Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 23 minutes , Sartai pranešimas:

Sveiki, kokie +- preso NH 650? Ir ar belaruso galios jam užtenka? 

Ten rotoriaus nėra,tai smulkintuvas ne koks,jei reikės. NH 650, vienas seniausių iš tos klases,644 šiek tiek naujesnis,bet viskas tas pats. Šiaip su bielkiu gali ir 6 pavara mintį,labai patvarūs,labai lengvai remontuojami, Lietuviškose gali būti reduktoriai išplėšti turit žiūreti ir,kad diržai nesusimestų sukant,atidarant.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
Prieš 9 valandas, Pofke pranešimas:

kas turit kvernelando dirzinius, gal ka galit pasakyt

Turiu vicon(tas pats kvernelandas) diržinį, mano be rotoriaus, tai kartais nenori pradėt rulono daryt, daugiau minusu kaip ir nėra. Turi dar šone naujasnį kverneland su smulkintuvu, tai minusų neturi tas presas. Mano galva vieni geriausių presų.

• po 6 mėnesių...
Paskelbta

Tas Welger kančių kančia realiai yra, bet čia jis ant gioveil rėmo, nu neteko man taip matyt, įdomu kas čia ką norėjo sugalvot, bet į tokį eksperimentą jaučiu nesiryžčiau lysti…

Paskelbta

Kaimynas dirba su leliu dubliu bugniniu kokiu  6 metu senumo, tai noretu apm.... ir padegt ...

Elektronika ir kompas grybauja.

Pats dirbu su mchale fusion 3 plus, tai viskas gerai. Tinkliuka naudoju tik sienui/siaudam, baltiem ruliam dedu plevele+plevele

Pagalvok gal apie plevele vietoje tinkliuko, kad presas leistu ...

Rulonas toks kainuoja apie 160 eur, padarau apie 130-140 ruliu. As tokio preso ieskociau.

Ar cia renkiesi tik is kintamos kameros?

Paskelbta
prieš 30 minutes , kestoxs pranešimas:

Tas Welger kančių kančia realiai yra, bet čia jis ant gioveil rėmo, nu neteko man taip matyt, įdomu kas čia ką norėjo sugalvot, bet į tokį eksperimentą jaučiu nesiryžčiau lysti…

Girdėjau, kad šitas su originaliu vyniotuvu - grynas košmaras, nesusikalbėjimas, taip sakant charakteriai nesutampa, bet Goweil vyniotuvai kaip ir neblogi, nemažai matęs suporuotų, kažkaip labai jau nelabai ..........

Paskelbta
prieš 16 minutes , niino pranešimas:

Kaimynas dirba su leliu dubliu bugniniu kokiu  6 metu senumo, tai noretu apm.... ir padegt ...

Elektronika ir kompas grybauja.

Pats dirbu su mchale fusion 3 plus, tai viskas gerai. Tinkliuka naudoju tik sienui/siaudam, baltiem ruliam dedu plevele+plevele

Pagalvok gal apie plevele vietoje tinkliuko, kad presas leistu ...

Rulonas toks kainuoja apie 160 eur, padarau apie 130-140 ruliu. As tokio preso ieskociau.

Ar cia renkiesi tik is kintamos kameros?

Taip, žiūriu į kintamos, bent jau kol kas. Gal dar pakeisiu nuomonę, nežinau.

• po 4 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

Sveiki, su artėjančiomis šventėmis visus... Dabar turiu prašymą, gal kas turi presą "John deere 744 premium" ir gali pamatuoti pastatymo kojos atstumus, kai paveiksliuke pažymėta raudona linija? Būčiau dėkingas. Darysiuos pastatymo koją, bet neturiu pasimatavęs šių dviejų atstumų...

Rėmas - klausimas.jpg

• po 6 mėnesių...
Paskelbta

Ar yra dar presuojančių? Mano presas pradejo vienoj pusej negražiai sukti rulono vidurį. Kitoje piseje viskas ok, masė suspausta, o čia ne. Sakykim nuo to momento, kai pradeda jau dangtį spausti ir sloksniuotis masė viskas ok. Bet iki to momento vidurys išpleręs. Priešingoje pusėje tai net žvaigždę padaro, ar susuka kartais kaip diržinio, vos ne iš centro, kieta ta pusė kaip akmuo. Claas rollant. 

Paskelbta
prieš 37 minutes , Planetarke pranešimas:

Ar yra dar presuojančių? Mano presas pradejo vienoj pusej negražiai sukti rulono vidurį. Kitoje piseje viskas ok, masė suspausta, o čia ne. Sakykim nuo to momento, kai pradeda jau dangtį spausti ir sloksniuotis masė viskas ok. Bet iki to momento vidurys išpleręs. Priešingoje pusėje tai net žvaigždę padaro, ar susuka kartais kaip diržinio, vos ne iš centro, kieta ta pusė kaip akmuo. Claas rollant. 

Pradalges siauros ir tiesiog nelabai sugaudai

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Planetarke pranešimas:

Yra buvę darbininkui. Sako presas kažko vienos pusės nespaudžia, gaunasi tavo aprašyta situacija. Tai sakau važiuok daugiau į ta pusę kuri minkšta. Aiškina kad variavo visaip ir sudas gaunasi. Rezultatas, kad sėdau ir parodžiau, kad būtent del vaziavimo problem buvo :D 

Paskelbta
Prieš 6 valandas, manttys pranešimas:

Pradalges siauros ir tiesiog nelabai sugaudai

Aš griebiu plačias, visuomet kad būtų ne mažiau koki 1,5m pločio, kad nereiktų ten makaluoti kaire desine su presu, o tiesiog jos eidamos link per rotorių susitankina ir prikiška kampus pilnai. Niekada nepergriebiu visos pradalges, kad nesigautų kalnas, susmailiais kampais. Ir makaluoti bandziau, nepadeda. Esmėje, kad man dešinė pusė visada gerai, o kairė pusė rulono ne. Pats rulonas gaunasi stačiakampis, viskas ok, pilno pločio per kamera ir gražus kai apvynioji plevele. Bet man nepatinka kaires puses vidurio formavimas. 

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Juodas pranešimas:

Yra buvę darbininkui. Sako presas kažko vienos pusės nespaudžia, gaunasi tavo aprašyta situacija. Tai sakau važiuok daugiau į ta pusę kuri minkšta. Aiškina kad variavo visaip ir sudas gaunasi. Rezultatas, kad sėdau ir parodžiau, kad būtent del vaziavimo problem buvo :D 

Parodysiu nuotraukas kaip sugriebta ir kaip atrodo po presavimo. 

Paskelbta

Aš suprantu vyručiai ką norit pasakyti. Ne pirmi metai presuoju. Kai griebiu, į preikį net nežiūriu važiuodamas, nes taikau visada pradalgę padaryti tiksliai,  iš abiejų pusių vienodai sutankinti kad nebūtų nusmilusių kampų. Esmėje, kad nepaisant sugriebimo ir važiavimo kokybės, dešinė gerai, kairė ne. Ir bandžiau kryptį taikyti pagal grebimo važiavimą, ir kairei pusei duoti daugiau masės, vistiek vidurys išsipešiojęs.  

Paskelbta

Claasas turi tuos papildomo slėgio volus, kurie nukrepti į kameros vidurį, kad ankščiau pradėtų spausti ruloną. Galvojau, kad spyruoklė trūko ar išsitempė kairės pusės. Viskas ten ok, suveržta pilnai. Negali kažkas būti su volais susiję?

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Planetarke pranešimas:

Claasas turi tuos papildomo slėgio volus, kurie nukrepti į kameros vidurį, kad ankščiau pradėtų spausti ruloną. Galvojau, kad spyruoklė trūko ar išsitempė kairės pusės. Viskas ten ok, suveržta pilnai. Negali kažkas būti su volais susiję?

Tsi atsidaryk kamera ir apziurek. Bet as manau, kad siknoj slieku ieskai. Rotorius gal kazkiek tau nesa i sona, bet neturetu labai juntama but. Tiesiog tada siek tiek i ta sona vaziuok  ir tiek

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Planetarke pranešimas:

Pas mane tas pats ,vaziuok kaip nori vistiek vienoj pusej vidurys prasciau susuktas, rolant 46. Bet pas mane turbut pati kamera susideformavus,jeigu presa uzdarai ne su slegiu(paleidi kad savo svoriu uzsidarytu) tai vienoj pusej kai uzdarytas buna tarpelis koks 1cm. 

0

Paskelbta
On 2025-06-30 at 08:57, manttys pranešimas:

Tsi atsidaryk kamera ir apziurek. Bet as manau, kad siknoj slieku ieskai. Rotorius gal kazkiek tau nesa i sona, bet neturetu labai juntama but. Tiesiog tada siek tiek i ta sona vaziuok  ir tiek

Va čia koks gaunasi šienas, kai sugriebta storai, aukštai, bet gal trūksta pločio. Tai stengiuosi pamakaluoti. Ir nesvarbu kiek makaluoju, visada kairė pusė gaunasi bloga. Nesvarbu, kad ir didžiąją dalį važiuotum mindamas su kairiu ratu. 

IMG_2119.jpeg

IMG_2118.jpeg

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Planetarke pranešimas:

Va čia koks gaunasi šienas, kai sugriebta storai, aukštai, bet gal trūksta pločio. Tai stengiuosi pamakaluoti. Ir nesvarbu kiek makaluoju, visada kairė pusė gaunasi bloga. Nesvarbu, kad ir didžiąją dalį važiuotum mindamas su kairiu ratu. 

IMG_2119.jpeg

IMG_2118.jpeg

man apskritai suspaudimo cia mazokai. nepasidare kakas su voztuvais blogai pas tave? gerai slegi islaiko? gerai suspaustas rulis neturetu prarast formos arba prarasti minimaliai nuo gulejimo

Paskelbta
On 2025-07-08 at 09:07, Ūkininkas sm pranešimas:

Sveiki, kaip būgniniai presai deutz farh? Ar verta tokį pirkti? Presas dėvėtas

A koks modelis? Ten buvo perdažyti vikonai

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...