Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Turiu Kverneland group (Vicon) 2,4 m. pakabinamą - fantastiškas dalykėlis. Tiktai turėk mintyse, kad jos yra sunkios ir jeigu traktorius lengvesnis, gali būti bum :D

Paskelbta

Tu Edgarai parasyk kokia nori nes virs 3 m gali buti ir pakabinama ir frontaline ir prikabinama :)

Paskelbta

Na, esmė ne tame, gamina ar ne, galima pakabinti ir 9 metrų pločio, bet dar vienas dalykas - kokio traktoriuko reikės ir ar yra tikslas? jeigu dirva lygi, galima ir plačią imti bet tuomet tiktai prikabinamą (toks mano pasiūlymas)

Paskelbta

Nuo daug ko priklauso kokia imti. Kad ir nuo lauku dydzio. Yra sienapjoviu kurioms 3 m uztenka MTZ 82. Sociai. Dar ziurint su plausintuvu ar be. Vnz.....

Paskelbta

Jei sienapjove naudota kelis metus,tai dar turetu pjauti be rimtu problemu manau.Teko tokia padevata uz 6 gab isigyti, PZ 3metru prikbinama, dantraciai subirejo,nieko nepadirbus. Dar Padeveta Claas sienapjove turejom,gal pora sezonu atlaike.Dabar nauja lenkiska pakabinama,dvieju disku 2,1m ,nors nedaug dirbta,bet nieko rimto nenutiko, kaina panasiai 8 su pvm.

Paskelbta

Tai jus kolegos lyginat pirsta su b**** :) Gi dvieju disku tai bus rotacine o ne diskine. Arba dar vadinama bugnine (drum mover) tai jau cia kita sneka ir kitas lygis, bet pagalvokit patys - kodel nei pas viena rimtesni sienapjoviu gamintoja (Kuhn, Krone, Claas ir tt) nerasite tokio tipo sienapjoviu o tik diskines? :)

Pagalvokit. Tik lenkai tokias bestampuoja. Na jei pjauti kokie 20 ha tada tinka ir ta bet girdejau apie jas visko is ukinku. Ir zemes "valgo" ir nelaiko ir tt.

Paskelbta

Nesuprantu as tokios garantijos metams. Sienapjove kiek gi naudosi menesi na maksimum du, o likusi laika stoves garaze. Tai kam stovinciai garantija. Mano manymu tokiems daiktams kaip sienapjove ar presai turetu but garantijos sezonam. Tarkim vietoj vienu metu tegu duoda dviem sezonam. O cia garantija istisiems metams manau kad galima sakyt isvis jos nera. na bent jau cia mano tokia nuomone.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Nuotraukos

• Create New...