Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Matai pas jum baudzia uz tokius dalykus ir bijot vaziuoti, o pasmum hebra atsiputusi tiek vairuotoju tiek policijos atdzilgiu,

O savigarba?

Gal ir pats toks pats išpleręs, kaip ta priekaba su viena lempute?

Paskelbta

Matai pas jum baudzia uz tokius dalykus ir bijot vaziuoti, o pasmum hebra atsiputusi tiek vairuotoju tiek policijos atdzilgiu,

Diskriminacija uzuodziu -pas munius nuo namu 5km nuvaziavus baudzia uz keliu mokesti ...............tai va laisviau dirbat  :icon-mrgreen: eisiu i akmene gyvent i zemes pigesnes ten  :eusa-think:

Paskelbta

Jo pasmum nera mokamu keliu, ir muitininku nematyti nebent prie mazeikiu ir kursenu bet kam mums tiek toli vaziuoti jei supirkimo punktai bent 3 iki 10km atstumu, gaila bet zemes tikrai nepigios o ir pirkti nera ko

Paskelbta

kiek kubu vilkiko priekabos reikia zvalgytis grudams vezti? 35kub maziausiai?

Kubinius metrus daugink iš 0,8 ir žinosi kiek kviečiu sutalpinsi kai jie būna sukiausi, taigi 35x0,8 gaunasi iki 28 tonu geru kviečiu, rapsu ar miežiu tiek netilps.

Paskelbta

o kokios nuomones apie maz? kiek kazin i ji eina pakrauti grudu?

O jus pats vazinejas su ruskais sunkvezimiais ? 

man toki posaki vienas senas pencijinio amziaus zmogas leptelejo -  Jus neprogresuojat -jus gryztat atgal  :icon-mrgreen:

sita ir as noreciau pabandyti 

08-TopTruck.jpg

su sitais reikia daryti taip

73038cu-960.jpg

Nors tai vyke maz modeliai -bet zvelgiant i ta rudziu kalna linksta......:)

Paskelbta

taip vazinejas. nekelia jokiu geru minciu jie man tikrai, bet skirti pinigu ant uzsienietisko normalesnio neturiu. beto man jis tik grudam susivezti reikalingas,ukis nedidelis. o jei pirkti uzsienietiska tai jau reikia kad jis dirbtu vos ne kiaurus metus, nes kitaip niekad jis man niekada neatsipirks o sumoketa bus kokia 10 stuku euru.

Paskelbta

taip vazinejas. nekelia jokiu geru minciu jie man tikrai, bet skirti pinigu ant uzsienietisko normalesnio neturiu. beto man jis tik grudam susivezti reikalingas,ukis nedidelis. o jei pirkti uzsienietiska tai jau reikia kad jis dirbtu vos ne kiaurus metus, nes kitaip niekad jis man niekada neatsipirks o sumoketa bus kokia 10 stuku euru.

siuo metu panasia dilema sprendziu. 9t/  eu maz 20t savivarti ziuriu, turiu tiagaciu daf ir svarstau ar jam karjierinia puspr. ar maz nusipirkt... ira skelbimas reno vilkika su puspr. uz 11t/eu parduoda tai teoriskai geriau reno paimty priekaba pasilikt o vilkika parduot uz kokius 5t/eu. tada priekaba apie 6t/eu kainuotu.

Paskelbta

Jei grudam tik susivesti -paaustinimus uzdejus kazka galima .. technikinej stabdziai  :eusa-doh:  

del kuro tiksliai nepasakysiu  25-30 

va butent suskaiciuoji kiek akumai ,padangos ,tecnikines ,kainuoja kas metai  dar kiek laiko sugaisti prie jo ruosdamas techn.  gal geriau traktor +priekaba 

Paskelbta

siuo metu panasia dilema sprendziu. 9t/  eu maz 20t savivarti ziuriu, turiu tiagaciu daf ir svarstau ar jam karjierinia puspr. ar maz nusipirkt... ira skelbimas reno vilkika su puspr. uz 11t/eu parduoda tai teoriskai geriau reno paimty priekaba pasilikt o vilkika parduot uz kokius 5t/eu. tada priekaba apie 6t/eu kainuotu.

as maciau uz 9 stukas reno vilkika parduoda su puspriekabe savivarti.bet kaip ir sakau, reikia kad dirbtu o ne stovetu masina.

Paskelbta

Jei grudam tik susivesti -paaustinimus uzdejus kazka galima .. technikinej stabdziai  :eusa-doh:  

del kuro tiksliai nepasakysiu  25-30 

na jo...stabdziai ten yra reikalu...bet manau maz sitas geriau nei kamaz?

Paskelbta

Taip .vien padangu maziau ,siaip dideles statybines org.naudoja po siai dienai -kelininkai ir ...laiko patvitinta  :icon-mrgreen:

beje maciau ant jo kuzava kazkas buvo uzdejas dideli -darzine ...daryta kazkur

Paskelbta

ziurint kuom. kamazas visais atvejeis bus minkstesnis ir svelnesnis, o jei lygint maz vientilti su kamazu tai krautas ir geriau is lauko vaziuos kamazas., su mazuū maziau krustis del techn. dalies reiks.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...