Jump to content

sos KAISTA nivos sk5 MOTORAS


Doncas

Recommended Posts

labai greitai pakyla vandens temperatura iki 100 laipsniu ir daugiau. radijatoriaus propke atsukus fontanu vanduo virdamas verzias. motora bei radiatoriu pries sezona su karcheriu isploviau, nudziovinau. gal turite kokiu minciu ar esate kazka panasaus aptureje? sakau gal vandens pompa dorai nedirba, o gal jau matarui paskutinioji... :(

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, praitais metais, pacioj pradzioj sezono ir man buvo tokio problema ir simptomai lygiai tokie pat, bet uzteko gerai radiatoriu isplaut su kercheriu ir viskas ok buvo. Prisimenu, voras sake, kad gali but tai jog yra nukritus sklende, na ta kur apsaugo radiatoriu nuo puku, tai to viduj yra tokios sklendes, gal jos nukritusios.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

issamiau: sklendes isimtos vaisai is apsaugos. radiatorius svarus. variklis svarus. vanduo uzverda gana greitai. vanduo, kaip suprantu, nuo virimo ir garu slegio tryksta atidarius radiatoriaus sklende. termostatas geras, kita vertus, siuo atveju aiskus indikatorius rodantis, kad vanduo uzvires, pro rad. propkes krastus besiverzintys garai.

gal dar kas kokiu minciu turite,? nes as lieku prie 2 itarimu pompa, mataras.

kokia siuo atveju itaka gali tureti pramusta tarpine po galva?

kaip patikrinti pompa ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Abejojiu ar cia tarpine ar koks degimas jai prie variklio nagu niekas nekiso tai degimas tikrai savaime neatsireguliavo. As manau kad visa beda radiatoriui uzkalkejas ir tiek del to kaista dar + dulkes ir taip ji uzkemsa dingsta visas ausinimas. Siemet vasara su e302 taip prasipisau. tik radiatoriaus neispusdavau pora pradalgiu nupjaunu ir 100 laipsniu suvirs. Tu ten ji gali su belenkokiu kercheriu plaut visvien kalkiu is radiatoriaus neisvalysi. Gauni apacia ir virsu nusisukt ir su kokiu kaip iesmu saslykam :D isbadyt arba kita sirdele pakeist ir baiksis visos bedos. Ziema paciam reiks taip daryt. Geriausia pilt antifriza tai tokiu bedu apskritai nepasitaiko :D bet kas i niva tokius pinigus kis :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kai uzvesi salta varikli paciupinek radijatoriaus apatini ir virsutini vamzdi, ir ziurek kaip kais jei virsaus radijatoriaus ir apacios temperatura panasi tai pompa gera, gali buti kaltas radijatorius arba tarpine, o jei virsus radijatoriaus smarkiai karstesnis negu apacia tada arba uzsikises radijatorius arba neveikia pompa

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tik paleidus motora ,atidaryk radijatoriaus kamšti ir delnu uždeng.jai pajusi kad spaudimas radijatoriui sparčei kyla ,reiškes tarpinė arba gilzė itruko na jai spaudimas nesikele .tada kažkur kamštis susidarė ,užkalkėjo .dar tepala patikrink ,dažnai tarpinei prakepus i tepala vandens papuola.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu oro filtras bus uzsikises tai variklis paprasciausiai degins tepalus. Taip yra nes variklis nebegaledamas oro itraukti pro oro filtra prades traukti ora pro karteri. Taip i oro isiurbima eis tepalai ir labai dumys, sunkiai dirbs.

Del kaitimo tai cia daug variantu. Pirmiausia atleisk sieteli ir nusuk ji i sona ir isvalyk tarpa tarp radiatoriaus ir kito to jei neklysto oro ar tepalo radiatoriaus. 2tra pripilk pilna raidiatoriu ir uzkurk. jei musa vandeni tai necirkuliuoja radiatorius, o jei musa vandeni ir oro purslus tai vadinasi kazkas negerai varikliui. Atsuk ta varzta is karterio dugno. pazek ar nebega vanduo. Tada galima kazka kita ardyt. Gali buti tarpine(greiciausiai) perkaitinus susilankste galva arba itrukus galvute. Na paziurek visu pirma kas dedas karteryje. O jei butu trukusi gilze tai tepalus varytu i ausinimo sistema(atrodo)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

99% duodu kad per praeita ziema peles radiatoriuj apsigyvene buvo :) Prinese siaudu, o siaudai radiatoriu uzkiso. Gera diena darbo viska isardyt, isvalyt ir atgal sudet.

Taip daug kam, ir man buvo atsitike, jei isleides vandeni kamsti atgal ton pacion vieton pamirsti uzdet.

O kad nekalketu reikia lietaus vandeni pilt, o ne is sulinio :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...