Jump to content

Ar planuojate naudoti TUS savo ukije?  

313 nariai balsavo

1. 1. Ar planuojate naudoti TUS savo ukije?

• Niekada
      46
    • Domiuosi
      209
    • Jau naudoju
      59

Recommended Posts

Paskelbta

p.s. gan neblogas straipsniukas mu, tik manau siūlyti kad galimybė omnistarą būtų priimti nelogiška... 800eur/mėn - o beveik tas pats kas egnos... hmmm

Paskelbta
p.s. gan neblogas straipsniukas mu, tik manau siūlyti kad galimybė omnistarą būtų priimti nelogiška... 800eur/mėn - o beveik tas pats kas egnos... hmmm

gal bandei OMNISTAR?

Latviai patenkinti ir tikrai nelygina su EGNOS. Nors šeip iš principo pritariu

RTK geriau

P.S Ne aš tą reikalą organizuoju, tiesiog papuoliau, kaip nuogas į dilgėles :icon-eek:

Paskelbta
man tik seip idomu kiek brangesnis uz 724. su vairavimu emei? gal ir twin fluid?

Ne ne twinas tik dasidejau triplex, siaip siu metu kaina be triplexu 135,man isejo maziau emiau dar center line sistema na lygiagretaus vaziavimo zodziu kad technologines matyciau

center line ne ta, kur tik lemputes žypsi?

Paskelbta
man tik seip idomu kiek brangesnis uz 724. su vairavimu emei? gal ir twin fluid?

Ne ne twinas tik dasidejau triplex, siaip siu metu kaina be triplexu 135,man isejo maziau emiau dar center line sistema na lygiagretaus vaziavimo zodziu kad technologines matyciau

Va čia tai prašovei.Saulius šiuo metu siūlo žymiai geresnę sistemą ir,spėju,pigiau už LH centerline.

Paskelbta

vis mąstau apie EGNOS panaudojimą sėjai (su automatiniu vairavimu žinoma)

Imam patį blogiausią variantą kai vietomis paklaida siekia 30cm (didžiają laiko dalį telpam į 15- 20 cm) dabar klausimas: Kokia paklaida gaunasi vairuojant pagal žymeklį? :icon-question:

Paskelbta

Imam patį blogiausią variantą kai vietomis paklaida siekia 30cm (didžiają laiko dalį telpam į 15- 20 cm) dabar klausimas: Kokia paklaida gaunasi vairuojant pagal žymeklį? :icon-question:

Cia priklauso kokio stovio vadyla :) . Jeigu rimtai tai kur rudeni sejau su horsch sudurimas ||gavosi 5-25cm. Sejamosios atsumai tarp eiluciu 15 cm. Zodziu as nugrybavau apie 20cm. o vaziuoju visalaik akis ispires. Kur uzsiziopsau ten jau ir daugiau i sonus pasislenku. Sejimui manau be motoriuko ar integruoto vairavimo vien lempuciu sekimas naudos neduos.

Paskelbta

Cia priklauso kokio stovio vadyla :) . Jeigu rimtai tai kur rudeni sejau su horsch sudurimas ||gavosi 5-25cm. Sejamosios atsumai tarp eiluciu 15 cm. Zodziu as nugrybavau apie 20cm. o vaziuoju visalaik akis ispires. Kur uzsiziopsau ten jau ir daugiau i sonus pasislenku. Sejimui manau be motoriuko ar integruoto vairavimo vien lempuciu sekimas naudos neduos.

tai čia net kalbos nėra žinoma, kad su motoriuku, tik ar EGNOS tikslumo pakanka ar reikia ko nors rimčiau (brangiau)

Paskelbta

center line emiau todel kad jis yra suderintas su jd 740 pukstuvo kompu ir jis automatiskai atjungs ta sekcija kuri jau pakartojamai eis per nupurksta lauko dali

Paskelbta
center line emiau todel kad jis yra suderintas su jd 740 pukstuvo kompu ir jis automatiskai atjungs ta sekcija kuri jau pakartojamai eis per nupurksta lauko dali

Įdomu kiek tas malonumas kainuoja? EZ boom irgi derinasi su joniu

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...