

Kaip asiukli isnaikinti? ar tiesa kad reikia dirbti skutiku keleta kartu kol jis nebesugebes atzelti is saknu?  

Druskos i glyfosa arba glyfoso 6 litrai. Nors druska labiau virsu nusvilina

Paskelbta
Prieš 8 valandas, kesstonis pranešimas:

Ar su trašų barstykle galima išsibert granules nuo šliužų,ar imanoma sureguliuot 4-7 kg/ha. barstyklė sulky.

Su kvernu nustačius 6kg. normą neberia, bet po truputį didinant, pradeda bert ir normaliai gaunasi. Beriu tik vienu vienu šonu aplink laukus.

Paskelbta
prieš 45 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Su kvernu nustačius 6kg. normą neberia, bet po truputį didinant, pradeda bert ir normaliai gaunasi. Beriu tik vienu vienu šonu aplink laukus.

Dėkui reiks ir man taip pabandyt.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Bulvinykas pranešimas:

Pasiteisino? Man pernai tik krastus ir nuede

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...