Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
ziuriu kad kai kurie is cia pasisakanciu apart arklio nera nieko vairave ,nors apie traktorius raso kaip daug zinantys.as rasau ta ka zinau ir apie ka suprantu nes ir patirties turiu

protingo arklio vairuot nereikia.

o del orinio blokatoriaus, mane jis tenkina visu 100 proc. beto, oras ne tepalai, nekainuoja..

• Atsakymai 246
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
ziuriu kad kai kurie is cia pasisakanciu apart arklio nera nieko vairave ,nors apie traktorius raso kaip daug zinantys.as rasau ta ka zinau ir apie ka suprantu nes ir patirties turiu

turi patirties su oriniu blokatorium?

originalus blokatorius yra geras dalykas nes nereikia jo junginet o orini reikia isjungti jei nori suktis o beto reikia kompresoriu ijungta laikyt kad oro uztektu

neatrodo, nebent kazka netaip buvai padares

Paskelbta

traktorius buvo atveztas is vokietijos tai jame buvo orinis blokatorius ,nezinau kaip pas kitus pas mane tai yra kranas oro prie prietaisu skydelio , kuri turi ijungti norint subluokuoti galinius ratus

Paskelbta
traktorius buvo atveztas is vokietijos tai jame buvo orinis blokatorius ,nezinau kaip pas kitus pas mane tai yra kranas oro prie prietaisu skydelio , kuri turi ijungti norint subluokuoti galinius ratus

na, senoj kabinoj, buvo po desine ranka. ir nematau problemos ji atsukt pasukt. istisai jo naudot nereikia, nebent ariant kokia liutis kala....

Paskelbta

Pas mane lygiai tas pats. Tik kažkaip labai jau garsiai kompresorius dirba, kažin pas visus juos taip ?

Paskelbta
pas mane per kompresoriaus asele pradejo begti tepalas ,su laiku vis smarkyn tai rudeni pakeiciau visa kompresoriu ,dabar be problemu

Visą kompresorių DĖL 3 LITŲ naujiems sandarinimo žiedukams :icon-eek::icon-eek::icon-eek: Jei tik dėl šitos bėdos logikos 000000000000000000

Paskelbta
pas mane per kompresoriaus asele pradejo begti tepalas ,su laiku vis smarkyn tai rudeni pakeiciau visa kompresoriu ,dabar be problemu

Visą kompresorių DĖL 3 LITŲ naujiems sandarinimo žiedukams :icon-eek::icon-eek::icon-eek: Jei tik dėl šitos bėdos logikos 000000000000000000

:D:D:D:lol::lol:

Paskelbta

nieko tu nepralosiai,kad nauja idejai,ten tas senas irgi jau tikriausiai bovo pavarges,dar gal net nuo gamyklos nieko nedaryta,o jei blokiruote buvo pajungta,tai ji padrozes vokietis buvo. :eusa-clap:

Paskelbta
jei nebučiau turejes naujo, tai gal ir bučiau ka nors galvojes kaip ji sutvarkyti ,bet kai jis jau buvo ant lentynos tai panaudojau pagal paskirti ir nesigailiu

Tai gal tiekeju dirbai,kad lentynos daliu pilnos? :eusa-dance:

Paskelbta
bet jei pajungi i blokiruote ora tai turbut visai greit pareina viskas nes sausai sukasi, :eusa-think:

kur sausai sukasi???? :):)

reikejo ateit blokiruote paziuret, kai darza ariau :icon-wink:

kur nesausai kur perejimas stovi vieto o kamera -diafragma sukasi nieks netepa iseina guma ir tt ir baisei gudras

Paskelbta

nezinau kaip dabar pas naujus vakarietiskus traktorius kiek ten tu knopkiu ir padeciu, bet priekinis tiltas ir galinio tilto diferencialo blokavimas atsijungia automatiskai pasukus vaira jei gerai pamenu 15 laipsniu

Daug ten visokių variantų yra,bet,kad pasukus vairą išsijungtų priekinis tiltas dar neteko matyti.

yra, automatinis ir priversitinis tiltų blokavimas bei automatinis ir priverstinis priekinio tilto įjungimas

Paskelbta

nezinau kaip dabar pas naujus vakarietiskus traktorius kiek ten tu knopkiu ir padeciu, bet priekinis tiltas ir galinio tilto diferencialo blokavimas atsijungia automatiskai pasukus vaira jei gerai pamenu 15 laipsniu

Daug ten visokių variantų yra,bet,kad pasukus vairą išsijungtų priekinis tiltas dar neteko matyti.

yra, automatinis ir priversitinis tiltų blokavimas bei automatinis ir priverstinis priekinio tilto įjungimas

AUtomatinis priekinio tilto ijungimas buna kai isijungia prabuksavus, bet tikrai neissijungia pasukus vaira :D

Paskelbta

AUtomatinis priekinio tilto ijungimas buna kai isijungia prabuksavus, bet tikrai neissijungia pasukus vaira :D

pasukus vaira ne, bet pasiekus didesni nei ~20 Km/h greiti tai turetu

Paskelbta
automatine blokiruote, pasukus vaira, issijungia. :lol::lol:

kitaip, kam detu priverstine....

Pagal tave pasukus vairą neišsijungia ? Tam varijante, kur su standartinė vairo kolonkė ir blokiruotė teisingai sureguliuota ir svirtelė pastatyta į automatinę padėtį.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...