UK. POVILAS Paskelbta Birželio 6, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 6, 2025 Jai nelytu tai už savaites gal ir pavyktų įvažiuoti į laukus, bet i priekį rodo lietu visą savaite, sudėtinga situacija
Inžinierius Paskelbta Birželio 8, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 8, 2025 On 2025-06-06 at 09:22, UK. POVILAS pranešimas: Jai nelytu tai už savaites gal ir pavyktų įvažiuoti į laukus, bet i priekį rodo lietu visą savaite, sudėtinga situacija O kodėl po lietaus negalima važiuot? Svarbu iš viršaus nepila ir važiuoji. Kame problemos
AGROMAN Paskelbta Birželio 8, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 8, 2025 prieš 18 minutes , Inžinierius pranešimas: O kodėl po lietaus negalima važiuot? Svarbu iš viršaus nepila ir važiuoji. Kame problemos itariu kad per šlapia
Inžinierius Paskelbta Birželio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 9, 2025 Per šlapia po lietaus nebūna, tik per lietų. AGROMAN and M&M 2
AG Paulius Paskelbta Birželio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2025 On 2025-06-02 at 14:28, AG Paulius pranešimas: Paskutinėmis pavasario dienomis buvo atliktas augimo reguliavimas su Cerone 0,5 l/ha. Nu ką ir aš turiu kliurka sakiau, kad nevertėtų laukti ilgiau nei mėnesis nuo pirmo fungicido panaudojimo. Dėl augalų vegetacijos įpatumų nepavyko nupurkšti praėjusį savaitgalį kviečių o ši savaitgalį jau turime pilnus lapus ligų užkrato. Ukius_bulvinskis and Witalikas 1 1
AGROMAN Paskelbta Birželio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2025 Prieš 3 valandas, AG Paulius pranešimas: Nu ką ir aš turiu kliurka sakiau, kad nevertėtų laukti ilgiau nei mėnesis nuo pirmo fungicido panaudojimo. Dėl augalų vegetacijos įpatumų nepavyko nupurkšti praėjusį savaitgalį kviečių o ši savaitgalį jau turime pilnus lapus ligų užkrato. Negi rugsėjį pjaut norėsi Tie lapai turi nudžiūt.
AG Paulius Paskelbta Birželio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2025 Prieš 4 valandas, AGROMAN pranešimas: Negi rugsėjį pjaut norėsi Tie lapai turi nudžiūt. dėl gero derliaus ir iki rugsėjo palaukčiau Ok jei rimtai kai kainų nėra nesinori dar ir derliaus potencialo prarasti. Ir taip ūkis kaip hobis kada yra laiko tada požiūriu o viską kita eina automatu pagal veiksmų planą.
AG Paulius Paskelbta Birželio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2025 Prieš 8 valandas, AG Paulius pranešimas: Nu ką ir aš turiu kliurka sakiau, kad nevertėtų laukti ilgiau nei mėnesis nuo pirmo fungicido panaudojimo. Dėl augalų vegetacijos įpatumų nepavyko nupurkšti praėjusį savaitgalį kviečių o ši savaitgalį jau turime pilnus lapus ligų užkrato. Šiandien jau apsauga atiduota, žiūrėsime kaip augalai reaguos, 0,5 protendo; 0,7 priaxor ir 0,1 mangano. @Vilius Šiandien padariau tokį tarpinį skaičiavimą su metrų padariau vizualinį kvadratą ir daviau AI paskaičiuoti tai iš 7 foto nuotraukų vidurkis buvo 530 varpu kvadratiniame metre. Ps mano vertinimų dar ne visos buvo indentifikuotos nes kai kurios dar yra tik lendančios iš lapamakštės.
ignas.d Paskelbta Birželio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2025 Prieš 9 valandas, AG Paulius pranešimas: Nu ką ir aš turiu kliurka sakiau, kad nevertėtų laukti ilgiau nei mėnesis nuo pirmo fungicido panaudojimo. Dėl augalų vegetacijos įpatumų nepavyko nupurkšti praėjusį savaitgalį kviečių o ši savaitgalį jau turime pilnus lapus ligų užkrato. Ar turi kontrole be cerones? pvz aplink stulpus? Man labai panasu į pigmentines dėmes po etefono, 3 trumpinimas visada duoda ženklų šalutinį efektą ka benaudotum.
