Jump to content

Praktikantas

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Praktikantas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. nu tai kad cia chebryte sako jog nenuimus kabinos neiseis?? O kabina nuimt daug darbo?
  2. o jei sitoki darba grynai jum atlikt kiek noretumet?
  3. Nu, dar ir uz pamokyma kad pats mokeciau
  4. Cia labai daug darbo? Jei samdyt zmogu kad man padetu kiek jam atsegt??
  5. nu atvejis tai negirdetas, bet isbego tai tikrai daug. Nezinau as sita traktoriu pirkau ziemos pabaigoj, gal buvo seimininkas pripyles kokios brudo. kas ten zino.
  6. bet tj pala. Nlb matau, bet juk reikia kabina nuimt? Pas mane mazoji kabina. Kaip ji ten nekliudys?
  7. nu aciu, bandysiu as su dirzu istraukt prieki.
  8. ta prasme ratukus? Tai cia vezimeli?
  9. nu bet as pats stebejausi kiek ten vandens. Pradzioj pro ta plysi bego vanduo gan greitai, o kai pasirode teplalas tai jis tirstesnis tai bego leciau.. O kur gavai ta dantrati??
  10. a tai kodel sitaip nutinka? As nesupratau, stovejo traktorius, buvo ten vandens, aisku jis uzsalo, tada atsilo, uzkuriau, uzgesiau ir pamaciau kad praskele ten ta dangteli tj gal 15 litru vandens isbego (lb daug), tada tepalas ir va isimiau sitas nesamones. O kaip ten girdejau kabina reiks nuimt??
  11. Padekite nepatyrusiam remonte.(MTZ 82) Atidares dantgeli (tas iskart po sankabos dangtelio link greiciu dezes apacioje) radau sutrupinta dantrati, pora sratu ir kita aptrupejusi dantrati., istraukiau viena subyrejusi krumpliarati ir vienas dar ten tas kur matosi islindes pusiau sveikas bet kliba. Dabar atsakykite man kaip sudeti naujas dalis? Reikia traktoriu skirt pusiau ar ne? Cia kaip suprantu perdavimas siurbliui.?
  12. As tai dziaugiuosi kad kaip tik ant mano laikymo atpigo saliarka labai, ir kaina nukrito kursu, o taip tai pernai daug brangesni buvo ir abejoju ar kitamet bus pigesni
  13. Praktikantas

    zaz(zaparozietis)

    Girdejau kad isemus oro filtra galima sumazint ismetamo co kieki.
  14. Praktikantas

    Dakaras

    Taip, ir siaip apzvalga lieva, kartais net neparodo sunkvezimiu, arba parodo 3 kokius ir nei zodzio apie kamazus. Ciagina paminejo gal tik 3 serijoj.
  15. Praktikantas

    Dakaras

    Per lt pirma rodo?
×
×
  • Create New...