Jump to content

Nomas

Nariai
  • Pranešimai

    120
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Nomas got a reaction from MV ūkis in Kombaino pasirinkimas   
    Na, yra tiesos. Bet čia daugiau žmogiškasis faktorius kišą koją. Imkim tas pačias varžytines, ten ne visada nuotraukos būna, bet niekas nedraudžia susiskambinti, nuvažiuoti, apžiūrėti ir t.t. Jai reikalingas daiktas tu pasidomėsi ir paieškosi. Aš rašiau "skubantis moka brangiau". Na galim kalbėti, kad laiko nėra, patikinsiu, kai reik laiko rasi O argumentas "kuo didesnė kaina tuo geresnė būklė", tai tik nusistatymas ir realybės visiškai neatspindi. Kaip "V.VYTAS" rašė, "kiekvienas laužia max kainą". Galiu tikrai garantuoti, kad pigiau rasti galima geresnės būklės daiktą, tik tam reik laiko.
    P.s. Pažįstu pora ūkininku kurie geriau sumokės 10k ir 20k daugiau, kad tik negaišti laiko, taip ir atsiranda kainos kilimas
    Aš ir kaip visi pardavinėju. Žiūriu už kiek parduodamas tas daiktas, imu viduriuką, pridedu nuo 10 iki 1000 Eurų (priklauso nuo prekės) nes reiks nuleisti ir ilgai pardavynėti neteko. Svarbu nufotografuoti ir gerai aprašyti, o gera kaina paspartina reikalą
  2. Patinka
    Nomas got a reaction from Pakutkele in koki traktoriu rinktis???   
    Aš ir manau, kad tiltas geriau
    Sutinku, nors jai kišenė leidžia, tai ko dėl nepasigerinus važiavimo kokybės? "manttys" gerai palygino Tad, čia daugiau kišenės problemos, nes manau, jai galimybės visiems leistu, tai pirktu kuo prabangesnius, patogesnius ir t.t.
     
