Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 37 minutes , Minduksx pranešimas:

Koks herbicidas geriau žirnius kviečiuose paima? Sulfuronai netinka

Senis saltis paims. Pas mane pupu daug - nepergyvenu lai sinergizuojasi su kvieciais, o su salciais nusals. 

Paskelbta
Prieš 9 valandas, Uk. Jomantas pranešimas:

Jobana lobistė dirbanti chemijos pramonei, paraše “mokslinį” straipsnį... O tokia kaip zum ją tar kaip eksperte pristatinėja. Va todėl pas mus vyrauja “pinigai daro politika”

Paskelbta
Prieš 4 valandas, kestoxs pranešimas:

Matyt tau atnaujino, dabar galėsi rytais rundapa vietoje kavos gerti, galim susitikti kada ryte prie puodelio  pasirinkto gėrimo, padiskutuoti labiau šia tema...

O ką tamsta pats isipilsi? Gal tebukonazolo? Jis "arčiausiai stalo", randapas aišku gali būt dar arciau, tačiau nebutinai, ko nepasakysi apie tebukonazolą. Bon apettit Kęstutį!

Paskelbta

Eina kalba apie užsakomuosius straipsnius o ne apie kažko uždraudima, man nuo to nusišvilpti uždraus ar ne, ir čia buvo palyginimas kavos ir glifosato, tai bon apetit tiem kas lygina, aš tarkim galiu išgerti kavos puodeli, o kas gers ta lyginamąjį gėrimą? 

Taip va tokie ekspertai ir eksportuoja ekologija...bravo jiems, ir tiems kuriems trūksta logikos;-) 

Paskelbta
prieš 16 minutes , kestoxs pranešimas:

Eina kalba apie užsakomuosius straipsnius o ne apie kažko uždraudima, man nuo to nusišvilpti uždraus ar ne, ir čia buvo palyginimas kavos ir glifosato, tai bon apetit tiem kas lygina, aš tarkim galiu išgerti kavos puodeli, o kas gers ta lyginamąjį gėrimą? 

Taip va tokie ekspertai ir eksportuoja ekologija...bravo jiems, ir tiems kuriems trūksta logikos;-) 

Tu gi protingas žmogus, puikiai supranti ką turėjo omeny taip lygindami...kam šlangu apsimetinėt.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, svieta1 pranešimas:

Visos žolės sukrito per savaitę,o braškės,kaip žaliavo,taip ir po 10 d žalios.

prie tokios kaip dabar temperaturos ir 30 d bus zalios. Ben raskit naujai auganti lapeli ir tada spreskit ar jos vegetuoja.

Paskelbta

glyfosui geriausia temperatūra 10-20 laipsniu, bet kaip su tokiu oru, kaip dabar? Labai gero efekto nebus, bet tikriausiia geriau, nei nieko. Kalbu apie daugiametes pievas

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...