Remigijus Rutkauskas Paskelbta Birželio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 Norejau pasiteirauti ar forumieciai is vis zuvi valgote ar perkate? p.s neisizeiskite bet as karpio nelaikau zuvimi jis auga paprastame tvenkinyje, be prieziuros. O tokios zuvys kai ersketas tai mano manymu rimciausia zuvis kuria galima auginti lietuvoje Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Remigijus Rutkauskas Paskelbta Birželio 23, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 as veliau parasysiu kodel klausiu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Birželio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 Geriau klaidas pavadinime issitaisyk Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Birželio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 Ištaisiau pavadinimą.Forumiečiai,bent jau temų pavadinimus rašykite taip kad akių nerėžtų... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis. Paskelbta Birželio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 na pavadinime galima buvo ir visas nosines sudeti as zuvies nesu didelis megejas, valgau daugiausia tas kur asaku maziausiai, na bet pries sviezia karsi su alum atsisakyti negaliu o brangiausia valgyta zuvis turbut lasisa Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Birželio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 na pavadinime galima buvo ir visas nosines sudeti Ištaisyta. Na jei tik nosinėse būtų bėda tai niekas nieko nesakytų...kartais kai parašo... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Remigijus Rutkauskas Paskelbta Birželio 23, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 a aciu kad isteisete skubedamas parasiau tai net antra karta neperskaiciau. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Birželio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 geriausia zuvis - desra Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 Ungurys Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 geriausia zuvis - desra ir lasiniai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 Tai cia tas pats Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gatawas Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 geriausia zuvis - desra O geriausia desra - ta kur is stiklo :) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kowboy Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 Pritariu minėtai nuomonei, kad geriausia žuvis, -yra dešra.... p.s. buvau berašąs, kokią brangiausią žuvį bent jau ragavau, bet prisiminiau, kad negaliu pasigyrti.... nes tai visai ne žuvis, ir net ne dešra.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 Grazus busas kowboy Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 ryba nie miasa o kas nevertina karpio, tada keiskit bobikes virtuvej kazkada MU zurnale buvo receptukas, kaip iskept karpi aluje. pabande, nors ir su labai dideliu pesimizmu... gavos super. tik receptas kazkur nusimete... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 as tai lasisa, bet wistiek geriausia zuwis stikline Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cervus7 Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 p.s. neisizeiskite bet as karpio nelaikau zuvimi jis auga paprastame tvenkinyje, be prieziuros. Neįsižeiskite, bet tai vienas didžiausių nusišnekėjimų kuoriuos esu skaitęs apie žuvis pastaruoju metu Jei karpio nešersi, tai ir neaugs normaliai, na nebent tai koks nors didelis vandens telkinys, kuriame sočiai visokiausių gyvių, tinkamų karpių mitybai. Saiurokas požiūris... Aš iš brangesnių valgęs lašišos, kuprės, vaivorykštinio upėtakio, ungurio(rūkyto). Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 pugzlys mano brangiausia zuvis, antroj vietoj dygliukas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nerijus2 Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 Man ta tema kažkodėl primena tuos pristatymus, ar gerai išsimiegat? turbūt ne tai jums reikia vilnos patalinės apie kokia žuvį kalbama, ar kur Lietuvoj galima pagaut, ar gėlo vandens, ar jūrine? ungurys rūkytas gerai, bet naminis skilandis arba dešra dar geriau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 na manau kad brangiausia zuvis buvo tai anciuviai ten ju gal koks 20 gramu o kaina maxsimoj apie 1,5lt tai*50=75lt/kg (cia prie alaus kur) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vylukas Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 ryba nie miasa o kas nevertina karpio, tada keiskit bobikes virtuvej kazkada MU zurnale buvo receptukas, kaip iskept karpi aluje. pabande, nors ir su labai dideliu pesimizmu... gavos super. tik receptas kazkur nusimete... Na,man karpis pagal skonį antras nuo galo,po kuojos. Brangiausia valgyta žuvis,turbūt,ungurys.Tik,kad skonio-kainos santykis man nelabai koks pasirodė. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 kiek valges zuvies uz skaniai orkaitej su bulvem iskepta karpi skaniau nieko nezinau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 Skonis priklauso nuo to kaip paruošta o ne nuo to kiek kainavo žaliava (ko gero geriausias pavyždys tai majonezas, kai viena prancūzijos Provanco pilų buvo apsupta ir nebuvo ko valgyt vienas virėjas iš to ką pavyko surankior padarė majoneza kuris šiandien dienai (kalbant apie tikrą provancalį) skaitomas delikatesu). Taip pat ir žuvis. kadangi teko padirbėti vieno kiečiausių Londono šefų padėjėju tai atsivalgiau ir upėtakio balto vyno padaže ir lašišos raudono vyno padaže, bet kad ir Panevėžį, Babilone kinu restorane, traškus karpis, tikrai bet kam galiu rekomenduot. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 Skonis priklauso nuo to kaip paruošta o ne nuo to kiek kainavo žaliava (ko gero geriausias pavyždys tai majonezas, kai viena prancūzijos Provanco pilų buvo apsupta ir nebuvo ko valgyt vienas virėjas iš to ką pavyko surankior padarė majoneza kuris šiandien dienai (kalbant apie tikrą provancalį) skaitomas delikatesu). Taip pat ir žuvis. kadangi teko padirbėti vieno kiečiausių Londono šefų padėjėju tai atsivalgiau ir upėtakio balto vyno padaže ir lašišos raudono vyno padaže, bet kad ir Panevėžį, Babilone kinu restorane, traškus karpis, tikrai bet kam galiu rekomenduot. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Birželio 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 24, 2009 dar prisiminiau kad mazas budams is akwariumu zuveles esu valges turbut jos ir buwo brangiausios Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti