Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 55 minutes , Witalikas pranešimas:

Pabandziau viena sezona pupas. Daugiau nenoriu as ju. 
zirniai nr 1. Pas mane del zalinimo

Zirniai dėl žalinimo tai visai chemijos nenaudoji? Ir kaip su žolėm susitvarkai?

Paskelbta
prieš 9 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Ir kokia iš to nauda? Žolių sėklų banką pasipildai?

Zalinimas. Leistu herbicida naudoti, naudociau. Dabar tenka valomai darbas ir svarus i koncerna isgazuoja :) 

Paskelbta
Ką tik, Witalikas pranešimas:

Zalinimas. Leistu herbicida naudoti, naudociau. Dabar tenka valomai darbas ir svarus i koncerna isgazuoja :) 

Tai visiems žalinimo reikia, bet mano galva, yra civilizuotesnių būdų ir dar nauda dirvai.

Paskelbta
prieš 1 minutę , Bulvinykas pranešimas:

Tai visiems žalinimo reikia, bet mano galva, yra civilizuotesnių būdų ir dar nauda dirvai.

Tikiu, si sezona dobilai zalinimui. Ziuresim, kaip su jais bus. 

Paskelbta
prieš 36 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Ir kokia iš to nauda? Žolių sėklų banką pasipildai?

nauda turi žirnių,užsiskaito žalinimas ir su žolem nera taip baisiai kaip atrodo,vienintelis minusas dėl sukirmijusių, daugiau tikrai galima išgyvent

Paskelbta
Prieš 3 valandas, axe pranešimas:

Kiek prikulei pernai metais is graziu zirniu? Ar sesi dar ju ar visai iskeiti i pupas? 

Pernai kuliau apie 4t kas man yra rekordas per trumpa augintojo karjera

Paskelbta
prieš 46 minutes , ceck pranešimas:

nauda turi žirnių,užsiskaito žalinimas ir su žolem nera taip baisiai kaip atrodo,vienintelis minusas dėl sukirmijusių, daugiau tikrai galima išgyvent

aplinkui pernai buvo sočiai tokio "žalinimo", mačiau kaip laukai atrodė ir kiek laiko kombainas išoperuotais viduriais stovėjo. Valdžia padarė nesąmonę, kad norintys galėtų užsidėt varnelę.

Paskelbta
Prieš 9 valandas, ceck pranešimas:

Nepoblema tie sukirmija, svarbu svarus. Gyvuliam paima. Bet pastaruosiu du sezonus, nebuvo visiskai sukirmijusiu. 

Paskelbta
Prieš 9 valandas, audrius0322 pranešimas:

Dobilus sėsi kaip pagrindinę kultūrą ar kaip posėlį ar įsėlį?

Norejau kai iseli, bet gavosi kai pagrindine. Ziuresim, kas cia gausis. Kokas labai gerai atrodo

Paskelbta
Prieš 2 valandas, ceck pranešimas:

pas mus suvalkijoj visai neblogas pupas seklai isejo uzsiaugint paciam, matomai pagrindiniai seklininkystes ukiai i sausringas zonas papuole. Lygiai tas pats rudeny su kvieciais buvo, kai savo stambius gintarinius grudus parsidavem, o kai pirkta sertifikuota sekla parejo 40-  43 gr. tukst seklu ant maiso uzrasyta, atsidare maisus nusikeikem riebiai. Na bet jei nera salygu normaliu savo seklai ruostis, nieko cia neprivaidinsi

Paskelbta
Prieš 8 valandas, ignas.d pranešimas:

pas mus suvalkijoj visai neblogas pupas seklai isejo uzsiaugint paciam, matomai pagrindiniai seklininkystes ukiai i sausringas zonas papuole. Lygiai tas pats rudeny su kvieciais buvo, kai savo stambius gintarinius grudus parsidavem, o kai pirkta sertifikuota sekla parejo 40-  43 gr. tukst seklu ant maiso uzrasyta, atsidare maisus nusikeikem riebiai. Na bet jei nera salygu normaliu savo seklai ruostis, nieko cia neprivaidinsi

bet tu sutinki,jei daigumas 70% tai ir nuo kainos turi būti -30% mažiausiai,nes nu kam mums šiukšlės reikalingos

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 33 minutes , Minduksx pranešimas:

Anglai sėja žieminis pupas, ar pas mus nera tokiu? 

Man atrodo, kad jų vadinamos žieminės pupos yra tiesiog mūsų įprastos pupos.

Paskelbta
prieš valandą, Zvanas pranešimas:

Man atrodo, kad jų vadinamos žieminės pupos yra tiesiog mūsų įprastos pupos.

Manau, kad ne tos pačios. Patys anglai turi žieminias ir vasarinias pupas. Reiškia skiriasi.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...