Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 22 minutes , Karsonas pranešimas:

AK jau antra rata suka su tresimais musuose.

Kad jie nesveiki, pirmus tręšimus atliekant pas mus prapjovė tokias "ravas", kad pusė traktoriaus rato pasislepia jame.. ;D

Paskelbta
Prieš 4 valandas, swe pranešimas:

Biški nepergreitai? Mes daugiau 10-12 km/h nespaudžiam, nes labai jau išdrasko, be to man atrodo, kad dar ankstoka, ar aš klystu?

Greitis 13-15. Mažiausias atakos kampas padarytas kviečiai rimti užaugę tao nedrasko o kai ir gauni tik ribotą laika eko akėčias tai ir sukies.

Tikrai ne ankstoka reikia tuos pelėsius pradraskyt nes pluta užsidėjus

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Vilius pranešimas:

Greitis 13-15. Mažiausias atakos kampas padarytas kviečiai rimti užaugę tao nedrasko o kai ir gauni tik ribotą laika eko akėčias tai ir sukies.

Tikrai ne ankstoka reikia tuos pelėsius pradraskyt nes pluta užsidėjus

Pas mus dar žemė per šlapia. O pelėsis ir seni lapai nudraskyti tai labai gerai :handgestures-thumbupleft:

Paskelbta
On 2021-04-02 at 14:58, Karsonas pranešimas:

AK jau antra rata suka su tresimais musuose.

Ne antrą ratą,o tiesiog technologija kaip pas dauguma,pirma trešia sulfata,kol viska apsitrešia,vel iš eilės salietra beria.

Paskelbta
Prieš 15 valandų, urbonas10 pranešimas:

Vienas mano kviečių laukas stipriai lankomas laukinių žąsų.  Nuskabta apie 1/4 kviečių. Kas turit patirties? Išleis kvietys naujus lapus ar žus?

Viskas bus gerai kviečiam, tik atidžiau susitvarkyk reikalus su smilguole jei jos ten yra...

Paskelbta

pas mane irgi kazkaip dar vangiai.kaimynas jau ir kvieciu dali KAS pravaziaves sake pas ji daug baltu sakneliu as pas save tai dar tik viena kita randu todel ir stovim. kazin jau pilt po svenciu ar dar laukt kol praeis tas naktinis minusas? 

Paskelbta
prieš valandą, linas78s pranešimas:

Gal plačiau paaiškintumėte kodėl nepasakytumėt,kad neblogai dirba?

Nematau, kad dirbt butų kam daug. Tik pavienios naujos. Bet gal foto apgauna, gyvai kitaip matosi :) 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...