Jump to content

Recommended Posts

• po 4 savaičių...
  • po 9 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki, gal kas lauko dienose nusižiūrėjot kokią įdomesnę kviečių veislę? 

Scandagros lauko dienoje nieko gero nebuvo, Creator normaliausiai atrodė, bet šiaip visi gana tragiškai, o taip stumiamas Bright nesužavėjo irgi. 

Paskelbta
prieš 15 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

Scandagros lauko dienoje nieko gero nebuvo, Creator normaliausiai atrodė, bet šiaip visi gana tragiškai, o taip stumiamas Bright nesužavėjo irgi. 

Man LA delawar veisle neblogai atrode. Planuoju isbandyti

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Pvz, pas mane kolkas neblogai Bright vs euforija ir zeppelin, atsilieka

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Mano kuklia patirtim,Etana šiandien nelabai turi konkurentų derlingose žemėse.

Paskelbta
prieš 56 minutes , Remse pranešimas:

Tikrai nenublanksta pvz etana tai elektrai.  Elektra jautresne išgulimui nei skagen. 

O iš kur tokia informacija, nes kiek supratau dar net neplatino iki šių metų. Aš apie Elektrą kaip tik galvojau, kaip vieną variantą. 

Paskelbta
prieš valandą, Airis19 pranešimas:

Visos kitos nublanksta prieš elektra 

943BA04E-6406-49CE-A67C-51C7AF3CFD71.jpeg

Kai saujoje pačiupinėsi grūdus, suprasi, kad grožis dar ne viskas :) Elektra neturi kokybės, o ypač hektolitro masės

Paskelbta
prieš 2 minutes , dumoju pranešimas:

Kai saujoje pačiupinėsi grūdus, suprasi, kad grožis dar ne viskas :) Elektra neturi kokybės, o ypač hektolitro masės

Pažiūrėsim kaip čia bus 

Paskelbta
prieš 2 minutes , dumoju pranešimas:

Turiu ir aš ją. Sėdamas supratau, kad stebuklo nebus, kad ir kokia ji vizualiai graži bebūtų :)

Na jei dėl smulkiu grūdų tai jo nes kiek žinau pernai išgulus buvo tai iš kur tas grūdo stambumas bus.

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas:

O iš kur tokia informacija, nes kiek supratau dar net neplatino iki šių metų. Aš apie Elektrą kaip tik galvojau, kaip vieną variantą. 

Veislės aprašyme.

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Airis19 pranešimas:

Visos 4 veisles buvo setos bandymui, viskas taip pačiai daryta o skirtumas akivaizdus, taip kad išvadas darykit patys :D

6D1E9788-DC0F-4233-BFB6-3B7840B86FD0.jpeg

turiu wileika tai lygiai taip pat atrodo :D euforia zenkliai geriau. bet gal nustebins rodikliai. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Jaguar08 pranešimas:

turiu wileika tai lygiai taip pat atrodo :D euforia zenkliai geriau. bet gal nustebins rodikliai. 

Bent pernai Euforijos grūdas stambus buvo, tai klausimas ar ta Elektra išstumps Euforija.

Paskelbta

Reklaminiame agroreido Video, Arnas pasakojo, kad atrodo įspūdingai elektra veisle, bet išgulimas problema ir saiko svorio neturi. Tada dar pasižiūri, kad tarp 2kl kviečiu ir 4kl vos ne 40euru skirtumas. 
Gal kas isbandet akuotu kvieciu derlinga veisle? 

Paskelbta
prieš 50 minutes , Juodas pranešimas:

Reklaminiame agroreido Video, Arnas pasakojo, kad atrodo įspūdingai elektra veisle, bet išgulimas problema ir saiko svorio neturi. Tada dar pasižiūri, kad tarp 2kl kviečiu ir 4kl vos ne 40euru skirtumas. 
Gal kas isbandet akuotu kvieciu derlinga veisle? 

Kws fenomen nebloga veislė.

Paskelbta
prieš 46 minutes , Remse pranešimas:

Kws fenomen nebloga veislė.

Turiu pabandymui pasejes Fenomen 5ha… tai vizualiai tokiais metais kaip sie lenkia tiek Tobak tiek skagena…sausra atlaiko geriausiai 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...