Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
On 2018-09-25 at 10:19, manttys pranešimas:

gal išduosi paslapti kokias dalis pirkai ir kokia kaina? Nes man reikia plataus kampo 2480 ir kaina labai didele atrodo tame puslapyje

Jokia cia paslaptis, pirkau sita https://www.tecparts.com/erntetechnik/gelenkwellen/walterscheid-gelenkwellen/walterscheid-gelenkwellen-ersatzteile/weitwinkel-anschlussgabeln/walterscheid-weitwinkelanschlussgabel-80-p344435/

kainavo apie 150€ be pvm + butelis draugeliui uz parvezima. Seip as dar jo nedejau, nes kai staigiai detales reikejo tai nupirkau lenkiska visa platu kampa uz maziau kaip 100€ tik su lenkisku kardano apsauga netinka

Paskelbta
prieš valandą, manttys pranešimas:

kazkada litagroj litais mokejau 1000 ir laike kelias valandas, tai rimtu dalyku is jos neperku. o nusipirkau valtersheida visa platu kampa 450 euru

Okas jam nutiko per kelias valandas

Paskelbta
prieš 35 minutes , manttys pranešimas:

subiro, truko virinimas kazkueioj day, dar iki siol garaze metos

Kažkaip labai nestudijavau kardanu konstrukcijos, bet taip ant greituju galvoju kurioje vietoje ten būna virinta, hm, reiks apžiūrėt.

• po 2 mėnesių...
  • po 3 metų...
  • po 2 metų...
Paskelbta

Sveiki. Turiu bėda su John Deere 732 purkštuvu, kurios seniau nebuvo.

Nustatau tarkim 200 litrų, užtvirtinu ir kai purškiu pradeda norma lakstyt. 210,195,205,200 ir pnš. Žiūrėjom siurbly. Buvo diafragmos suplyšę. Sutvarkyta viskas ok. Nu atrodo nebelaksto.

Toliau bėda. Purkštuvas yra su davikliais nuo greičio. Važiuoji 10 greičiu purškia 200, važiuoji 12 purškia 200. Dabar: važiuoju 10 purškia 200, važiuoju 12 purškia gal tik 170. Norma krinta. Seniau būdavo kaip įkalta.

Toliau. Yra 6 sekcijos. 20m purkštuvas.  Seniau būdavo, kad nors ir uždarius 5 sekcijas ir likus purkšt tik 3 m, vistiek purkš nustatytą normą kaip įkalta. Tarkim 200. Dabar: uždarau 1 sekciją jau 220, 2 250, 3 280 litrų ir t.t. Jeigu noriu, kad 200 purkštu tarkim atjungus 3 sekcijas reik didint greitį ir varyt kokius 13 km/h...

Krc tokia makalynė. Šiaip jeigu važiuoji vienu greičiu, tai išpurškia tą normą gerai. Aišku ir jeigu nereikia uždarinėti sekcijų. 

Galimi gedimų variantai? Slėgio daviklis prie kopetėlių? Toks raudonas burbuliukas turi suktis kai važiuoju? Nesisuka. Ant rankinio valdymo, ant kompo spaudeliojant slėgį +- jis turi sukiotis? Nesisukioja. Jame bėda greičiausiai? 

Kas dar gali būti ? 

Ačiū !!!!

Paskelbta

Kažkur dar turi būt litrų skaičiuotuvas - daviklis, žiūrint koks jis ten yra. Kitokiam purkštuve esa buvęs elektromagnetinis, ir nuo vienos lopetelės nukrito magnetukas, va tada panašiai grybaut pradėjo, nes nesuskaičiuoja pratekėjusio skysčio.

Paskelbta
Prieš 20 valandų, Zetor8441 pranešimas:

Nustatau tarkim 200 litrų, užtvirtinu ir kai purškiu pradeda norma lakstyt. 210,195,205,200 ir pnš. Žiūrėjom siurbly. Buvo diafragmos suplyšę. Sutvarkyta viskas ok. Nu atrodo nebelaksto.

Toliau bėda. Purkštuvas yra su davikliais nuo greičio. Važiuoji 10 greičiu purškia 200, važiuoji 12 purškia 200. Dabar: važiuoju 10 purškia 200, važiuoju 12 purškia gal tik 170. Norma krinta. Seniau būdavo kaip įkalta.

Toliau. Yra 6 sekcijos. 20m purkštuvas.  Seniau būdavo, kad nors ir uždarius 5 sekcijas ir likus purkšt tik 3 m, vistiek purkš nustatytą normą kaip įkalta. Tarkim 200. Dabar: uždarau 1 sekciją jau 220, 2 250, 3 280 litrų ir t.t. Jeigu noriu, kad 200 purkštu tarkim atjungus 3 sekcijas reik didint greitį ir varyt kokius 13 km/h...

Krc tokia makalynė. Šiaip jeigu važiuoji vienu greičiu, tai išpurškia tą normą gerai. Aišku ir jeigu nereikia uždarinėti sekcijų. 

