M&M Paskelbta Liepos 12 Pranešti Paskelbta Liepos 12 prieš valandą, niino pranešimas: Kaip darot. Bunkerio viduje sraiges ( kuri uzpildo bunkeri) laikykli reiktu pavirinti nes itrukimas yra. Servisas sako, nusiardyti ( issimti sraige ir visa korpusa jo, tada virinti), kad ale neiskemptu moduliai kokie jei paciam kombaine virinti. Kiti sako tik klemas pliusines atsijungti nuo visu akumu ir viskas ... Teko kelis kartus pavirinti, tai nuimu klemas ir nuimtas sujungiu + su - su laidu, nežinau vienas elektrikas taip patarė, tai ir fūrom, ir traktoriam, ir tam pačiam kombainui taip darau ir problemų nėra buvę... aiškų ir kai virini masę šalia kabinkis, o ne pvz kitam kombaino gale Witalikas 1
Bauer Paskelbta Liepos 12 Pranešti Paskelbta Liepos 12 Prieš 14 valandų, JCB pranešimas: Mano kombainistas numėtęs juos, klausiau kodėl, sako man patogiau be jų... Darau išvadą, kam jų reik tada Iš gamyklos dažniausiai ateina su ilgais, bet ko gero dažnai patogiau visai be jų. Mano nuomone geriausia trumpi, antroj vietoj visai nuimti, trečioj ilgi Trumpų gamykla nededa, kad juos atskirai žmonės pirktų JCB 1
JCB Paskelbta Liepos 13 Pranešti Paskelbta Liepos 13 Prieš 19 valandų, Bauer pranešimas: Iš gamyklos dažniausiai ateina su ilgais, bet ko gero dažnai patogiau visai be jų. Mano nuomone geriausia trumpi, antroj vietoj visai nuimti, trečioj ilgi Trumpų gamykla nededa, kad juos atskirai žmonės pirktų Tai trumpus ir nuėmęs, p.s. ne, neparduodu
Mindaugas.. Paskelbta Liepos 13 Pranešti Paskelbta Liepos 13 Prieš 21 valandas, Bauer pranešimas: Iš gamyklos dažniausiai ateina su ilgais, bet ko gero dažnai patogiau visai be jų. Mano nuomone geriausia trumpi, antroj vietoj visai nuimti, trečioj ilgi Trumpų gamykla nededa, kad juos atskirai žmonės pirktų Kaip perskyrejai, tai jie kosmosa kainuoja
ukdavidas Paskelbta Liepos 13 Pranešti Paskelbta Liepos 13 On 2026-07-12 at 00:09, JCB pranešimas: Mano kombainistas numėtęs juos, klausiau kodėl, sako man patogiau be jų... Darau išvadą, kam jų reik tada Aš ir be jų pjaunu nes su ilgais neimanoma, bet turi pjauti nuo krašto kad krašta imtum prieš plauka
axe Paskelbta Liepos 16 Pranešti Paskelbta Liepos 16 Kas dejotes kameras i kombaina kokias rinkotes - laidines ar belaides? Kas naudojate belaides ar viskas ok ar yra nusiskundimu?
M&M Paskelbta Liepos 17 Pranešti Paskelbta Liepos 17 Prieš 21 valandas, axe pranešimas: Kas dejotes kameras i kombaina kokias rinkotes - laidines ar belaides? Kas naudojate belaides ar viskas ok ar yra nusiskundimu? Nežinau sutapimas ar ne, bet buvau sudėjęs perkrovimo priekaboj wi-fi, tai kokybė prasta, tai mirguliuoja, permečiau laidines, tai kol kas kokybė tikrai nebloga, gal tiesiog gamintojas geresnis papuolė, nežinau, aš kol kas vistiek už laidines, prasivedei, pasijugei ir ramybė...
kinziulis Paskelbta Liepos 22 Pranešti Paskelbta Liepos 22 Sveiki, pakeičiau dominatoriui kratiklių ašis ir kaladukus pasukus 10 min ašys truputį šiltos, viena karštoka. Kažin prisidirbs? Ta šiltesnę tikriausia reikia ardyt ir gal det plokštelių
Duncia Paskelbta Liepos 28 Pranešti Paskelbta Liepos 28 Sveiki, tiek lexiono 460 tiek dominatoriaus 118 sl maxi nebesireguliuoja lenktuvu greitis? Gal kas susidūrėte? Srovė iki varikliuko ateina.
manttys Paskelbta Liepos 28 Pranešti Paskelbta Liepos 28 Prieš 2 valandas, Duncia pranešimas: Sveiki, tiek lexiono 460 tiek dominatoriaus 118 sl maxi nebesireguliuoja lenktuvu greitis? Gal kas susidūrėte? Srovė iki varikliuko ateina. Tai turi ziuret ar varikliukas sukas. Jei nesisuka gali but amen arba kas nors uzpuve
Duncia Paskelbta Liepos 28 Pranešti Paskelbta Liepos 28 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: Tai turi ziuret ar varikliukas sukas. Jei nesisuka gali but amen arba kas nors uzpuve Tai randu vienam kombaine reduktoriaus slicai kažkas suluze. Nesiremontuoja. Kitam pats varikliukas kažkaip neturi jėgos kai reikia sutraukti ir suspausti skyva. Kai išstumti tai viskas ok. Bet kai sutraukti nebepaveza.
