Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Ankstesnė žoliapjovė buvo šoninio pakabinimo dabar centrinio ir su plaušintuvu.Skirtumas kopijavimo akivaizdus centrinio pakabinimo naudai ypač kalnuose skirtumas ,bet ura vienas bet.Be plaušinuvės 100ag traktoriukas nesispyriodamas ėjo 17-19km/h ilgesnėse dirvose 22-24 dabar 155ag 22-24km/h jaučia kad tempia.Žoliapjovės reikia pažymėt buvo 2,6m o dabar 3,2m.Su plaušintuve greičiau džiūva vienareikšmiškai dar jei pavartysi tai stipriai greičiau džius.

Paskelbta

Siemet pradejau pjaut su centriniu pakabinimu. Tai i kita nekeisciau, sienapjove nesikrato, atrodo, kad skrenda pievos pavirsiumi. Gera pjovimo kokybe. Per sienapjute galvojau nusimesiu frontalini, kam cia tabaluot visur su juo, tai 100 ag traktoriui prieki kilnoja, neina pavaziuot. Sienapjove be plausintuvo fella 3 m, transportinej padety uzsilenkia i gala.

Paskelbta

Na mano pjovimo greitis iki 10km/h, mano zirgo turetu užtekti 320cm pločio šienapjovei, pats Noreciau centrinio pakabinimo del geresnio kopijavimo dirvos, ka nupirksiu bus matyt, gal net prikabinama sumastysiu isigyti

Paskelbta

Sveiki kolegos. Lenkiskos sienapjoves asis gamykliskai turi tokia ipjova, ar cia subyrejes guolis ja taip graziai ispjove? tik atsakykit kurie tikrai ardet ir zinot

Tu asu yra pirkt ,o tokios duobes ten nera  

Paskelbta

Tu asu yra pirkt ,o tokios duobes ten nera  

Ziurek pagal konstrukcija. Greiciausiai sita kakliuka isvalcavo guolis. Pries koki menesiuka buvo pabirus lenkiska sienapjove Z-178. Tai buvo 2 tokie kakliukai isvalcuoti, nes 2 guoliai viens salia kito stovi. Asis minksta, negrudinta tai kai dirzas tempia i viena puse tai ir gaunas isvalcavimas nuo guolio ant asies.

• po 4 savaičių...
  • po 4 savaičių...
Paskelbta

na jau issiaiskinau eina ar ne, tai isskerdziau visa lenta ir paaiskejo kad dantraciai keli nuejo, tai klausimas is kur perkat juos, nes dojui kaina nemaza, ir nera vien atskirai o tik su visa stebule kur diskas sukasi. gal kur kitur pigiau zinote?

Paskelbta

na jau issiaiskinau eina ar ne, tai isskerdziau visa lenta ir paaiskejo kad dantraciai keli nuejo, tai klausimas is kur perkat juos, nes dojui kaina nemaza, ir nera vien atskirai o tik su visa stebule kur diskas sukasi. gal kur kitur pigiau zinote?

Neina,taip nauji parsiduoda tik su visu moduliu,bet pats dantratis yra keičiamas,ieškok kas seną dalim parduoda,gal vien dantratį duos.Kainos naujų dojuj nemažos..tarpinis berots 108e,visas modulis apie 250e..turiu kuhn pabirusia ir aš,net nežnau ar betaisysiu..Daug dantų nuedė?

Paskelbta

dviem tarpiniam po danti panasiai, o tam su moduliu puse danties. jo dojus panasiom kainom ir mane pasiurpino, bet ieskau devetos ant daliu, vieni zadejo parvest

o kodel pabiro?
Paskelbta

ir pats nesuprantu, speju kad buvo nuo senesniu seimininku neisvalyta blanke , gal jiem ir buvo nuskilusiu, nes ramiai ant tuscio gazo pradejo trasket ir staigiai isjungiau, matyt pagavo i tarpa kokia liekana danties ir aplauze, kito paaiskinimo neturiu

Paskelbta

A savo claas dalių ieškojau naudotų tai tik vienas skelbimas, per visą Lietuvą. Kuhn man atrodo skelbime buvo dalimis. Naudotų detalių atžvilgiu geriausia krone, dalių pilna

Paskelbta

ir pats nesuprantu, speju kad buvo nuo senesniu seimininku neisvalyta blanke , gal jiem ir buvo nuskilusiu, nes ramiai ant tuscio gazo pradejo trasket ir staigiai isjungiau, matyt pagavo i tarpa kokia liekana danties ir aplauze, kito paaiskinimo neturiu

dar guolius naujus visus sudek

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...