Galimi gedimų variantai? Slėgio daviklis prie kopetėlių? Toks raudonas burbuliukas turi suktis kai važiuoju? Nesisuka. Ant rankinio valdymo, ant kompo spaudeliojant slėgį +- jis turi sukiotis? Nesisukioja. Jame bėda greičiausiai? 

Kas dar gali būti ? 

Ačiū !!!!

Man rudeniop pradejo tai pat auto mode kiekio nepalaikyt, tiesiog uzkelia slegi iki galo, bet su manual mode nustacius viskas tvarkoje, tai tarp ir likau nesuprates kurio daciko nemato.

• po 4 savaičių...
Paskelbta
On 2025-03-08 at 00:23, Zetor8441 pranešimas:

Kas dar gali būti ? 

Ačiū !!!!

Radai bėdą?

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 6 minutes , Witalikas pranešimas:

Bet ir gumeles nera, man tai jo varikliukas buvo nuejas. 

Jo čia foto nėra. Jo ir nebuvo 😂. Tai išsiaiškinom, kad būt turi. Tai nupirkom uždėjom.

Bet atrodė susitvarkėm. 4 d. papurškiau ir vėl varikliukas nebeveikia. Buvo užstriges angliukas. Paardėm, sutepėm. 4 d. paveikė ir vėl nuduso. Nžn. Reiks vežt gal tvarkyt tą varikliuką. Gal apvijas keisti. Nes jis paveikia ir strigt pradeda. Db išvis nebeveikia. Nusistačiau ant rankinio 3,5 spaudima ir purškiu 10 greičiu. 200 l/ha. Kai aprims purškimai reiks kažką mąstyt 🙈

Kas įdomiausia atrodo jis nebeveikia, išimi, ant akumo pridedi tai veikia joptvaimat. Tik įdedi, pora d ir vėl... 

Laidai geri, srovė gera..

Paskelbta
prieš 2 minutes , Zetor8441 pranešimas:

Jo čia foto nėra. Jo ir nebuvo 😂. Tai išsiaiškinom, kad būt turi. Tai nupirkom uždėjom.

Bet atrodė susitvarkėm. 4 d papurškiau ir vėl varikliukas nebeveikia. Buvo užstriges angliukas. Paardėm, sutepėm. 4 d paveikė ir vėl nuduso. Nžn. Reiks vežt gal tvarkyt tą varikliuką. Gal apvijas keisti. Nes jis paveikia ir strigt pradeda. Db išvis nebeveikia. Nusistačiau ant rankinio 3,5 spaudima ir purškiu 10 greičiu. 200 l/ha. Kai aprims purškimai reiks kažką mastyt 🙈

Orginali gumele?

Paskelbta
prieš 3 minutes , Zetor8441 pranešimas:

Jo

Tai turetu eiti, as buvau paprasta idejas tai ir uzstrigo varikliukas . Teko ardyti, angliukas pastriges buvo. Gal per prievarta pavare ir prilipo. 
Kokiu uzedu nera tam lizde kur vaiksto?

Paskelbta
prieš 22 minutes , Witalikas pranešimas:

Tai turetu eiti, as buvau paprasta idejas tai ir uzstrigo varikliukas . Teko ardyti, angliukas pastriges buvo. Gal per prievarta pavare ir prilipo. 
Kokiu uzedu nera tam lizde kur vaiksto?

Kad gražus atrodo. Angliukas bv užstrigęs karta. Atrodo padarėm ok. Paveikė 3 d ir vėl sustojo. Db nebuvom įšėme. Nėr laiko. Purškiam. Reiks imt ir žiūrėt. Gal vėl angliukas pastrigo..

• po 5 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki, gal yra dirbančiu su R952i  ar panašiu purkštuvu. Pas mane 30 metrų sijos vienas sparnas lenkiasi į dvi dalis. Erzina mane purkštuvo sulankstymo-išlankstymo greitis, kad labai jau lėtai viska daro. Manau turi greičiau veikt. Gal turit kas minčių kur gali būti bėda ar koks reguliavimas?

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Halkasss pranešimas:

Sveiki, gal yra dirbančiu su R952i  ar panašiu purkštuvu. Pas mane 30 metrų sijos vienas sparnas lenkiasi į dvi dalis. Erzina mane purkštuvo sulankstymo-išlankstymo greitis, kad labai jau lėtai viska daro. Manau turi greičiau veikt. Gal turit kas minčių kur gali būti bėda ar koks reguliavimas?

Neturiu tokio, bet manau stebuklų nebus, pasek hidraulikos žarnas ir kažkur rasi vožtuvus.

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Halkasss pranešimas:

lėtai, bet saugiai 

Paskelbta
On 2025-09-27 at 16:07, Halkasss pranešimas:

Dažniausiai prie cilindrų būna spynos, nepamenu ar pas JD yra ar ne, jei yra tai jos sulėtina tepalo padavimą. Jei nėra tai kitur lėtinimas yra. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...