Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 4 valandų, darius5 pranešimas:

jau lyg buvau rašęs, pernai purškiau per pusę laukų prieš sudygimą, ir sudygusius, 2 ltr ha fenix, žirniai buvo maždaug 5 cm, skirtumo nepastebėjau

O del zoliu, zenkliai buvo maziau purskiant ant sudygusiu ar atvirksciai?

Paskelbta
Prieš 9 valandų, Koledzas pranešimas:

WOW.....as sokiruotas tokios kainos.... matyt ipirkti neis jei tokia "ACHUJIENA" kaina... :violence-smack:

Gali svyruotu nuo 200 iki 250€ uz tona, bet jei kvieciau smarkiai brangtu tai keltu ir zirniu kaina.

Paskelbta
Prieš 7 valandų, tautex1 pranešimas:

Kaip pas jus zirniai ? Pas mane pulta stora uzmesta nzn ka daryti lenda bet labai sunkiai 

Pas mane, tik per galus daugiau pluta, o viduryje lauku visiskai gerai. Pernai tai tikrai buvo tragiska.

Paskelbta
Prieš 1 valandą, tautex1 pranešimas:

Pas mane jau panika kad neišdyks :( 

Tai negi visas laukas kaip asfaltas ? Jei visas , tai reikia vaziuoti su kokiais kembridzo volais kitaip bus chana.

P.S. Yra net gi zirniu auginimo technologija tokia kaip sidygusiu volavimas , tik cia paprastais volais . Tai kovojimo pries isgulima priemone.

Paskelbta
Prieš 1 valandą, tautex1 pranešimas:

Pas mane jau panika kad neišdyks :( 

Voluok ir islys,su Kembridžo pralaksciau sudygo puikiai,nors kai volavo jau buvo išlindę.

Paskelbta
13 minutes ago, Vilius pranešimas:

Auga mažučiai. Veikia feniksas sudygsta ir deda į akį žolės.

20170511_213721.jpg

Butu idomu suzinoti, po kiek laiko buvo nupurksti fenix ir kokia norma l/ha? Ir zeme tai tikrai nuostabiai isdirbta, fenix'as idealiai suveike kai toks isdirbimas zemes :handgestures-thumbupright:

Paskelbta

Gal kas esat purške po sėjos fenixu ir po purškimo akmenis rinke nuo pasėlio? Suku galva ar nepakenkčiau tai vadinamai plėvelei jei po purškimo važiuočiau akmenu rinktis. Ir gal bande kas prieš pat sudygimą nupurkšt? Sustresavo labai žirnis?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...