manttys Paskelbta Liepos 28 Pranešti Paskelbta Liepos 28 prieš 27 minutes , Duncia pranešimas: Tai randu vienam kombaine reduktoriaus slicai kažkas suluze. Nesiremontuoja. Kitam pats varikliukas kažkaip neturi jėgos kai reikia sutraukti ir suspausti skyva. Kai išstumti tai viskas ok. Bet kai sutraukti nebepaveza. Pazek ar nesudile skyvo ivores, gal skersuoja ar pan. O siaip jau 3 metai varau su vienu lenktuvu greiciu
Duncia Paskelbta Liepos 28 Pranešti Paskelbta Liepos 28 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: Pazek ar nesudile skyvo ivores, gal skersuoja ar pan. O siaip jau 3 metai varau su vienu lenktuvu greiciu Nuvežiau elektrikui vieną, tai rado subyrejusi viena guoliuka, tai tikriausia todėl ir jėgos neturi, kai reikia skyva sutraukti. Pasikeisim turėtų eit. Seip visas komplektas su varikliuku Baltic Agro 400 + Pvm Gal ir ner baisu. Kitam pagal kodą reduktoriu su el varikliuku randu Lenkijoj ir vokiečiuos yra mintis gal pavaryt su vienu greičiu kol atvažiuotų dalis. Žodžiu išsisprendžiau seip ne taip
manttys Paskelbta Liepos 28 Pranešti Paskelbta Liepos 28 Prieš 1 valandų, Duncia pranešimas: Nuvežiau elektrikui vieną, tai rado subyrejusi viena guoliuka, tai tikriausia todėl ir jėgos neturi, kai reikia skyva sutraukti. Pasikeisim turėtų eit. Seip visas komplektas su varikliuku Baltic Agro 400 + Pvm Gal ir ner baisu. Kitam pagal kodą reduktoriu su el varikliuku randu Lenkijoj ir vokiečiuos yra mintis gal pavaryt su vienu greičiu kol atvažiuotų dalis. Žodžiu išsisprendžiau seip ne taip Kuli.iprastai tokii paciu greiciu. Grieti gali pasireguliuot tiesiog atleisdamamas su raktu verzle arba priverzdamas. Mano tai neateina is kombaino stove tad teko priprasti ir.nelabai truksta to greicio reguliavimo Primityvi ten sistema. Faina kai hidro lenktuvai buna Remse 1
ceck Paskelbta Liepos 29 Pranešti Paskelbta Liepos 29 Prieš 17 valandų, Duncia pranešimas: Sveiki, tiek lexiono 460 tiek dominatoriaus 118 sl maxi nebesireguliuoja lenktuvu greitis? Gal kas susidūrėte? Srovė iki varikliuko ateina. teko pirkti kitą
Ūkis 123 Paskelbta Liepos 29 Pranešti Paskelbta Liepos 29 Sveiki ar kederio sraige susikelete pjaunant rapsa
DZIUFAS Paskelbta Liepos 30 Pranešti Paskelbta Liepos 30 Aš sukeliu,centimetru aukščiau negu kviečiams.
Inžinierius2020 Paskelbta Liepos 30 Pranešti Paskelbta Liepos 30 Sveiki kaip įtempiate claas 78 važiuoklės diržą C? Vieni sako,kad atleidžiant varžtus K ir tempiant įtempimu S tempiasi pats variatorius o ne diržas C? Dabar jis šokinėja norisi įtempti. Ir kaip tiksliai atreguliuoti spyruoklinį įtempimą, nes nelabai gaunasi. Knygoje aprašyta, kad reikia tempti su S
manttys Paskelbta Liepos 31 Pranešti Paskelbta Liepos 31 On 2026-07-28 at 21:09, Duncia pranešimas: Nuvežiau elektrikui vieną, tai rado subyrejusi viena guoliuka, tai tikriausia todėl ir jėgos neturi, kai reikia skyva sutraukti. Pasikeisim turėtų eit. Seip visas komplektas su varikliuku Baltic Agro 400 + Pvm Gal ir ner baisu. Kitam pagal kodą reduktoriu su el varikliuku randu Lenkijoj ir vokiečiuos yra mintis gal pavaryt su vienu greičiu kol atvažiuotų dalis. Žodžiu išsisprendžiau seip ne taip Mano kitoks varikliukas ir jo kaina 800. Sakiau tiek jau to
kinziulis Paskelbta Rugpjūčio 5 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5 Dominatoriui 76 Kaista būgno varijatorius ir sudegina diržą. Kaista iki 140 laipsniu. Prieš pora metu keistos yvores, klibėjimo kažkiek yra , bet ir po keitimo kazkiek klibėjo. Ką patartumėt, gal kam kada buvo taip...
axe Paskelbta Rugpjūčio 11 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 11 Kokia alyva pilat i grandiniu tepimo bakeli lexion?
V.Vytas Paskelbta Rugpjūčio 12 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 12 On 2026-08-05 at 18:11, kinziulis pranešimas: Dominatoriui 76 Kaista būgno varijatorius ir sudegina diržą. Kaista iki 140 laipsniu. Prieš pora metu keistos yvores, klibėjimo kažkiek yra , bet ir po keitimo kazkiek klibėjo. Ką patartumėt, gal kam kada buvo taip... o gal praslysta diržas ir todėl kaista varijatorius?
Darjus550 Paskelbta Rugpjūčio 13 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 13 Sveiki, pro kur čia pribira tiek grūdų? Perkulimas kulant tusčias visiškai Soetai vaikšto. Gal kas turite minčių? Lexion 550
Amber Paskelbta Rugpjūčio 14 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 14 Prieš 11 valandų, Darjus550 pranešimas: Sveiki, pro kur čia pribira tiek grūdų? Perkulimas kulant tusčias visiškai Soetai vaikšto. Gal kas turite minčių? Lexion 550 Bus viduriuose kažkas isplyšia arba nukritę. Iš sietų pusės foto? Jei ne trauk sietus žiūrėk kur nubyra iš po apatinio sieto
kestas17 Paskelbta Rugpjūčio 14 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 14 Kratomosios lentos šoninė guma. Nusimato darbelio
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti