Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Isduokit paslapti kaip prisijungiat prie NMA. Jeigu per banka tai aisku tik... per maniski neimanoma nes nera tokio NMA. :icon-rolleyes:

Tai jeigu per banka neina, tada reikejo rasyt prasyma, kad suteiktu prisijungimo kodus. Man atrodo, nors tiksliai nezinau, bet gal ir dabar gali nuvykes i nma gaut prijungimo duomenis.

• Atsakymai 472
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
12 17 gavau ir as ta ES dali.

P.S ukis keliasdesimt kartu didesnis uz 3 ha., taip, kad mitai griuna. Ir dar siemet netgi keturiom dienom anksciau pervede negu pernai.

Niekas negriuva, tiesiog sie metai kitokie. Nes didele tikimybe kad ta europine dalis ir bus vienintele uz 2008 metus , ismokama siais ar kitais metais.

Paskelbta

na bet kiek as suprantu, valstybe negali nemoketi nacionalines paramos, jie gali tik nemoketi uz nenasias... nes yra sutartis su EU sudaryta. jei lietuva nemokes nacionalines dalies, tai reikes grazinti ir ta suma, kuria dave ES...

Paskelbta
Už cukrų pravedė jau, bet už ha kolkas nėra,o praėjusiais metais 12.12 jau buvo.

mums pervede dali ir kas idomiausia ant parasyta kad uz nenasias. ukis 250ha

• po 3 savaičių...
Paskelbta
o jei pas mane nma raso kad pinigai uzsakyti,tai be pavasario vistiek neismokes?

turetum greitai gauti, kai pinigai buna uzsakyti tada savaite, dvi ir perveda.

Paskelbta
ar pastarosiom dienom eina jum yeit y nma,savo deklaracijas pasiziureti?pas mane jau kelinta diena kai nebeuzkrauna informacijos :icon-question:

neveikia nma, jie ten biski kaip maciau pertvarko tai uztat turbut ir neveikia

Paskelbta

Kad nesenai prisijungiau tai viskas ok, tik ziuriu pateikiamos informacijos struktura pasikeitusi, galima jau matyti ir kokiose paramos programose dalyvauju ir t.t. :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...