Jump to content

Trašų kainos


bLiudas

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...
vadinas pings, nors is vadybininku ir girdejau kad pings, bet cia jau tik kitiems metams nebent uzsipirkt iseitu:) siemet jau kaip ir beveiks baigti tresimai

Gal ir pigs kol yra senų, bet kai sumažins darbuotojų skaičių, uždarys kelis cechus, pastrigs paskolos, savikaina vėl užaugs tai manau kitiem metam galim tikėtis konkretaus brangimo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nemanau kad galim tiketis konkretaus brangimo ir nuojauta sako kad reikes uzsipirkti apie lapkriti, nes dar zada dujos siek tiek kristi, nes jos siek tiek atsilieka nuo naftos kainu

Nezinau kaip del rudens, bet esu daugiau kaip pries metus, kada kainos buvo ne tokios smagios, kalbejes su vieno is Lietuvisku trasu gamintojo vienu is vadu. Esme tame, kad tokias kainas jie buvo suplanave jau pries keleta metu (zinoma ne litu tikslumu). Kaip jie sake staigus kainu kritimas kartojasi kas penki metai ir tai yra normalus reiskinyk, kuriam visi regiono trasu gamintojai ruosiasi is anksto. O po trasu pigimo visada prasideda kainu kilimas ir nieko cia nepakeisi. As kalbu ne tik apie Achema ar Lifosa, bet apie visa trasu gamintoju tinkla. Tik man idomu ar musu gamintojai pakonkuruos su uzsienio kai elektros kaina padvigubes (Lubys jau dabar skundziasi, kad perdidele), o ir dujos amzinai nepigs (ir taip mes mokame brangiau nei vokieciai).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kainos vis krinta pamazu :) salietra 2009-05 gamybos jau 700lt nebesiekia :eusa-think:

dar viena idomi zinia pasieke kad lyg ir arvi fertis bankrotuoja, gavo zmones jau atleidimo is darbo lapelius :icon-rolleyes:

jo uzdaro, atleidzia zmones, paskaiciavo kad pigiau ir geriau is ukrainos atvezti nei cia gaminti...

Kad jie kaliningrade gamykla turi daug didesne nei marijampolej, plius marijampolej salia pieno koncervu stovi tai manau kad gal ekologistai ar kazkas panasaus uztrumpino.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

teisiskai.. jeigu jau yra, tai tada tai tampa ne arvi or konservu problema :) naujai steigt - aplamai beveik neimanoma, it manau jei jie visiskai uzdaro, gal net daro klaida, nes jei reiktu vel uzsukt, ziurek kokie zalieji ir prisiknis :) galetu palikt ka nors "ale darancio".. trasos amziais nebus pigesnes visur kitur.. nors tiesa ta, kad lietuva tik azoto gamyboje gali konkuruot, nes gauna ji is ora, bet kadangi reikia daug duju tai irgi klausimas didelis..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...