Jump to content

Praktikantas

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Praktikantas paskelbtas turinys

  1. nu tai kad cia chebryte sako jog nenuimus kabinos neiseis?? O kabina nuimt daug darbo?
  2. o jei sitoki darba grynai jum atlikt kiek noretumet?
  3. Nu, dar ir uz pamokyma kad pats mokeciau
  4. Cia labai daug darbo? Jei samdyt zmogu kad man padetu kiek jam atsegt??
  5. nu atvejis tai negirdetas, bet isbego tai tikrai daug. Nezinau as sita traktoriu pirkau ziemos pabaigoj, gal buvo seimininkas pripyles kokios brudo. kas ten zino.
  6. bet tj pala. Nlb matau, bet juk reikia kabina nuimt? Pas mane mazoji kabina. Kaip ji ten nekliudys?
  7. nu aciu, bandysiu as su dirzu istraukt prieki.
  8. ta prasme ratukus? Tai cia vezimeli?
  9. nu bet as pats stebejausi kiek ten vandens. Pradzioj pro ta plysi bego vanduo gan greitai, o kai pasirode teplalas tai jis tirstesnis tai bego leciau.. O kur gavai ta dantrati??
  10. a tai kodel sitaip nutinka? As nesupratau, stovejo traktorius, buvo ten vandens, aisku jis uzsalo, tada atsilo, uzkuriau, uzgesiau ir pamaciau kad praskele ten ta dangteli tj gal 15 litru vandens isbego (lb daug), tada tepalas ir va isimiau sitas nesamones. O kaip ten girdejau kabina reiks nuimt??
  11. Padekite nepatyrusiam remonte.(MTZ 82) Atidares dantgeli (tas iskart po sankabos dangtelio link greiciu dezes apacioje) radau sutrupinta dantrati, pora sratu ir kita aptrupejusi dantrati., istraukiau viena subyrejusi krumpliarati ir vienas dar ten tas kur matosi islindes pusiau sveikas bet kliba. Dabar atsakykite man kaip sudeti naujas dalis? Reikia traktoriu skirt pusiau ar ne? Cia kaip suprantu perdavimas siurbliui.?
  12. As tai dziaugiuosi kad kaip tik ant mano laikymo atpigo saliarka labai, ir kaina nukrito kursu, o taip tai pernai daug brangesni buvo ir abejoju ar kitamet bus pigesni
  13. Praktikantas

    zaz(zaparozietis)

    Girdejau kad isemus oro filtra galima sumazint ismetamo co kieki.
  14. Praktikantas

    Dakaras

    Taip, ir siaip apzvalga lieva, kartais net neparodo sunkvezimiu, arba parodo 3 kokius ir nei zodzio apie kamazus. Ciagina paminejo gal tik 3 serijoj.
  15. Praktikantas

    Dakaras

    Per lt pirma rodo?
  16. o cia kuriam kraste? Manau, žinau apie ką kalba, čia turbūt Svėdasų seniūnijoj. a tada as nezinau, nes mes kavarsko sen. Taip, svedasu seniunijoj. Daujociuos Meistu ukis toks.
  17. Pas mus vienas ukis jau uzsilenke. Karves dvesia, traktoriai jau isparduoti ir t.t Nu bet ten ir buvo seip bardakas.
  18. Praktikantas

    Dakaras

    Man patiko nauja trasa, nors gal kazkiek per daug sudetinga nes visi padangas pradurinejo. Viskas gerai tik komentatoriaus balsas taip uzgarsintas nesigirdi masinu, ir man jo balsas toks pjaunantis... beto nusisneka kartais Sake kad is amerikos persikele i amerika lenktynes.
  19. Teko kazka durt grandine vidury lauku... tai gerai kad turejau ten visokiu nesamoniu ir vieka tinkama... tai sukaliau su akmeniu ir uzlenkiau ir datraukiau iki namu
  20. Praktikantas

    Filmukai

    Nepykit jei jau buvo bet kiek ziurejau tai nepastebejau. Gonkes su belarusais http://www.youtube.com/watch?v=GcEcflKORyU
  21. nu su tom muraveikom tai nzn, bet patikekit kiek geras dvikausis izas sveikatos turi. Dar jei prieki maza zvaigzdute tai visai, pirmu begiu vos ropoja kaip traktorius, o i kalna tai mes septyniese su lopsiu uzvaziuodavom spakainiai....... nu kai ti spakainiai bet jau pirmu
  22. Nu, va jau kaip ir legalus, penktadieni egzamina islaikiau, net linksma buvo su mtz80 ant ledo isistumiau atbulas su priekaba, tada 7 septintan ir gazo ratai sukas traktorius beweik vietoj
  23. Pas mus tr1 850, o tr2 400 lt, tik keturi simtai :D
  24. Na va... penktadieni jau tr1 egzaminas, is kurio man kyla juokas
  25. Supratau bet, cia ir nera pilnas keismazodis, jis turi keismazodzio statusa bet nera veiksmingas pries vaikus ar zmones kurie nezino ka sios 2 raides reiskia. nu cia ne i tema. Manau reiktu paskaiciuoti koki slegi gali atlaikyti balionas... gal kas is akies mazdaug zino?
×
×
  • Create New...