manttys Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Azuba +praktis panaudojimas 0.5 plius 0.5 salygojo nudeginima. Dalis pusta pernyksciu abran plius makler ir to nera. @Remsekokios butu tavo mintys Cia kolegos foto, bet mano visi laukai taip pat nuo sio mikso apsvile
Gunia Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 29 minutes , manttys pranešimas: Tai tiesiog maziau chemijos pilk. Kam isradineti dvirati su tais mazais vandens kiekiais. Bandau išrasti motorolerį. Taip. Turejau rapso 29 ha, o purstuvas ant 26, tai nori nenori teko mazint. Bet paskutini karta tai vandeni net didinau nes didelis dulkejimas buvo ties ratais
AG Paulius Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 17 minutes , manttys pranešimas: Azuba +praktis panaudojimas 0.5 plius 0.5 salygojo nudeginima. Dalis pusta pernyksciu abran plius makler ir to nera. @Remsekokios butu tavo mintys Cia kolegos foto, bet mano visi laukai taip pat nuo sio mikso apsvile fu fu fu kaip negražu, nežinojau, kad fungis degina. Mano tu pačių veikliųju medžiagų su augimo reguliatorių ir mityba kooteilis, neturėjo jokio pašalinio efekto.
Gunia Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 49 minutes , manttys pranešimas: Azuba +praktis panaudojimas 0.5 plius 0.5 salygojo nudeginima. Dalis pusta pernyksciu abran plius makler ir to nera. @Remsekokios butu tavo mintys Cia kolegos foto, bet mano visi laukai taip pat nuo sio mikso apsvile Gal kad generikai?
JCB Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 49 minutes , manttys pranešimas: Azuba +praktis panaudojimas 0.5 plius 0.5 salygojo nudeginima. Dalis pusta pernyksciu abran plius makler ir to nera. @Remsekokios butu tavo mintys Cia kolegos foto, bet mano visi laukai taip pat nuo sio mikso apsvile O kas dar dėta? Prie šio fungio
manttys Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Ką tik, JCB pranešimas: O kas dar dėta? Prie šio fungio Pas mane kalis, dviskilciu herbis ir fungicidas. Bet su pernykscia chemija kokteilis buvo daromas identiskas. Realiai cia mizeris, bet del produkto kokybes klausimu kyla prieš 2 minutes , Gunia pranešimas: Gal kad generikai? Viena is teoriju
AG Paulius Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 53 minutes , manttys pranešimas: Azuba +praktis panaudojimas 0.5 plius 0.5 salygojo nudeginima. Dalis pusta pernyksciu abran plius makler ir to nera. @Remsekokios butu tavo mintys Cia kolegos foto, bet mano visi laukai taip pat nuo sio mikso apsvile Šeip į augalus pažiūrėjus ir į bendrą lauko vaizdą spalvą atrodo, kad tie kviečiai vargo bitės, gyveno kad išgyventi. Ir tokiu atvėju tik fungio ir šalto vandens trūko, kad jie dar labiau pavargtų.
Remse Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 1 minutę , AG Paulius pranešimas: Šeip į augalus pažiūrėjus ir į bendrą lauko vaizdą spalvą atrodo, kad tie kviečiai vargo bitės, gyveno kad išgyventi. Ir tokiu atvėju tik fungio ir šalto vandens trūko, kad jie dar labiau pavargtų. Kviečiai kaip kviečiai, čia gal 8t projektuota, ne 12t. jawax 1
Remse Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 4 minutes , manttys pranešimas: Pas mane kalis, dviskilciu herbis ir fungicidas. Bet su pernykscia chemija kokteilis buvo daromas identiskas. Realiai cia mizeris, bet del produkto kokybes klausimu kyla Viena is teoriju Nieko, praeis savaite, islys naujas lapas, vaizdas pasikeis. As pas save turiu panašiai taip atrodančių kviečių, nors iš vis šiemet nieko negavo. Tik dabar svarbiausia neprisižaisti purškiant vėliavą, ypač tie kas rinkis protiokonazolą su azoksi. Dabar tiek privirtą tų generinių protiokonazolų, kad jau jiems net pavadinimus sunku sugalvoti Witalikas 1
manttys Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 2 minutes , Remse pranešimas: Nieko, praeis savaite, islys naujas lapas, vaizdas pasikeis. As pas save turiu panašiai taip atrodančių kviečių, nors iš vis šiemet nieko negavo. Tik dabar svarbiausia neprisižaisti purškiant vėliavą, ypač tie kas rinkis protiokonazolą su azoksi. Dabar tiek privirtą tų generinių protiokonazolų, kad jau jiems net pavadinimus sunku sugalvoti Va va, as jau nebebandysiu "naujienu". Leisiu kitiems pasibandyt Remse 1
Remse Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 1 minutę , manttys pranešimas: Va va, as jau nebebandysiu "naujienu". Leisiu kitiems pasibandyt Tai žinam, pirmam nusisvilinus, praktiškai žalos nebus, bet jei vėliava taip nukeptų, tai nekažka. Jau geriau brangaus fungicido pjauti normą kažkiek, nei ten tais šudeliais purksti.