Remse Paskelbta Birželio 15, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 15, 2025 Prieš 16 valandų, AG Paulius pranešimas: Nu ką ir aš turiu kliurka sakiau, kad nevertėtų laukti ilgiau nei mėnesis nuo pirmo fungicido panaudojimo. Dėl augalų vegetacijos įpatumų nepavyko nupurkšti praėjusį savaitgalį kviečių o ši savaitgalį jau turime pilnus lapus ligų užkrato. Ne ligos uzkratas cia. Fiziologinės dėmės tik. Witalikas and Ukius_bulvinskis 2
AG Paulius Paskelbta Birželio 24, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 24, 2025 On 2025-06-15 at 00:00, AG Paulius pranešimas: Šiandien jau apsauga atiduota, žiūrėsime kaip augalai reaguos, 0,5 protendo; 0,7 priaxor ir 0,1 mangano. @Vilius Šiandien padariau tokį tarpinį skaičiavimą su metrų padariau vizualinį kvadratą ir daviau AI paskaičiuoti tai iš 7 foto nuotraukų vidurkis buvo 530 varpu kvadratiniame metre. Ps mano vertinimų dar ne visos buvo indentifikuotos nes kai kurios dar yra tik lendančios iš lapamakštės. Nu ką jau varpose kviečiai užsipildė apie 30 proc. Grūdo. Laukas mano akiai atrodo beveik normalus. Kas man nepatinka tai kaip ir anksčiau sakiau atrodo šiek tiek per tankus, žiūrint į stiebus apačioje matosi nedidelis bet vistiek atmetimas stiebų. Dėl savaitę ilgiau uždelsto purškimo fungicidai matosi lapų ligų stipresni pažeidimai.
AGROMAN Paskelbta Birželio 24, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 24, 2025 Pastebėjau kad ž.kv varpos, o rapsų ankštaros trumpesnės, v.kv. ilgesnės.
niino Paskelbta Kovo 15 Pranešti Paskelbta Kovo 15 prieš 2 minutes , AGROMAN pranešimas: Jau dirvos temp. 8 laipsniai. O aplink tylu Aplink Telsius tai tvanas, nuo kelio ivaziavus i lauka, pats neisvaziuosi AGROMAN, Remse and Zim511 2 1
kestas17 Paskelbta Kovo 15 Pranešti Paskelbta Kovo 15 Apie velykas bus startas, dabar potvinis. Rapsas jau turi išleides šakneles
Ovid Paskelbta Kovo 15 Pranešti Paskelbta Kovo 15 prieš 4 minutes , kestas17 pranešimas: Apie velykas bus startas, dabar potvinis. Rapsas jau turi išleides šakneles Kuris lietuvos galas? Tai startas toks bus vien tik del to kad dar per slapia? Marijampoles raj, 5 dienu laiko vidutine oro ir dirvos temperatura, dirvos bus laukuose aukstesne, nes stoteles termometras yra po stora velena
kestas17 Paskelbta Kovo 15 Pranešti Paskelbta Kovo 15 Tai aišku, kad pietinei pusei darbai anksčiau prasidės. Kaip mum palatvi, lauksim, dar šiandien dienai sniego sočiai už keliu kilometru. Ydomiai sniego danga, tokiom linijom davė. Pasvalio pusė pravažiavus tai dar laukai po sniegu, bus išutimo plotai
Juodas Paskelbta Kovo 16 Pranešti Paskelbta Kovo 16 Prieš 8 valandas, kestas17 pranešimas: Tai aišku, kad pietinei pusei darbai anksčiau prasidės. Kaip mum palatvi, lauksim, dar šiandien dienai sniego sočiai už keliu kilometru. Ydomiai sniego danga, tokiom linijom davė. Pasvalio pusė pravažiavus tai dar laukai po sniegu, bus išutimo plotai Taurages r, irgi dar pasėliai kai kur po sniegu, iššutimų nematyti. Kvietrugiai reaguodavo į pasutimus. Aciu Dievui neturiu aš jų sėjas
gediminaske Paskelbta Kovo 16 Pranešti Paskelbta Kovo 16 Prieš 10 valandų, kestas17 pranešimas: Tai aišku, kad pietinei pusei darbai anksčiau prasidės. Kaip mum palatvi, lauksim, dar šiandien dienai sniego sočiai už keliu kilometru. Ydomiai sniego danga, tokiom linijom davė. Pasvalio pusė pravažiavus tai dar laukai po sniegu, bus išutimo plotai Pasvalio r. Ejau paziuret kaip gruodžio gale klotas drenažas veikia, tai dar ir pašalo sočiai, traukia, bet nespeja.....laukas po knisimo suartas
niino Paskelbta Kovo 16 Pranešti Paskelbta Kovo 16 prieš 31 minutes , AGROMAN pranešimas: Šiandien veiksmo jau matyt DI ;s AGROMAN 1
Inžinierius Paskelbta Kovo 16 Pranešti Paskelbta Kovo 16 Kur čia tokios pelkės, jau pas mus per sausa. Tik su kojinėm vaikščiok ir tai nesudrėksta, bet šaltoka padams dar. AGROMAN 1
niino Paskelbta Kovo 16 Pranešti Paskelbta Kovo 16 On 2026-03-15 at 19:16, niino pranešimas: Aplink Telsius tai tvanas, nuo kelio ivaziavus i lauka, pats neisvaziuosi Nera padeties be iseities. Is Ukrainos reiks savo hodu parsivaryt.
Juodas Paskelbta Kovo 16 Pranešti Paskelbta Kovo 16 Latvijoje jau tręšia https://www.facebook.com/reel/26047295758232387
ceck Paskelbta Kovo 16 Pranešti Paskelbta Kovo 16 On 2026-03-15 at 19:16, niino pranešimas: Aplink Telsius tai tvanas, nuo kelio ivaziavus i lauka, pats neisvaziuosi Pas mus guminių batų neišneši, užvakar tik polaidis didysis prasidėjo
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti