Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 40 minutes , Virgis. pranešimas:

Čia geras rezultatas? Pas mane vienam lauke etana: 2022m po rapso 6t/ha-1 fungicido purškimas 170N, 2023m 8t/ha-1fungicido purškimas 170N, 2024m 8,1t/ha-2 fungicido purškimai 180N.

visus kartus prieš etana priešsėlis rapsas?

Paskelbta
Prieš 9 valandas, Virgis. pranešimas:

Čia geras rezultatas? Pas mane vienam lauke etana: 2022m po rapso 6t/ha-1 fungicido purškimas 170N, 2023m 8t/ha-1fungicido purškimas 170N, 2024m 8,1t/ha-2 fungicido purškimai 180N.

Geras, nes as lyginu pelna is situ kvieciu su pelnu is v. mieziu, kurie ir turejo but sejami pavasari. V. mieziu reiktu kult apie 6.7t/ha, ko nera buve ir abejoju ar kazkada bus pas mane :D Ziurint grynai kaip i z. kvieciu derliu/pelna, tai rezultatas, aisku, neispudingas ir nusileidzia siemet normaliai augintiem kvieciam.

Paskelbta
On 2024-07-02 at 15:09, AG Paulius pranešimas:

Varpos gražios gerai užsipildę, pas mane skagenas  dar stovi nors vakar to pačio lietaus gavau gal tik vėjas mažesnis buvo sunku palyginti bet grūdai kai kuriose varpose iš varpažvyniu jau lenda. Tavo atveju iš produktyviausių vietų dabar bus - 20 - 30 proc derliaus. 

Nuuu, nukuliau. Gulejo 50-60 proc manyciau. Bunkerinis apie devynias

20240727_154102.jpg

Paskelbta
prieš 21 minutes , AG Paulius pranešimas:

Senas geras skagenas, jei būtų nesugulęs būtų 10+ t/ha 

Yra tikrai geresnių veislių nei skagenas, ir taip negula ir šiaudo maziau. 

Paskelbta
prieš 3 minutes , tadasjo pranešimas:

Visi pilnu tempu juda laukuos, pas mus dar 0 ha. Visados paakutiniai tikriausiai išvažiuojam su kombainais į laukus

Aš palaikau tau kompanija pas mane irgi 0 ha užtat kombainas be gedimu ......nes stovi kieme.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, AG Paulius pranešimas:

Senas geras skagenas, jei būtų nesugulęs būtų 10+ t/ha 

Cia brighr, ne skagen :) bet teorija apie.minus 30 proc derliaus yra nieko verta. Sitam lauke smeliuko dar nemazai. Is geresnes zemes virs 10 ejo. Nereiki bijot tu isgulimu, reikia tik amenus nusirinkti 😅

Paskelbta
prieš 19 minutes , manttys pranešimas:

Cia brighr, ne skagen :) bet teorija apie.minus 30 proc derliaus yra nieko verta. Sitam lauke smeliuko dar nemazai. Is geresnes zemes virs 10 ejo. Nereiki bijot tu isgulimu, reikia tik amenus nusirinkti 😅

Smeliuki 10t/ha ka tu jam padarei :D kad tiek byra

Paskelbta
prieš 3 minutes , Witalikas pranešimas:

Smeliuki 10t/ha ka tu jam padarei :D kad tiek byra

Speju lietaus daznai buvo. As kiek stebiu kolegas is kooperatyvo ir kito rajono, tai kur gerai byra ten ir lietaus nestinga jau antri metai daugiau ir dazniau gauna nei mano vietovė. Ne vien zemes nasumas viska pasako, daug itakos turi ne vienodas krituliu kiekis. 

Paskelbta

Bent jau pas manęs Skagenui trūksta brandos dar, tai dėl kokybės kolkas ramu. 

Kas liečia derlius, tai pas ką palyja pavasarį, tie ir turi derliaus. Šiemet gavome ir mes lietaus, tikiuos derliaus šiek tiek didesnio nei praėjusius du sausros sezonus

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Taip braintas ir pernai dominavo  ir šiemet.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Pasakymas kad išgulimas derliaus įtakai neturi yra nieko vertas, kur įrodymai, derlingumo žemėlapis, dirvožemio žemėlapis, saiko svorio skirtumai. Ar matavai 1000 grūdų masė isšgulusiu ir neisgulusiu ? 

Paskelbta
prieš 2 minutes , AG Paulius pranešimas:

Pasakymas kad išgulimas derliaus įtakai neturi yra nieko vertas, kur įrodymai, derlingumo žemėlapis, dirvožemio žemėlapis, saiko svorio skirtumai. Ar matavai 1000 grūdų masė isšgulusiu ir neisgulusiu ? 

Turi iki tonos, ta tona gauni is draudimo..nuostolio realiai nera

Paskelbta
Prieš 6 valandas, AG Paulius pranešimas:

Esme  kuriame tarpsnyje suguldo. Jei grudu uzpildymo, tai per derliu stipriai kerta. Finiso tiesiojoje suguldyti maziausiai nuostolio tures

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...