Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Padekite nepatyrusiam remonte.(MTZ 82) Atidares dantgeli (tas iskart po sankabos dangtelio link greiciu dezes apacioje) radau sutrupinta dantrati, pora sratu ir kita aptrupejusi dantrati., istraukiau viena subyrejusi krumpliarati ir vienas dar ten tas kur matosi islindes pusiau sveikas bet kliba. Dabar atsakykite man kaip sudeti naujas dalis? Reikia traktoriu skirt pusiau ar ne? Cia kaip suprantu perdavimas siurbliui.?

Paskelbta

a tai kodel sitaip nutinka? As nesupratau, stovejo traktorius, buvo ten vandens, aisku jis uzsalo, tada atsilo, uzkuriau, uzgesiau ir pamaciau kad praskele ten ta dangteli tj gal 15 litru vandens isbego (lb daug), tada tepalas ir va isimiau sitas nesamones. O kaip ten girdejau kabina reiks nuimt??

Paskelbta

man buvo trukes apatinis dantratis i dvi dalis ir isleke su visu dangteliu tai patikekit niekur jo negavau pirkt. pardej nera o dalim atskirai neparduoda. be skirimo ten nieko nepadarysi

Paskelbta

sakyčiau kad su dentračiu neturetu buti problemu kur ji rasti ,nebent dangteli .Tokiais atvejais važiuoju pas tuos ,kur prekiauja naudotais traktoriais.Skeliant traktoriu pusiau ,naudoju ratukus ,tad kabinos neimu

Paskelbta

taip vežimeli .Paremi kabinos prieki ir viskas.atsuki kas priklauso ir vežimelio pagalba išstumi kas reikalinga iš po kabinos .Mano tai dvitiltis tai aš pats vienas išskiriu sukdamas už kardano,priekis nuvažiuoja

Paskelbta

panasu kad hidrobaka kelt reikes. Tada ir kabina nuimt. Teko vasara praeita. Nesunku. Tik surenkant svarbu nesudeti plono paranito po hidrobaku, nes tada dantracai per arti kabinasi ir hidraulika triuksmauja.

Paskelbta

mazaja reikia nuimti, o ir didziaja nenuemus dirbti nelabai patogu. nu bet pavaru dezes gal nereikes nuimt kaip toj nuotraukoj :icon-wink: kazin per kur tau tiek vandens pribego, kazkaip negirdetas atvejis :eusa-doh:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...