JCB Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 11 minutes , manttys pranešimas: Pas mane kalis, dviskilciu herbis ir fungicidas. Bet su pernykscia chemija kokteilis buvo daromas identiskas. Realiai cia mizeris, bet del produkto kokybes klausimu kyla Viena is teoriju Pas mane dar aminkės, nuo dviskilčių ir reguliatorius tame, tai vaizdas irgi toks pasvilęs. Tom pačiom dienom, tokį patį miksą purškiau ant ž. miežių, tik nedėjau reguliatoriaus, tai tie nenusvilo nei kiek. Kažkaip ne ant azubos su praktčiu kaltę verčiau... Remse 1
Remse Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Šiemet LAMMC konferencijoj rodė fungicidų skirtingų normų naudojimą ir derlių. manttys, Witalikas, JCB and 3 others 6
Bulvinykas Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Su normų nesilaikymais tai ūkininkai prisižais garantuotai. Pas mumis ir taip dažnai registruotos normos yra mažesnės o jei dar jas savarankiškai atskiedžiam, tai labai greitai turim atsparumus. Dabar didžiausia grėsmė pakibus ties paskutiniu veiksmingu azolu (protiokonazolu), kurį pradėjo kept visi kas netingi ir garantuotai bus norinčių pataupyt, gal vieną papurškaliot ir turėk bėdą. manttys 1
Remse Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 2 minutes , Bulvinykas pranešimas: Su normų nesilaikymais tai ūkininkai prisižais garantuotai. Pas mumis ir taip dažnai registruotos normos yra mažesnės o jei dar jas savarankiškai atskiedžiam, tai labai greitai turim atsparumus. Dabar didžiausia grėsmė pakibus ties paskutiniu veiksmingu azolu (protiokonazolu), kurį pradėjo kept visi kas netingi ir garantuotai bus norinčių pataupyt, gal vieną papurškaliot ir turėk bėdą. Kiek teko girdėti, pvz Prancūzijoje, tą pačią veiklią medžiagą javuose galima naudoti tik kartą per sezoną, būtent dėl galimo greitesnio ligų atsparumo. Witalikas 1
Edvisagro Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: Azuba +praktis panaudojimas 0.5 plius 0.5 salygojo nudeginima. Dalis pusta pernyksciu abran plius makler ir to nera. @Remsekokios butu tavo mintys Cia kolegos foto, bet mano visi laukai taip pat nuo sio mikso apsvile Kad čia jie pašalę atrodo. Koks oras buvo prieš ir po? Tas practis tai jau ne pirminmetai, del azuba nežinau. Pas mane keli laukai apdege, bet kai tokie orai čia nesuprasi kas kaltas nugelte gali buti n priežasčių, fiziologines demes taip pat. Purškiau savo žali žali buvo, atvažiavus i lauką blem visas spalvotas, bet pažiurejus ligos labiau užpuole nusilpusius augalus nuo šalnu. Čia asory veisle, etana lyg niekur nieko. Naujas lapas sveikas.
jawax Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 prieš 41 minutes , Remse pranešimas: Šiemet LAMMC konferencijoj rodė fungicidų skirtingų normų naudojimą ir derlių. Litras elatuso blogiau už 0.75 ar čia kažkokie vienkartiniai veiksniai tokį rezultatą lėmė?
