Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 1 valandų, jaunasis21 pranešimas:

Pernai etanoj nebuvo to :) 

pas mane buvo pernai, užpernai nebuvo, tokia išvada darosi kad reikia su fungicidu laviruot, ne tik gydyt bet ir saugot

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Remse pranešimas:

Tas pats laukas, etana. Pirmoje foto tik purkšta iš rudens nuo žolių, pavasarį tik tręšta. Antroje foto pilna technologiją. 

20220620_121358.jpg

20220620_121209.jpg

pas mane pilnos technologijos kaip pas tave pirma foto,dryžligė pasileido :(

Paskelbta
prieš 1 minutę , Virgis. pranešimas:

O gal kaip tik dėl nepadaryto purškimo? 

tris metus auginu etana ir suprantu, kad jinai l.jautri dryžligei, palyginus su kitom auginamom veislėm, kito paaiškinimo neturiu 

Paskelbta
prieš 8 minutes , manttys pranešimas:

lauko pradzia, kur dar pilnai nedirbo chemija. matysiu kaip atrodys tas ruozas laikui begant

20220621_114205.jpg

įkelk etaną kur dirbo fungis ;)

Paskelbta
prieš 1 minutę , manttys pranešimas:

Input 0.8 + 0.4 tazerio, antras purskimas su 0.8 ascra.

pas mane 1ltr inputo ir 0,2 azostrobino, antras 1ltr variano, taip išeina kad pirmas per silpnas buvo :(

Paskelbta
prieš 21 minutes , manttys pranešimas:

reikejo mazinti imputo ir daugiau duoti strobiko

nesikeikiant reikėjo, vadyba ir taip sakė kad čia bus stipru, bet pasirodo nelabai :icon-redface:

Paskelbta
prieš 7 minutes , u.k aurimas pranešimas:

1 purskimas verbern 0,8 +tazer 0,5

2 elatus era 0,8

artimiausiom dienom nufotkinsiu etana. 

kas tas verbern? net goooglas neranda :icon-lol:

Paskelbta
Prieš 12 valandų, Edvisp pranešimas:

Pas mane skagen tik realiai dabar žydi tai kaip ir reiktu ant varpos prasipurkšti, bet i laukus jaučiu tik po joniniu ivažiuoti išeis jei pradžius, bet ar verta tada purkšti nuo fuzariozes? 

Esu tikras jog zinote kaip istikro atrodo zydejimas kvieciu... Nemaisote zydejimo su " ziedlapiu " numetimu 

IMG-3933.jpg

Paskelbta
prieš 28 minutes , krucius pranešimas:

Esu tikras jog zinote kaip istikro atrodo zydejimas kvieciu... Nemaisote zydejimo su " ziedlapiu " numetimu 

IMG-3933.jpg

Kai kviečai žydi,mes nematom.O jei tiksliau,kai pas juos jau kabo tie kaip juos ten pavadint,aš sakau snargliai,jie jau būna peržydėją.Ir pagaut patį žydėjimą l.sunku.Pats labai teisingai pastebėjai.

Paskelbta
prieš 49 minutes , agronoms pranešimas:

Kai kviečai žydi,mes nematom.O jei tiksliau,kai pas juos jau kabo tie kaip juos ten pavadint,aš sakau snargliai,jie jau būna peržydėją.Ir pagaut patį žydėjimą l.sunku.Pats labai teisingai pastebėjai.

istikro pagauti zydejima labai paprasta. tereikia perskirti zvynelius, siemet labai idomiai jie zydi. budavo nuo vidurio varpos pradeda, tada   islenda dulkines  i virsu ir apacia varpos eina zydejimas. o daba visa varpa zydi o dulkiniu dar neisstume. 

P.S. Ankstyvesnes veisles dar neisplaukiojusios pradeda zydeti. ( bent pas mane ADA taip darydavo )

Paskelbta

As buvau uzklauses neperseniausia forume,pas mane taip buvo su zepelin,bet as jau varpom be keliu sekundziu islendant nupuciau herbicidu + fungicidu,pasirinkimo neturejau nes pabego lipikas .Kaip ir sake kolega nuo greito augimo,pas mane viskas isitaise ir grazios varpos,nesuk galvos.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...