  3. Haha
    Nomas reacted to manttys in koki traktoriu rinktis???   
    Leiskite vaizdžiai pateikti savo nuomonę
     

  4. Patinka
    Nomas reacted to Svartanas in koki traktoriu rinktis???   
    Jei iki lauku reikia vaziuot 50 km tai reikalingos tos amortizacjos ,bet jei tolimiausias laukas uz 3km normalei nuvaziuoji ir be ju
  5. Patinka
    Nomas reacted to grazbek in koki traktoriu rinktis???   
    Visada galvojau kad elektrinis bet o tačiau nusprogo kompas ir traktorius kol ji remontavo daržovė kuro užpilti gali važiuoti gali bet hidrauliniu poru valdyti negali.kompas kainuoja ogogo remontas irgi nepigus uz tat mechaniniam valdymui trosiukai gan pigus.taigi is keturiu traktorietu trys su mechaniniuir nera ten kam lužti.del galulaukiu irgi viskas ten čiki piki susireguliuoji eiga na rankena patraukti gal ir sunkiau nei knopke paspausti bet pliusas kačialinis bicepsus ar tricepsus net nežinau kuriuos ten.
    p.s. Kai rinksis brenda paklausk kiek procentaliai parduodama su mechaniniu valdymu kiek su elektriniu.suprasi apie ka aš.
  6. Patinka
    Nomas got a reaction from Nissmo in koki traktoriu rinktis???   
    Na vat matosi neišprusimas ir kritika išpiršto laužta, vienintelis parašę apie "10000 mth" ir tai bet kuris išdirbs. Paimkim net ta pati "BELARUS" kuris išdirbęs daugiau ir dar jūsų visu nebuvo o jis jau dirbo. Tad ar tai rodiklis? Pakeiti tarpine tarp vairo ir kėdės, ir olia viskas veikia, ir tarnauja. Tad jai ne ta pigi technika jus visi dabar barakuose gyventumėte ir gatves šluotumėte, vipindriožnikai, tik rėkti mokat net nemastote, vienas vadybininkas tarė ir visa banda paskui rėkauja, tad komentarai be argumentu jau užkniso, rašiau eikit į 15min, delfį ir sukaukit ten.
    Retas čia išvis diskutuoja.
    Tad mielieji (parodoje) belarus 31k, ls 34k, TYM 36k, Kubota 40k, ir taip toliau, John deere nuo 45k 110 Ag (garantuoju, kad nupirkti pigiau galima). Kiekvienas renkasi pagal galimybe ir skoni. Rašiau, kad mano nuomonė permokėti už maža traktorių neverta. Yra kompanijos kurios tik mažais traktoriais užsiima ir tie traktoriai dažnai geresni už tuos garsiuosius. Be to, nei viena gamykla negamina variklių ir pagrindinių mazgų. Tad mokėti už varda kuris užtarnautas už didelius traktorius, man keistoka. O jai norit panaršykit internetą ir JAV rinkoje pamatysit kokie maži traktoriai geri ir ką kas kalba, o ne jūsų pievas.
    PVZ. aš norėjau pirkti skalbimo mašiną MIELE, domėjausi, tai senos geresnes mechaninės negu elektroninės, mechaninės sako beveik neužmušamos, dirba ir po 20 metų, naujos neatlaiko tiek, o vardas tai tas pats, tad nereik lyginti mažo traktoriaus su dideliu.
    P.s. sakot, kad sveikata nukentės, na prieš 20 metu sutikčiau, bet dabar dauguma traktorių turi modernias kabinas kurios nenusileidžia tiems jūsų brangiems brendams, beveik visi su pilna komplektacija ir nereik papildomai komplektuoti kondičionieriaus ir t.t.
  7. Patinka
    Nomas reacted to Gnytasis in koki traktoriu rinktis???   
    Kas koki turi tas toki giria kiek pastebiu Mano nuomone vakarietisku komfortas labai panasus tu paciu galiu segmente tik jau paskui atsiranda skonio reikalas ir pries kaimyna ivaizdis. Nelabai vykes argumentas kai tipo vienas servisas uztat viena marke. Jeigu as pats darausi servisa traktoriui kiek man imanoma be kompo tai sis argumentas beveik niekinis. 
  8. Patinka
    Nomas reacted to Gnytasis in koki traktoriu rinktis???   
    Yra uki ir mtz, case maxumas, mf. Tai jeigu taip paemus darbo komforta tai kolkas mf kaip ir smagiausias aisku turbut del tilto amortizacijos daugiausiai. Case tai toks straksejimo traktorius be amortizuojancio ir taip toks gan grubokas traktoriukas gal del to kad mechaninis su zuikiu. Kai reversa permetineji staigokai gruda, gal tie pusautomaciai smagesni nezinau, bet tada buvo svarbu kaina. Na o mtz apibudinimas butu toks, kad tie traktoriai skirti tik kad nudirbt darba. Vienareiksmiskai remontas pigiausias cia jau irodinet nieko nereikia ir galima paciam pasitvarkyt viska. Bet mtzokai ar tai visi ju gimines panasiai kaip tie auto kur turi koki lauzeli per daug negendanti, bet svarbu nuvaziuot is tasko A i taska B.  Aisku problemeliu gamykliniu kolkas daugiausiai turejo mf ir manau ateiti remontai pasitaikantys nebus pigus, bet kolkas dar nusivylimas ta marke neatsirado. Case ir nera blogas aparatas tik reik iprast prie dezes kukavimo. 
    Dabar jau tie Belarus naujieji irgi problemu turi su elektra. Uosvis turi nevisai nauja ir tas is lempos uzgesta bedirbant. Svarbiausia kaskoki erora ismeta kurio net nespeji perskaityt ir dingsta, atrast tam borto kompe nebeeina, nebent kviestis kokius diagnostikus gal reiktu. Nu bet tada jau jeigu serviso belarusui reik tai prarado savo klasikini ivaizdi, kad galiu darytis pats. 
  9. Haha
    Nomas got a reaction from wydas63 in koki traktoriu rinktis???   
    Ačiū, o ardytis tikrai nėra ko, savo nuomone rašyti tai ardymasis? Gal jums pasirodė, kad aš labai aistringai parašiau . Mane labiau užknisa tokie komentarai, kur nieko nepasako, be jokio pagrindimo, tik "durnium" laiko. Anksčiau taip vadybininkai elgdavosi, ūkininką už žmogų nelaikė. Aš rašau savo nuomone ir parašau dėl ko taip mastau. Po tokio galima diskutuoti, pateikti alternatyvų variantą ji pagrindžiant ir t.t.
    P.s. visiems "непутевый" komentatoriems, kur "marse gyvena"
    Bet kai tu rašai savo nuomone, pateiki keletą palyginimų ir t.t., o gauni komentarą "gydyk galva", be jokio paaiškinimo dėl ko taip mąsto, nu ok, ką man galvoti apie tokį žmogų lieka?
     
