Jump to content

Magus

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Magus paskelbtas turinys

  1. Šiandien perskaičiau labai smagų straipsnį delfyje: http://www.delfi.lt/news/economy/busine ... d=22636985 Džiaugiuosi kai kuo daugiau entuziastų atsiranda kaime
  2. Magus

    Trašų kainos

    O pats ar supratai ką čia parašei ? Gal gali aiškiau, nes kolkas arba tu nesigaudai apie ką kalbi arba aš tiesiog minčių tavo nesugaudau.
  3. Na va susisiekiau ir aš su "Loba". Labai malonus žmogus. Viską išsamiai išaiškino ir pasirodo investicija tiek į dirvožemį tiek į gyvulius nėra didelė. Dar ir info apie siloso ruošimą ir kompostavimą atsiuntė , nes pasirodo EM stimuliuoja fermentacijos procesą, o EM kiekių reikia visai nedaug pvz. silosui 1l EM-Probiotiko vienai tonai žalio svorio. Kam įdomu galiu persiūsti info. Rašykit į PM. Bėja kas patiko kas liečia dirvožemį tai, kad nepuolė aiškint, kad jau dabar turiu lėkti staigiai purkšti laukus EM, o geriau palaukti derliaus nuėmimo, o dabar geriau šienui naudoti.
  4. Jo ir man patiko. Dar radau kam įdomu visai neblogas ir informatyvus patiko Amerikos puslapis http://www.emamerica.com/ kūrėjo puslapį Japonijoj http://emrojapan.com O šeip pasirodo ta technologija čiut ne kiekvienoj šaly naudojama Reiks išskirt ir man savo kuklius 16 hektarų bandymui ! Tik kaži ar ne per vėlu šiemet ? Kada geriausia pradėt naudot ?
  5. Magus

    Trašų kainos

    Gal ir pigs kol yra senų, bet kai sumažins darbuotojų skaičių, uždarys kelis cechus, pastrigs paskolos, savikaina vėl užaugs tai manau kitiem metam galim tikėtis konkretaus brangimo.
  6. Ar kas darot sūrį iš ožkų pieno ?
  7. Girdėjau, kad yra kažkokia specialiai ūkininkams sukurta apskaitos programa lietuviška. Gal kas ką žinot apie tokią ? P.S. sorry jeigu jau kur buvo ta tema, nes neradau.
  8. Na mane kaip šio forumo naujoką suintrigavo daugelis teiginių. Tame tarpe ir soRRgo apie efektyvius mikroorganizmus. Kaip suprantu Lietuvoje nieks nenaudoja jų ? Reik giliau man pasidomėt. Gal kas turi konkrečių pavyzdžių užsienyje apart USA ? Kaip juos naudoja ? Išvis čia skystis ar kas ?
×
×
  • Create New...