Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

o kas privoluojate su crosskill tipo žiedo volais?  gretimais kaimynais su tokio tipo volais laksto pavasarį, nors irgi sėja su vaderiu rapidu. Reikės pavasarį vasarojų ir man dalį privoluoti.

Paskelbta

Šalia viena bendrovė su 4m rapidu sėja ir kiek matau visada iš paskos beleris su kembridžais laksto, tai sakau gal taip priklauso :D

Tingi akmenis nurinkt uztai ir laksto,o po rapidu dar mindziot paseli nematau tikslo ,nebent seja vyksta molyje ir daug grumstu.

Paskelbta

Kaip manot ar verta bandyti gaivinti tokį paseli? Plotelis nedidelis, daugiau būtų ekspermentiniais tikslais. Jei taip ką patartumet?

Ko nori is to paselio?Nereiks jo gaivinti ,pats atsigaus o tada salietros........

Paskelbta

Cia vinas geriausiu lauku, bet turi lopu kur vilciu nera.

Ada seta rugsejo 16d. zeme lengva priesmelis. Is rudens visada buna graziausias laukas, bet rugpjuti nerodo geriausiu rezultatu.

attachicon.gif12714032_1249519311729787_1492839633_n.jpg

pas mane 2014 buvo tokia ada ir geriausia negalvojant viska atset, kur atsejau puikiai gavosi,o kur buvo palikti na galbut pavyks kazka isspausti tai geriau viska atset

Paskelbta

Vaizdeliai iš Suvalkijos laukų, skagenas vaizdelis nekoks tik nutirpus atrodė tik vursutinis lapelis nurudes bet dabar daugiau, nors lengvai nesirauna ir beatrodo jau nupuve tad aš dar jais tikiu,

as turejau lygiai tokius pat laukus, tik veisles buvo pas mane, famulus, ada, ir dar kazkokia visos issalo, tik skagenas kas augino atsigavo pas kaimynus na tas atsigavimas istrauke iki 5t

Paskelbta

Ir kvietrugiai SW Talentro c3 

Mulan kviečiai sėti po avižų ir atsėliuojant po kviečių, o kvietrugiai po miežių.

Zentos sėta apie rugsėjo 12d mulan 20-24d kvietrugiai spalio 2d.

Na laukiam pavasario toliau.

post-7993-0-91095300-1456675438_thumb.jpg

post-7993-0-60775000-1456675448_thumb.jpg

post-7993-0-32309400-1456675465_thumb.jpg

Paskelbta

Gal patartumet kur ieskoti piktzoliu knygeles, kad matytus kaip atrodo jaunos piktzoles? Kazkur nukisau kazkokios firmos knygele ir nebepazistu zoliu :icon-neutral:

man sitas reikalas ir butu reikalingas

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...