     
  10. Patinka
    Nomas reacted to Jaunasis in koki traktoriu rinktis???   
    Na Nomas cia taip beplysaudamas aistringai tikrai dar sveikata zmogus pasigadins.be to pastebejau kad cia pasirodo daug ukininku technikos vadybininkais dirba ir isskirtinai brangiu traktoriu 
  11. Patinka
    Nomas got a reaction from Remse in koki traktoriu rinktis???   
    Vat toks lietuviu mastymas, verkiat, kad blogai, pinigu nėra, paramų negaunat, o perkat už 66k kai galit už 40k ir mažiau, kam pasakyčiau įdijotų mane pavadintu.
    Tai ko Vokietis perka Opeli kai Volkswagen gamina, o tas tai geresnis negu Opel? Ir manau , kad vokietis daugiau uždirba negu lietuvis, o gal klystu? Mane principe išvis stulbina miestai, ten vos ne BMV, Porse, WV, ir dar biednesni kurie negali nusipirkti naujos mašinos.
    Tad rinka ir kaina diktuoja vartojimas, pirkit ir toliau už 66k ir po kokių 10 metų 110 Ag už 100k busit laimingi, kad radot.
    Aš savo nuomone parašiau, nepatinka " флаг в руке и за орденами". Dėl manęs galit pirkti ir už milijona, tai jūsų pinigai ir kaprizai.
  12. Haha
    Nomas got a reaction from viktorass in koki traktoriu rinktis???   
    Vat toks lietuviu mastymas, verkiat, kad blogai, pinigu nėra, paramų negaunat, o perkat už 66k kai galit už 40k ir mažiau, kam pasakyčiau įdijotų mane pavadintu.
    Tai ko Vokietis perka Opeli kai Volkswagen gamina, o tas tai geresnis negu Opel? Ir manau , kad vokietis daugiau uždirba negu lietuvis, o gal klystu? Mane principe išvis stulbina miestai, ten vos ne BMV, Porse, WV, ir dar biednesni kurie negali nusipirkti naujos mašinos.
    Tad rinka ir kaina diktuoja vartojimas, pirkit ir toliau už 66k ir po kokių 10 metų 110 Ag už 100k busit laimingi, kad radot.
    Aš savo nuomone parašiau, nepatinka " флаг в руке и за орденами". Dėl manęs galit pirkti ir už milijona, tai jūsų pinigai ir kaprizai.
  13. Patinka
    Nomas reacted to manttys in koki traktoriu rinktis???   
    siūlyčiau nuvažiuot pasidaryti testinius važiavimus su abiem, pažiūrėt kaip variklio dinamika, kaip šiaip limpa vienas ar kitas. Forume gali paklausti nebent kas kokių atsiliepimų turi, bet daryti sprendimus pagal kažkieno nuomonę tai nepatariu.
  14. Patinka
    Nomas reacted to Tomas01 in koki traktoriu rinktis???   
    Reik parodyt

