Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 27 minutes , Sarunce1 pranešimas:

zirniai nukulti biro 3.5t ha puse bedos galvojau bus blogiau, duota tik npk, astronaute.

vakar pradėjom, tai ne kazka….2,5 t. gal temps :)

Paskelbta
On 2021-07-16 at 00:09, WYCKA/ pranešimas:

Meti burnon kandi jai trasktelna varai kult jai kandi islekia bliomba kartu su danciu tai ragai perdziuvo bus daug skalduku :icon-biggrin:

Pernai 12 pasiėmiau skaldukų minimaliai tik iš po valomosios ir šnekio padaugėjo :icon-wink:

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Prieš 1 valandų, manttys pranešimas:

net aviza gerai nukale. nesakau 100 proc, bet jos buvo mazai. kulti buvo vienas malonumas. o elevatoriuje 0 nuoskaitu

O pas mane atvirksciai, avizos atsirado is oro, niekada nebuvo ir Corum nepaeme nors velokai purskiau ( kaip raso ant pakuotes ), nuo Corum 1l. sustresavo ir liko mazi, derlius 2 t. Labai blogai, kol kas blogos nuomones apie corum, gal iki kitu metu kas nors pakeis man mano nuomone :)

Kaimynystej  nupurske tik dirviniu ir kule po 3t.    ????

Paskelbta
prieš 6 minutes , Gintokas pranešimas:

O pas mane atvirksciai, avizos atsirado is oro, niekada nebuvo ir Corum nepaeme nors velokai purskiau ( kaip raso ant pakuotes ), nuo Corum 1l. sustresavo ir liko mazi, derlius 2 t. Labai blogai, kol kas blogos nuomones apie corum, gal iki kitu metu kas nors pakeis man mano nuomone :)

Kaimynystej  nupurske tik dirviniu ir kule po 3t.    ????

corumo naudojau 1.2. buvo uzdigubinimu tai ten pastresavo zirniai. kuliau 3t..

• po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...