Praktikantas Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 Padekite nepatyrusiam remonte.(MTZ 82) Atidares dantgeli (tas iskart po sankabos dangtelio link greiciu dezes apacioje) radau sutrupinta dantrati, pora sratu ir kita aptrupejusi dantrati., istraukiau viena subyrejusi krumpliarati ir vienas dar ten tas kur matosi islindes pusiau sveikas bet kliba. Dabar atsakykite man kaip sudeti naujas dalis? Reikia traktoriu skirt pusiau ar ne? Cia kaip suprantu perdavimas siurbliui.? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kinziulis Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 tai jau kitaip nebus, reikes skirti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algiuxx Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 tai jau kitaip nebus, reikes skirti turesi skirt pusiau jau ne vienam taip yra buve, kazkaip nelaiko si vieta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Praktikantas Paskelbta Kovo 27, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 a tai kodel sitaip nutinka? As nesupratau, stovejo traktorius, buvo ten vandens, aisku jis uzsalo, tada atsilo, uzkuriau, uzgesiau ir pamaciau kad praskele ten ta dangteli tj gal 15 litru vandens isbego (lb daug), tada tepalas ir va isimiau sitas nesamones. O kaip ten girdejau kabina reiks nuimt?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 na, aš patart nieko negaliu, bet kad 15 litrų vandens iš greičių dėžės išpylei tai aš Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 man buvo trukes apatinis dantratis i dvi dalis ir isleke su visu dangteliu tai patikekit niekur jo negavau pirkt. pardej nera o dalim atskirai neparduoda. be skirimo ten nieko nepadarysi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 Jei vanduo stovi, tai nera ko stebetis kad stovedamas pabyra. Vanduo susaldamas labai didele jega turi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 Jei vanduo stovi, tai nera ko stebetis kad stovedamas pabyra. Vanduo susaldamas labai didele jega turi. o jei dar spyzius tai sakes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Praktikantas Paskelbta Kovo 27, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 nu bet as pats stebejausi kiek ten vandens. Pradzioj pro ta plysi bego vanduo gan greitai, o kai pasirode teplalas tai jis tirstesnis tai bego leciau.. O kur gavai ta dantrati?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mokytojuks Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 sakyčiau kad su dentračiu neturetu buti problemu kur ji rasti ,nebent dangteli .Tokiais atvejais važiuoju pas tuos ,kur prekiauja naudotais traktoriais.Skeliant traktoriu pusiau ,naudoju ratukus ,tad kabinos neimu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Praktikantas Paskelbta Kovo 28, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 ta prasme ratukus? Tai cia vezimeli? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mokytojuks Paskelbta Kovo 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 29, 2010 taip vežimeli .Paremi kabinos prieki ir viskas.atsuki kas priklauso ir vežimelio pagalba išstumi kas reikalinga iš po kabinos .Mano tai dvitiltis tai aš pats vienas išskiriu sukdamas už kardano,priekis nuvažiuoja Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Praktikantas Paskelbta Kovo 29, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 29, 2010 nu aciu, bandysiu as su dirzu istraukt prieki. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
waldasxl Paskelbta Kovo 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 29, 2010 http://img709.imageshack.us/img709/7393 ... rem001.jpg sitaip teks išdraskyti kad dantrati i vieta pastatyti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Praktikantas Paskelbta Kovo 30, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 30, 2010 bet tj pala. Nlb matau, bet juk reikia kabina nuimt? Pas mane mazoji kabina. Kaip ji ten nekliudys? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
marazas Paskelbta Kovo 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 30, 2010 panasu kad hidrobaka kelt reikes. Tada ir kabina nuimt. Teko vasara praeita. Nesunku. Tik surenkant svarbu nesudeti plono paranito po hidrobaku, nes tada dantracai per arti kabinasi ir hidraulika triuksmauja. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kinziulis Paskelbta Kovo 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 30, 2010 mazaja reikia nuimti, o ir didziaja nenuemus dirbti nelabai patogu. nu bet pavaru dezes gal nereikes nuimt kaip toj nuotraukoj kazin per kur tau tiek vandens pribego, kazkaip negirdetas atvejis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Praktikantas Paskelbta Balandžio 1, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 1, 2010 nu atvejis tai negirdetas, bet isbego tai tikrai daug. Nezinau as sita traktoriu pirkau ziemos pabaigoj, gal buvo seimininkas pripyles kokios brudo. kas ten zino. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Balandžio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 1, 2010 jei kabina mazoji, reiks ir nukelt, ir hidrobaka nuimt, ir i 3 dalis perskelt. neisemes intarpo - nieko nepadarysi..... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Praktikantas Paskelbta Balandžio 1, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 1, 2010 Cia labai daug darbo? Jei samdyt zmogu kad man padetu kiek jam atsegt?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kinziulis Paskelbta Balandžio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 1, 2010 Cia labai daug darbo? Jei samdyt zmogu kad man padetu kiek jam atsegt?? po litra i diena reiketu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Balandžio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 1, 2010 Cia labai daug darbo? Jei samdyt zmogu kad man padetu kiek jam atsegt?? nepamirsk, kad mokesi ne tik uz darba, bet ir zinias Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Praktikantas Paskelbta Balandžio 2, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 2, 2010 Nu, dar ir uz pamokyma kad pats mokeciau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Balandžio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 2, 2010 Mes deze isimam uz 400, sankabos keitimas 200. Darbas su garantija, bet be popieriu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viktorass Paskelbta Balandžio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 2, 2010 Mes deze isimam uz 400, sankabos keitimas 200. Darbas su garantija, bet be popieriu. Ar čia klijento namuose? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti