Jump to content

Liudnos naujienos....


Raimisx

Recommended Posts

Neesu agronomas, bet mano akim ziurint, prasidejo zieminiu kvieciu vegetacija. jei orai bus nepalankus, zieminiai gali smarkiai nukenteti....

O jei sals nedaug, tarkim naktim iki kokiu -5 salcio dienom pliusas, ir taip iki kovo vidurio issilaikys, o paskuj atsils, tai gal nieko baisaus ir nenutiks, gal kaip tik siemet bus dar geresni metai (nors labai abejoju dar tuom ;) )

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Istikro kvieciai pradeje leisti naujas sakneles. Na bet dar nera tiek daug nors jeigu staigiai imtu salti be sniego kazi kaip ten butu. Uzpernai kurie kvieciai dar nebuvo isale tai pavasario salnos pribaige galutinai. Didziausias atsalimas nusimato sekancia savaite iki -9, bet ir sniego rodo, kad kazkiek bus, gal ir neturetu pakenkti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

zemkes destytojas agronamas Treciokas sake; jai siuo metu pasaltu virs 10 laipsniu ir be sniego dideliai daliai paseliu laukt jawapjutes nebereiks,kainos grudu kyla,bet kai ju nebus tai nieko is to gero,trasas pirkau db 35 tonas salietras po 1400lt.o sneka kad ir rundapas jau bus po 28lt/l kiek girdejau .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei prades vegetuoti ir uzsals, tai sakes, tep ir nusaltu zieminis,bet saknys liktu , kadangi vandens nespetu pasalinti is lapeliu. Tai jei nebus daug sniego, gal ir atsigautu i pavasari, bet tam reiks maisto medziagu, kurias pagrinde atiduodame pavasari.... Tep kad reik vis pakelt akis i dangu ir galvot, jog viskas bus ok :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
Tai kad nereiks po velyku, o nuo treciadienio t.y. 19 dienos

http://www.surf.lt/

http://weather.yandex.ru/detailed.xml?city=26629

Gali visko pridaryti dar,

o maciau kaip pries savaite ( kaip buvo pašalimas )

vienas barste karbamida ant zieminiu :)

Prie manes bendrovė sulfata ant rapsu pilnu tempu pila :icon-rolleyes:
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...