  15. Patinka
    Nomas reacted to wydas63 in koki traktoriu rinktis???   
    Čia jau klausimas pačiam "Nomas"   . Paprasčiausiai manau , gal kiek ir perdėtas pedantiškumas , bet  visdėlto tai daugiau pliusas nei minusas . O šaipytis iš jo ... , nu čia smegenų nereik 
  16. Haha
    Nomas got a reaction from armins in koki traktoriu rinktis???   
    Užklausa padaryk ne vienam, o keliolikai pardavėju, gal kas turės ir kitus.
    Įtakos turi netik filtrai bet ir kuras, tepalai. Aš paz. prisibijau į naujesnė traktorių pilti žalią dyzelį.
  17. Haha
    Nomas got a reaction from M&M in koki traktoriu rinktis???   
    Užklausa padaryk ne vienam, o keliolikai pardavėju, gal kas turės ir kitus.
    Įtakos turi netik filtrai bet ir kuras, tepalai. Aš paz. prisibijau į naujesnė traktorių pilti žalią dyzelį.
  18. Patinka
    Nomas got a reaction from u.k aurimas in koki traktoriu rinktis???   
    Užklausa padaryk ne vienam, o keliolikai pardavėju, gal kas turės ir kitus.
    Įtakos turi netik filtrai bet ir kuras, tepalai. Aš paz. prisibijau į naujesnė traktorių pilti žalią dyzelį.
  19. Haha
    Nomas got a reaction from Ukmin in koki traktoriu rinktis???   
    Užklausa padaryk ne vienam, o keliolikai pardavėju, gal kas turės ir kitus.
    Įtakos turi netik filtrai bet ir kuras, tepalai. Aš paz. prisibijau į naujesnė traktorių pilti žalią dyzelį.
  20. Haha
    Nomas got a reaction from Bauer in koki traktoriu rinktis???   
    Užklausa padaryk ne vienam, o keliolikai pardavėju, gal kas turės ir kitus.
    Įtakos turi netik filtrai bet ir kuras, tepalai. Aš paz. prisibijau į naujesnė traktorių pilti žalią dyzelį.
  21. Haha
    Nomas got a reaction from Jaunasis in koki traktoriu rinktis???   
    Užklausa padaryk ne vienam, o keliolikai pardavėju, gal kas turės ir kitus.
    Įtakos turi netik filtrai bet ir kuras, tepalai. Aš paz. prisibijau į naujesnė traktorių pilti žalią dyzelį.
  22. Patinka
    Nomas reacted to Ukius_bulvinskis in koki traktoriu rinktis???   
    O kas yra orginalas? Pagamintas neaišku kieno (galbūt ir tikrai gero gamintojo) su užrašu JD, Case ar Fendt ant filtro už 2x kainą, nei toks pats filtras tik su gamintojo logotipu? Nei vienas traktorių gamintojas filtrų negamina.
    Manau didelio skirtumo nėra, ar tai bus Mann, ar Hengst, ar Knecht, ar Fleetguard,  visi jie žinomi gamintojai ir savo vardą stengiasi pateisinti kokybiškais produktais, nes filtrų ir tepalų gamintojams reputacija manau svarbiausias dalykas.
  23. Patinka
    Nomas reacted to manttys in koki traktoriu rinktis???   
    Šiaip dojaus valandinis tikrai yra su protu susipykęs. Kiek darbar jie ima, kažkas >50 eur/val? Ir kiek man teko susidurti su jų servisu, tai jų meistrams tikrai toli gražu iki tokių tarifų.
  24. Patinka
    Nomas reacted to zetor1 in koki traktoriu rinktis???   
    Pasibaigus garantijai ta technini aptarnavima gali ir pats pasidaryti traktoriaus knygoje(kalbu apie case puma) yra viskas parasyta kur koki filtra keisti prie kokiu valandu,isleidimo propkes,kokie tepalai pilasi ir t.t..o kaip pasikvieti kaip ir minejo kolega dar pakalbi apie ka nors apie traktoriu ar apie krepsini o paskui ant saskaitos ziuri uz ka cia moketi..
  25. Haha
    Nomas got a reaction from Zilvis55 in koki traktoriu rinktis???   
    Na ir kas tau kur neaišku?
×
×
  • Create New...