Jump to content

Kiek sveria 1 kubinis metras ?

Recommended Posts

Paskelbta

Iškilo aktualus klausimas.Kas žino kiek sveria 1 kubinis metras kraikinio mėšlo :icon-question: Reikia į tonas persiskaičiuot bet nerandu svorio.

Jei kam reikia kiek sveria 1m3 įvairių statybinių medžiagų tai galiu iš knygos pažiūrėti.

Paskelbta
juk kraikinis meslas tai didzioji dalis yra kraikas, kokiu arkliu tai dar maziau turetu sverti. Nuorodos neturiu nes priekabos knygelej paziurejau ;)

Bet tas kraikinis mėšlas sutrombuotas o ne palaidas ir 1m3 turėtų svert daugiai nei 600-800kg.

Paskelbta

taigi galima paimti ir pasverti, kuba butu gal sudetingai, bet kokia tocke, jei yra ukiskos svarstykles, be problemu. Ir tai butu tiksliau ar 600 ar 800 pakrautoje priekaboje,ar susigulejusio kruvoje, kurio jau kitas tankis

• po 3 metų...
Paskelbta
Sveiki!

ar gali pasakyti kiek kubinis metras 1 m³ turi tonu (konkreciai kalba eina apie plentini zvyra su akmenimis) arba kiek tonu zvyro plentinio telpa i 1m³ ???

aciu uz atsakyma is anksto!

1,6t. jei neklystu

Paskelbta

Man kai iskyla tokie klausimai paimu litrini inda, pripilu tiksliai to produkto, kuri noriu patikrint ir pasveriu kuo tikslesnems svarstyklemis.Belieka padauginti is tukstancio ir zinai kiek sveria 1 kubas.Nera nieko paprastesnio. :eusa-clap:

Paskelbta
Man kai iskyla tokie klausimai paimu litrini inda, pripilu tiksliai to produkto, kuri noriu patikrint ir pasveriu kuo tikslesnems svarstyklemis.Belieka padauginti is tukstancio ir zinai kiek sveria 1 kubas.Nera nieko paprastesnio. :eusa-clap:

Plentinį žvyrą su akmenimis irgi tokiu būdu ?.......

Paskelbta

Plentinį žvyrą su akmenimis irgi tokiu būdu ?.......

O kodel ne,jei nepatinka litras,sverk kibira 10ltr.Na jeigu dar tiksliau nori pasverk kuba,bet su litru daug paprasciau. :lol:

• po 1 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...