Jump to content

bebrai


dziedas

Recommended Posts

Tiesiogiai į klausimą atsakyti negaliu, tačiau pasidalinti užtvankų ardimo patirtimi galėčiau :icon-wink:

Dažniausiai, kur vidutinio dydžio grioviai, užtvankas praardom su karpatu, jis puikiai tam tinka. Na po to aišku lieka bent kiek darbelio ir rankoms, tenka pasidarbuoti su kastuvais, jei norima labai gero rezultato. Kažkada teko prašyti pagalbos ir melioratorių, tai su drėglainu galima bandyti išardyti ir didžiules, bei sunkiai pasiekiamas užtvankas. Tada dar yra nemažai kartų tekę sprogdint užtvankas. Būdavo toks žmogus, kuris pagamina sprogstamąją medžiagą, po to sukiša kur reikia, ir vaizdelis tikrai neblogas gaunasi, drioksteli kaip turi būt :icon-cool: Tai tiek tos patirties :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai buvo prieš metus kitus :) Tas žmogus kažkur nuo Biržų pusės. Bet dabar kaip ir aprimo reikalai ties šia vieta, nes jam kažkas su sprogmenų gamybos leidimais blogai buvo, na kažkas tokio. Kaip dabar jam sekasi net nežinau, o ir su kainomis dabar nepasakysiu kaip ;) Čia reiks tėvo užklaust, jis daugiau žinos, aš kaip dirbantis tik ten dalyvavau. Dar gan gerų ir smagių prisiminimų turiu iš bebrų gaudymų su šunumis, juos leidžiant į jų urvus ir panašiai :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kalegos leiskit tegul jie stato tik praarde ydekitilga perlaida vandeniui nubegt, bebrai nemoka ju uzkimst

Moka ir dar kaip.

tj gal pertrumpa dejai arba sroves nebuvo.dar neasitaike kad uzkimstu

Pats nedejau, bet maciau kaip puikiai jie uzkemsa pralaidas po keliu, kur vamzdzio storis apie metra, o ilgis keliolika metru.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 mėnesių...
  • po 2 savaičių...
  • po 3 mėnesių...

Kaip tuos bebrus isgaudyt gal kas galit patarti nes visas miska po vandeniu kai amerikos pelkynai tik aligatoriu truksta ir bus kaip amerikoj. Su tai bebrais prasiknisau visa rudeni ir jokio rezultato staciau kilpas vienas ilindo o kiti nebelenda matyt suzinojo kuom baiges :D Tai jai kas ka zinot patarkit nes jau prazilt baigiu :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...