Jump to content

Claas kombainai (informacija)

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, niino pranešimas:

Kaip darot. Bunkerio viduje sraiges ( kuri uzpildo bunkeri) laikykli reiktu pavirinti nes itrukimas yra. Servisas sako, nusiardyti ( issimti sraige ir visa korpusa jo, tada virinti), kad ale neiskemptu moduliai kokie jei paciam kombaine virinti.

Kiti sako tik klemas pliusines atsijungti nuo visu akumu ir viskas ...

Teko kelis kartus pavirinti, tai nuimu klemas ir nuimtas sujungiu + su - su laidu, nežinau vienas elektrikas taip patarė, tai ir fūrom, ir traktoriam, ir tam pačiam kombainui taip darau ir problemų nėra buvę... aiškų ir kai virini masę šalia kabinkis, o ne pvz kitam kombaino gale ;) 

Paskelbta
Prieš 14 valandų, JCB pranešimas:

Mano kombainistas numėtęs juos, klausiau kodėl, sako man patogiau be jų...
Darau išvadą, kam jų reik tada :D 

Iš gamyklos dažniausiai ateina su ilgais, bet ko gero dažnai patogiau visai be jų. Mano nuomone geriausia trumpi, antroj vietoj visai nuimti, trečioj ilgi 😀 Trumpų gamykla nededa, kad juos atskirai žmonės pirktų 😀

Paskelbta
Prieš 19 valandų, Bauer pranešimas:

Iš gamyklos dažniausiai ateina su ilgais, bet ko gero dažnai patogiau visai be jų. Mano nuomone geriausia trumpi, antroj vietoj visai nuimti, trečioj ilgi 😀 Trumpų gamykla nededa, kad juos atskirai žmonės pirktų 😀

Tai trumpus ir nuėmęs, p.s. ne, neparduodu :D 

Paskelbta
Prieš 21 valandas, Bauer pranešimas:

Kaip perskyrejai, tai jie kosmosa kainuoja😃

Paskelbta
On 2026-07-12 at 00:09, JCB pranešimas:

Mano kombainistas numėtęs juos, klausiau kodėl, sako man patogiau be jų...
Darau išvadą, kam jų reik tada :D 

Aš ir be jų pjaunu nes su ilgais neimanoma, bet turi pjauti nuo krašto kad krašta imtum prieš plauka

Paskelbta
Prieš 21 valandas, axe pranešimas:

Kas dejotes kameras i kombaina kokias rinkotes - laidines ar belaides? Kas naudojate belaides ar viskas ok ar yra nusiskundimu?

Nežinau sutapimas ar ne, bet buvau sudėjęs perkrovimo priekaboj wi-fi, tai kokybė prasta, tai mirguliuoja, permečiau laidines, tai kol kas kokybė tikrai nebloga, gal tiesiog gamintojas geresnis papuolė, nežinau, aš kol kas vistiek už laidines, prasivedei, pasijugei ir ramybė... :)

Paskelbta

Sveiki, pakeičiau dominatoriui kratiklių ašis ir kaladukus pasukus 10 min ašys truputį šiltos, viena karštoka. Kažin prisidirbs? Ta šiltesnę tikriausia reikia ardyt ir gal det plokštelių

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Duncia pranešimas:

Sveiki, tiek lexiono 460  tiek dominatoriaus 118 sl maxi nebesireguliuoja lenktuvu greitis? Gal kas susidūrėte? Srovė iki varikliuko ateina. 

IMG_20260728_135610.jpg

Tai turi ziuret ar varikliukas sukas. Jei nesisuka gali but amen arba kas nors uzpuve

Paskelbta
Prieš 1 valandų, manttys pranešimas:

Tai turi ziuret ar varikliukas sukas. Jei nesisuka gali but amen arba kas nors uzpuve

Tai randu vienam kombaine reduktoriaus slicai kažkas suluze. Nesiremontuoja.

Kitam pats varikliukas kažkaip neturi jėgos kai reikia sutraukti ir suspausti skyva. Kai išstumti tai viskas ok. Bet kai sutraukti nebepaveza. 

Paskelbta
prieš 27 minutes , Duncia pranešimas:

Tai randu vienam kombaine reduktoriaus slicai kažkas suluze. Nesiremontuoja.

