Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Tankumas 650-800, varpoj 25-26vid, seklu mase bandom siekti 50g vid. Kulsiu 12t :)

Aina sau. :D Pavydas bamba griaužia laaaaaaabai . :D 12t.... Pasvajot mums klaipedos rajone... :icon-rolleyes::icon-rolleyes::icon-redface::o:eusa-doh:

Reik ismokt ukininkaut ir nebeims pavydas :icon-wink:

Paskelbta
viliau pasikeisk fotke, idek tas kur mum siuntineji kvieciu

Ner ko davidai. Na ne 12t/ha bet bus ka veikt :eusa-clap:

Nesuk kiausiniu edvux kai nukuls ir pasakys kiek ;) o daug maz primesti derliu gali nuejas i lauka ir pasiskaiciuot ka turi kvadratiniam metre :icon-wink:

Visi moka, tik ne visi tiek deda pinigu. :)

Tikrai nevisi

Paskelbta

Pats paskaiciuok. Rimtas tresimas technikos susidevejimas chemija ir t.t Viskas yra aprasyta ir taip..... Kas ne buki tas pasiskaiciuos ar net matys daug maz kiek viskas kainuoja vienam ha :icon-wink:

• po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta

Kampuose ir siaip pavieniai, kur perpurksta, jau kuliami butu, tik isdziut betruksta. O siaip bendrai manau 10d kazkur dar reikia, o gal ir savaites uztektu, ziurint kokie tie orai, ateinanti savaite viska parodys.

Paskelbta
Kampuose ir siaip pavieniai, kur perpurksta, jau kuliami butu, tik isdziut betruksta. O siaip bendrai manau 10d kazkur dar reikia, o gal ir savaites uztektu, ziurint kokie tie orai, ateinanti savaite viska parodys.

Pas mane tas pats kampuose jau kaip ir kuliami butu :eusa-dance: manau 10dienikiu ir smeigsim anksti setus

I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

• po 2 savaičių...
Paskelbta

siandien pjoviau vasarinius miezius carbona,dregme 20 o varpos kitur tiktik laikosi,buvau daves terpalo bet visvien nulinkusios ir stipresnio lietaus tikrai neatlaikytu,seta kazkur balandzio 30d,ydomu zvanas jau turbut nukules senai kur sejo anksti :eusa-think:

Paskelbta
siandien pjoviau vasarinius miezius carbona,dregme 20 o varpos kitur tiktik laikosi,buvau daves terpalo bet visvien nulinkusios ir stipresnio lietaus tikrai neatlaikytu,seta kazkur balandzio 30d,ydomu zvanas jau turbut nukules senai kur sejo anksti :eusa-think:

nu ir kaip vasarojus byra?

Paskelbta

nu ir kaip vasarojus byra?

siaip per 4 tonas
  • po 3 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...