Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

manau labai per didelis, turėtų būt toks, kad tik nesuktų išminamo guolio, kaip sakydavo per degtuko galvutę. turi lapkutes kelt į viršų, ir tarpas turi būt vienodas

Paskelbta

O čia žiedo netrūksta?

Irgi galvojam, ar ten daugiau niekas nesideda. Siaip yra privirintas ziedas, bet turbut per mazas. Taip ir gaunas, kai perdarineji kazkieno nedadielkas...
Paskelbta

žiedas ir remiasi į guolį, po žiedu lapkutės, pagal foto žiedas lyg įlindęs gilyn,  jei taip, tai gal užtektų sukelt. Žiūriu nei fiksatorių prie varžtų nėra, gal atleista per daug

Paskelbta

Gal kas galetu zvilgtelt ir pasakyti ar cia tarpas ne per didelis? Ar cia dar kazko truksta? Kozukas is meistremos. Pritaikytas v8.

o veleną pirmini dėjot orginalu ar patobulinta?

Paskelbta

žiedas ir remiasi į guolį, po žiedu lapkutės, pagal foto žiedas lyg įlindęs gilyn, jei taip, tai gal užtektų sukelt. Žiūriu nei fiksatorių prie varžtų nėra, gal atleista per daug

Reiks bandyt sukelt, gal uzteks sito.

Paskelbta

Pasirodo sankabos vienas diskas per storas, viena nauja dejom. Idejus sena lekstute daugiau islindo. Bet vistiek reikia truputi diskatoriaus "bliuda" pratekint, kad lapkutes daugiau islystu.

Paskelbta

Ar pas ką nors dar išlikę priekinio tilto amortizatoriai? Veikiantys? Ar apsimoka ieškot naujų nuo kokios fūros?

Kitas klausimas. Maniškio nėra darbinio veleno, jis nelabai man ir reikalingas, bet kituose T150k mačiau prie darbinio gale dar vieną tepalo siurblį. Kam jis reikalingas? Pagrindiniai du juk yra ant dėžės.

Paskelbta

Ar pas ką nors dar išlikę priekinio tilto amortizatoriai? Veikiantys? Ar apsimoka ieškot naujų nuo kokios fūros?

Kitas klausimas. Maniškio nėra darbinio veleno, jis nelabai man ir reikalingas, bet kituose T150k mačiau prie darbinio gale dar vieną tepalo siurblį. Kam jis reikalingas? Pagrindiniai du juk yra ant dėžės.

o slanga nuors viena nuo tu dvieju matei atvesta i darbinio reduktoriu? reikalingas nes ten atskira hidro sistemelė darbinio ijungimo.

Paskelbta

Darbinio reduktorius kur gale traktoriaus, ar kur dėžėj? Nes pas mane tik lėkštutė prie dėžės likus. Įdomu pasidarė, kaip tas darbinis įjungiamas, nes jungiant lyg girdisi kaip tiesiai dantračius jungia.

Paskelbta

Darbinio reduktorius kur gale traktoriaus, ar kur dėžėj? Nes pas mane tik lėkštutė prie dėžės likus. Įdomu pasidarė, kaip tas darbinis įjungiamas, nes jungiant lyg girdisi kaip tiesiai dantračius jungia.

Dezeje ijungi per krumpli kardana kuris nuvestas i reduktoriu gale esanti reduktoriu jis suka ta maza hidro siurbliuka ir darbini per   sankabelė hidro. Pati darbini ijungi su rankena kaip rankinio esancia prie paskirstytojo rankenėliu.

vietoj dangtelio turi kardano chvastavikas but idetas.

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Bet kaip jis skaiciuos, gi generatoriaus skyvai ne visi vienodi, nesigaus taip. Nebent skyvuka orginalu mazo det.

Nedidelis specas siuo klausimu manau esu, bet mano galva visi generatoriai turetu vienodu greiciu suktis, tam parenkami atitinkami skyvai, jei generatorius ne nuo tos rusies variklio turetu reiket ant genera toriaus det to variklio generatoriaus skyva.

Paskelbta

Nežinau, tėvas mieste kažkurioj parduotuvėj buvo radęs kažkokį už 100e, tai čia kaip ir pigiau. Plius motovalandų skaitiklis jei atskirai tai ne mažiau 15e kainuoja. Dabar žiūriu atsiuntimą padarė 6dolerius, aš dar spėjau už dyką atsiuntimą paimt :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...