Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Witalikas pranešimas:

Tyrimus pasidaryti. Ir tada atitinkamai viska padarysi. Žinoma jai nuosava žemė. Nes nemanau, kad nori daryti meškos paslaugą.
Žinoma šis derlius jau koks bus toks. Bet į ateitį….

nemanau, kad teisingas sprendimas negerinti ne savo dirvų. Mano dauguma dirvų ne nuosavos, tačiau viską darau kaip sau. Iš to seka, kad gausiu daugiau pajamų ir daugiau pelno, tas kalkinimas atsipirks kelis kartus.

Niko nedarant, su blogu ph, tai darbas dėl darbo. Kalkės tikrai nėra brangu šių dienų kainose.

Paskelbta
prieš 9 minutes , LS1 pranešimas:

o koks pigiausias patikimas budas pasitikrinti savo lauku ph?

Dirvožemio tyrimai. Prie to pačio ir kali ir fosforą sužinosi. Vieno mėginuko kainą apie 11-12€. 

Paskelbta
prieš 55 minutes , manttys pranešimas:

nemanau, kad teisingas sprendimas negerinti ne savo dirvų. Mano dauguma dirvų ne nuosavos, tačiau viską darau kaip sau. Iš to seka, kad gausiu daugiau pajamų ir daugiau pelno, tas kalkinimas atsipirks kelis kartus.

Niko nedarant, su blogu ph, tai darbas dėl darbo. Kalkės tikrai nėra brangu šių dienų kainose.

Yra tiesos, bet kai sutarti tik metam laiko rasosi nuomoninkas. 
Tai net neklyla rankos daryti ten kazka. 
Kur 5metam kita kalba :)

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Purškiam šiom dienom kartu su fungicidu ir mikrais.

Pas musu salnos buvo siandien dar ir rytoj pranesa, pirmu kartu trumpinta tik keliuose laukuose. Tikriausiai tik po salnu išeis su trumpinimu vaziuot jei nebus per velu

Paskelbta
prieš 9 minutes , Duncia pranešimas:

Pas musu salnos buvo siandien dar ir rytoj pranesa, pirmu kartu trumpinta tik keliuose laukuose. Tikriausiai tik po salnu išeis su trumpinimu vaziuot jei nebus per velu

Nu jo , pastebėk po to ar ne per vėlu.

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Nu jo , pastebėk po to ar ne per vėlu.

Ką fungicidų naudojate? 
reguliatorius medax max, 

koks ekonomiškiausias variantas?  :D

ant vėliavos planuoju amistar+folicur

Paskelbta
prieš 8 minutes , Robertas08 pranešimas:

Čia aš vienas bandau iki vėliavinio ištemt be fungicido?

Yra ligų plitimas, įsivertinus nesinori tempti iki vėliavos, tai purškiam fungicidu jau. Gal pas pati neligoti ? Požymių nesimato kokiu? Veislė atspari ligom?

Paskelbta
prieš 2 minutes , AgroP pranešimas:

Yra ligų plitimas, įsivertinus nesinori tempti iki vėliavos, tai purškiam fungicidu jau. Gal pas pati neligoti ? Požymių nesimato kokiu? Veislė atspari ligom?

Atsėliuoti,čiut dryžligės matosi ant senų lapų.

Veislė fenomen.

Žalias esu šitam reikale,tai ir klausiu.

Paskelbta
prieš 24 minutes , Robertas08 pranešimas:

Čia aš vienas bandau iki vėliavinio ištemt be fungicido?

bet ar yra prasmės taupyt? 100 kg atperka ta fungicidą su kaupu. Pas mane atsėliuoti jau su ligom, po anskšinių švarūs visiškai

Paskelbta
prieš 4 minutes , manttys pranešimas:

bet ar yra prasmės taupyt? 100 kg atperka ta fungicidą su kaupu. Pas mane atsėliuoti jau su ligom, po anskšinių švarūs visiškai

Ka pats naudoji/naudosi jei nepaslaptis?

Paskelbta
prieš 7 minutes , Robertas08 pranešimas:

Ka pats naudoji/naudosi jei nepaslaptis?

aš buvau užsipirkęs rudenį imputo, tai naudosiu 0.8 imput + 0.4 strobiko. bet ant prastesnių tikriausiai ir pigesnių mixų užtektų..

Paskelbta
prieš valandą, grumas pranešimas:

Ką fungicidų naudojate? 
reguliatorius medax max, 

amistar yra nuo rūdžių ir žalinimas, folicur yra nuo rūdžių ir fuzariozės. Nei vienas neima septoriozės.

Siūlyčiau naudoti kažką iš rimtesnių - Elatus Era, Ascra, Revytrex arba bent jau amistar su protiokonazolu. Visgi purškimas ant vėliavos yra labiausiai atsiperkantis purškimas nuo ligų...

Paskelbta

nenusifotkinau bet pastebejau yra lapu kur mazdaug 1/3 virsutines dalies labai stipriai susiaureje,ir pasikeitimas is placios i siauresne dali staigus,  kieno trukumas gali but?

16527138283188273277790853637720.jpg

Paskelbta
prieš 17 minutes , manttys pranešimas:

aš buvau užsipirkęs rudenį imputo, tai naudosiu 0.8 imput + 0.4 strobiko. bet ant prastesnių tikriausiai ir pigesnių mixų užtektų..

Nu sumixuot tai čia ne mano galvai. O jei iš BA Priaxor ?

Nors kontora nelabai svarbi.

Paskelbta
prieš 53 minutes , LS1 pranešimas:

nenusifotkinau bet pastebejau yra lapu kur mazdaug 1/3 virsutines dalies labai stipriai susiaureje,ir pasikeitimas is placios i siauresne dali staigus,  kieno trukumas gali but?

16527138283188273277790853637720.jpg

Vario

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Robertas08 pranešimas:

Nu sumixuot tai čia ne mano galvai. O jei iš BA Priaxor ?

Nors kontora nelabai svarbi.

170g/l azoksistrobino, ir 120g/l protiokonazolo siūlau mixą, kaina apie 30e+pvm mixo..  Strobikas nuo dryžligės, protio nuo septariozės, iki plyštant lapamakštei ramus. 

Paskelbta
Prieš 9 valandas, Nissmo pranešimas:

Sveiki, kada planuojate purkšti antru augimo reguliatoriumi. Dedat kartu su fungicidais?

Kai antras bamlys prades atitrukineti nuo pirmojo. As jau nusipurskes.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, grumas pranešimas:

Ką fungicidų naudojate? 
reguliatorius medax max, 

Folikuras ka duoda veliavai ? ar tik del trumpinimo efekto cia tebukanazolas ? :))

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...