Kitam pats varikliukas kažkaip neturi jėgos kai reikia sutraukti ir suspausti skyva. Kai išstumti tai viskas ok. Bet kai sutraukti nebepaveza. 

Pazek ar nesudile skyvo ivores, gal skersuoja ar pan. O siaip jau 3 metai varau su vienu lenktuvu greiciu 😀

Paskelbta
Prieš 1 valandų, manttys pranešimas:

Pazek ar nesudile skyvo ivores, gal skersuoja ar pan. O siaip jau 3 metai varau su vienu lenktuvu greiciu 😀

Nuvežiau elektrikui vieną, tai rado subyrejusi viena guoliuka, tai tikriausia  todėl ir jėgos neturi, kai reikia skyva sutraukti. Pasikeisim turėtų eit. Seip visas komplektas su varikliuku Baltic Agro 400 + Pvm 🤑 Gal ir ner baisu.

Kitam pagal kodą reduktoriu su el varikliuku randu Lenkijoj ir vokiečiuos yra mintis gal pavaryt su vienu greičiu kol atvažiuotų dalis. Žodžiu išsisprendžiau seip ne taip

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Duncia pranešimas:

Nuvežiau elektrikui vieną, tai rado subyrejusi viena guoliuka, tai tikriausia  todėl ir jėgos neturi, kai reikia skyva sutraukti. Pasikeisim turėtų eit. Seip visas komplektas su varikliuku Baltic Agro 400 + Pvm 🤑 Gal ir ner baisu.

Kitam pagal kodą reduktoriu su el varikliuku randu Lenkijoj ir vokiečiuos yra mintis gal pavaryt su vienu greičiu kol atvažiuotų dalis. Žodžiu išsisprendžiau seip ne taip

Kuli.iprastai tokii paciu greiciu. Grieti gali pasireguliuot tiesiog atleisdamamas su raktu verzle arba priverzdamas. Mano tai neateina is kombaino stove tad teko priprasti ir.nelabai truksta to greicio reguliavimo :D

Primityvi ten sistema. Faina kai hidro lenktuvai buna

Paskelbta
Prieš 17 valandų, Duncia pranešimas:

Sveiki, tiek lexiono 460  tiek dominatoriaus 118 sl maxi nebesireguliuoja lenktuvu greitis? Gal kas susidūrėte? Srovė iki varikliuko ateina. 

IMG_20260728_135610.jpg

teko pirkti kitą

Paskelbta

Sveiki kaip įtempiate claas 78 važiuoklės diržą C? Vieni sako,kad atleidžiant varžtus K ir tempiant įtempimu S tempiasi pats variatorius o ne diržas C? Dabar jis šokinėja norisi įtempti. Ir kaip tiksliai atreguliuoti spyruoklinį įtempimą, nes nelabai gaunasi. Knygoje aprašyta, kad reikia tempti su S

image-1785402965737.jpg

Paskelbta
On 2026-07-28 at 21:09, Duncia pranešimas:

Mano kitoks varikliukas ir jo kaina 800. Sakiau tiek jau to

Paskelbta

Dominatoriui 76 Kaista būgno varijatorius ir sudegina diržą. Kaista iki 140 laipsniu. Prieš pora metu keistos yvores, klibėjimo kažkiek yra , bet ir po keitimo kazkiek klibėjo. Ką patartumėt, gal kam kada buvo taip...

Paskelbta
On 2026-08-05 at 18:11, kinziulis pranešimas:

Dominatoriui 76 Kaista būgno varijatorius ir sudegina diržą. Kaista iki 140 laipsniu. Prieš pora metu keistos yvores, klibėjimo kažkiek yra , bet ir po keitimo kazkiek klibėjo. Ką patartumėt, gal kam kada buvo taip...

o gal praslysta diržas ir todėl kaista varijatorius?

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Darjus550 pranešimas:

Sveiki, pro kur čia pribira tiek grūdų?  Perkulimas kulant tusčias visiškai Soetai vaikšto.
Gal kas turite minčių? Lexion 550

IMG_7330.jpeg

Bus viduriuose kažkas isplyšia arba nukritę. Iš sietų pusės foto? Jei ne trauk sietus žiūrėk kur nubyra iš po apatinio sieto

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...