Remse Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Ką tik, jawax pranešimas: Litras elatuso blogiau už 0.75 ar čia kažkokie vienkartiniai veiksniai tokį rezultatą lėmė? Tai matyt, gal lauko netolygumas kazkiek iskreipe rezultatus.
audrius0322 Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Gal kas domėjotės kokia šiais metais Elatus erą kaina?
varla Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Prieš 2 valandas, manttys pranešimas: Pas mane kalis, dviskilciu herbis ir fungicidas. Bet su pernykscia chemija kokteilis buvo daromas identiskas. Realiai cia mizeris, bet del produkto kokybes klausimu kyla Viena is teoriju Gal tarp tokių oru su mišiniais reiktu atsargiau. Pas kolega du laukai panasiai ir po revystar atrodo. Tik kad herbicidas atskirai ir po dvieju paru. Parudavimai išriškejo po savaites beveik
varla Paskelbta Gegužės 18, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 18, 2025 Taip pat toki rezultata galima šiemet gauti prastesniuose laukuose. Akivaizdžiai pastebima smelynuose ir kitose lengvose dirvose. Po šalnų augalai susilpneje. O grybiniu ligu prado dar nera matyti plika akimi po fungicido išriškeja. šiemet geriausia rezultata gavau pakolkas važiuodamas su pirmu purškimu ir issidedamas 60-70 g protio ir azoksi. Antrame po protio 150g azoksi 125g
ceck Paskelbta Gegužės 19, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 19, 2025 Prieš 8 valandas, Edvisp pranešimas: Kad čia jie pašalę atrodo. Koks oras buvo prieš ir po? Tas practis tai jau ne pirminmetai, del azuba nežinau. Pas mane keli laukai apdege, bet kai tokie orai čia nesuprasi kas kaltas nugelte gali buti n priežasčių, fiziologines demes taip pat. Purškiau savo žali žali buvo, atvažiavus i lauką blem visas spalvotas, bet pažiurejus ligos labiau užpuole nusilpusius augalus nuo šalnu. Čia asory veisle, etana lyg niekur nieko. Naujas lapas sveikas. pas mane delaware tas pats, bet kai po laukus vaikštai, tai labiau tokie pakitimai ant lengvesnės žemės
ceck Paskelbta Gegužės 19, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 19, 2025 Prieš 14 valandų, Karaa pranešimas: Ne apie paprasta vandenį kalbų. Pvz chemija hektarui 1l 40 eur kainuoja. Purkštuvas 3kubu ir chemijos 15l(ha) dedu gaunasi 600eur purkštuvo pilno kaina. Bet su juo purškiu ne po 200ltr o po 150ltr tai ir išeina nupurkšt 20ha ir gaunasi hektaro kaina jau 30eur vietoj 40eur. Ir per sezona susitaupo kruva pinigų, ir veikia tikrai puikiai. Nematau reikalo purkšt po 200ltr ne vieni metai tai daroma jau. Agronomai konsultantai tik sako nemažinkit normu, juk chemijos mažiau reikia ir nuperki tada:) Na logiška, jei su 100 ltr purški, tai ir chemijos turi dėt puse normos, kažkaip nepagalvojau UkininkasA 1
Remse Paskelbta Gegužės 19, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 19, 2025 Įdomų ką Agrokoncerno ukiai purkškė šiemet, nes bent Radviliškio r. kviečiai įspūdingi, žali, jokių padeginimų ar pašalimų. Gal papasakos ką per lauko dieną ateities ūkyje. Gunia 1
ceck Paskelbta Gegužės 19, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 19, 2025 prieš 32 minutes , Remse pranešimas: Įdomų ką Agrokoncerno ukiai purkškė šiemet, nes bent Radviliškio r. kviečiai įspūdingi, žali, jokių padeginimų ar pašalimų. Gal papasakos ką per lauko dieną ateities ūkyje. Antrą purškimą univoq
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti