Jump to content

galios nustatymo standartai


Recommended Posts

  • Atsakymai 129
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Komerciniame pasiūlyme aiškiai parašyta, kad traktorius atitinka visus ES reikalavimus. Tuo turbūt ir apsiribosime. Blogiausiu atveju, truputį pasibylinėsim... :icon-cool:

Galų gale, ne mano reikalas, ką klientas perka.:) Apžiūrėjo, pravažiavo, neišsigando, apsisprendė, kad tinka.

Asmeniškai aš ieškočiau kitokio sprendimo, bet kadangi esu miesčionis, mano nuomonė gali nesutapti su žemdirbių nuomone.:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

cia yra paprasciausias isdurinejimas, nes ta galia sunku apciuopti padidinai variklio apsukas bent 50aps/min. jau kitoks galingumas, kuro padavima vel kitoks, o pirgdami traktoriu visi ziuri i AG, bet mazai kas ziuri i variklio litraza ar variklio apsukas, tai pardavejai tuo ir naudojasi :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Shaulini bent jau tu kaip isilavines zmogus ir dirbantis toje srityje neturetum palaikyti tokiu ereziju :) Jei rasytu galia kaip kas nori tada butu bardakas. O jei raso kad vardine galia pagal toki standarta (pvz ISO) yra tokia. Tai reiskia VISU TRAKTORIU VARIKLIAI buvo matuoti prie TU PACIU SALYGU. Ir baikit cia samokslo teorijas kurti. Yra tik vienas BET - jei pardavejas pievas raso arba jus apgaudineja. Bet jeigu jus susizinote kad pvz Valtra kazkoks modelis vardine galia turi pagal ISO 200 AG ir pvz CASE pagal ISO kazkoks modelis vardine galia 200 AG reiskia situ traktoriu varikliai yra vienodo galingumo nes jie yra pamatuoti tomis paciomis salygomis. Jomajo saulini juk standartai tam ir yra!

:)

Ir jei standartai atitinka vienas kita (pvz ISO=ECE R 120 = EG (EC) 97/68 ) tai ir varikliu galia bus praktiskai vienoda. Ir nebijokit taip jus tu skaiciu. Tam standartai ir ivesti kad pirkejam butu lengviau. O internetu naudotis visi mokat - pasiziurekit nebraska testus (labai rekomenduoju), DLG testus, Profi testus. Ir matysit tas AG ir rasykites ir lyginkit.

Kita tema (bet cia reikia nauja uzvesti) kiek tu AG "nueina" iki ratu. Cia seip man labai patinka Nebraska testai nes ten rodo tempimo kablio galia. Tai yra reali galia "ant kablio". Galia kuri nueina iki ratu. Tai vat ir pasilyginkit. Idomiu ten skaiciu ir faktu rasit paskaitineja. O standartais paremta variklio galia reikalinga bent jau isirinkti tos pacios kategorijos traktorius kad butu galima juos lyginti. Del svorio - Shaulini - visada yra paprasciau lengva traktoriu pasunkinti (uzdedant balastinius svorius) nei palengvinti sunku (nenupjausi remo gi :) ) Pvz kaip kad JD. Kam Jums papildoma svori veztis transporto darbuose?

Pavargo rankytes :D

Peace!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

:D Ir nuo kur gi pradet atsakinet? nebraskos testai geras dalykas bet... Tai tik jau kuri laika gaminamiem modeliam ir modifikacijom. del vienodu galingumu taip ta visa vakara ir aiskinu, kad tie skirtumai tai mizeris palyginus su visais kitais nuostoliais. Niekad nesakiau, kad sunkesnis traktorius geresnis, sakiau, kad sukibimas geresnis, o seip visokiu yra visokiu reikia. Transporte, miske, komunalinam uki tikrai nereikia tiek svorio kiek sejalkai traukt. Kas dar ten buvo? Aplamai del standartu, nuo to momento kai buvo israstas kardaninis iki tol kol visi gamintojai (traktoriu ir masinu) susitare del bendru standartu (slicai apsukos) praejo 150 metu. Taigi patys matot kaip ten viskas vyksta, kiekvienas gamintojas masto, kad juKurinys vienas vienintelis ir nepakartojams taigi lygint su kitais tai vos ne sventvagyste :lol:
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Baik shaulini. ECE R 120 standartui is viso gal 1 ar du metai.

Dyras - nepradek nervintis kai tik kas JD paliecia. Geras tas tavo traktorius :) Niekas jo nepeikia. O as pats nei Valtra turiu nei JD. Bet deja cia tiesa yra ir as ja ne is Trainaicio isgirdau. O kad "amerikietiski" traktoriai (ale JD, CASE) yra siek tiek sunkesni - cia jau yra gamintojo filosofija. Ir cia mes nieko nepakeisim.

Bet kuriuo atveju noriu paklausti - jei jau minim pavardes - gal pagarbiau ir be ironijos rasykim? Nors as ne draugas tam dedei (R.Trainaiciui) bet gerbiu visus. Iskaitant ir ji. O ka as apie ji galvoju pasilaikau sau. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip sitam R120 gal tik metai, kai EU pagaliau nusprende, kad uzteks issikalinet ir prieme tarptautinius standartus ISO :lol: Bet kaip jau n kartu sakiau tas esmes nekeicia, visu pirma tai tas skirtumas nebuvo jau toks didelis (ir vienu ir kitu atveju ausinimas laboratorinis tai koks ten skirtumas dirzelis uzdetas ar ne) antra vistiek svarbiausia darbiniai parametrai (kaip pats sakei, kiek tos galios iki ratu daeina)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia tai teisybe parasei, tik zinai su tom demo masinom.. Turiu atsivezias demo kombaina, padirbo dvi vasaras, ka dabar su juo daryt? Devetas dvieju metu pigiau iseina, zodziu ka besakytum, dar perbiedni tokiem dalykam esam :(

Dėl kombaino tai nesiginčysiu, čia dažniausiai tai pačios gamyklos organizuoja demo turus (bent jau Claas taip daro), bet traktoriuką vieną kitą galėtumėt skirt, čia jau grynas skūpumas mūsų dilerių. Kai apyvartos šimtais milijonų tai čia baik būtų. Draugelis apie tokias apyvartas net nesvajoja, bet džipą pirko tik tam, kad galėtų uždėt visus aksesuarus, kuriais prekiauja ir parodyt liaudžiai kaip gyvas atrodo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na truputi nedekingas reikalas svetimus pinigus skaiciuot. Net nezinau tiesa sakant kiek Case IH trktoriu modeli turi bet bent puses demo versijas turet butu daug. Be to pats supranti, kad apyvarta pati nieko nesako, reikia ziuret i sandeli irgi, kiek kartu per metus ji apsuki ir tt ir pan bet cia jau ne sita tema, be to deminis ne tik kainuoja pats bet ir jo islaikymas (draudimas banko alimentai ir remontas pokaikuriu pabandymu :icon-wink: ) bet seip ideja be kalbu gera ir kai tik pasitaiko proga stengiames ja is naudot ir prasukt koki demo tura

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Rovaltra tą praktikavo,nes jie galima sakyt pirmieji pradėjo vakariečius naujus pardavinėt.Ne vienas demo dirbo bendrovėse,ir ne po vieną dieną.O dabar kai pirkimas eina,aišku kam save apkraut bereikalingais rūpesčiais.Bet kaip shaulinis sako,pasibaigus ES pinigėliams tikriausiai turės firmos tą prisimint.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...