Jump to content

Nomas

Nariai
  • Pranešimai

    120
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    P

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Nomas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

14

Reputacija

  1. Kas nors pirkot naudota traktorių per paramą? p.s. čia man vienam pasirodė, kad naudotos technikos kainos šoktelėjo?
  2. Stabdžiai į komplektaciją neįeina. Kai pirkau pasirinkau papildomai, nes nevisiems reik priekaba tempti.
  3. Jai tau identiški tai ir "Opelis" su "VW" irgi identiški. O mazgai dedami visuose traktoriuose panašus, žaidžiama su kaina kituose vietose. Pagal tavo logika beveik visi traktoriai vienodi tik "spalva ir kelios knopkės" skirsis, tai nuliūdinsiu bet tai klaidingas požiūris, taip gali kalbėti tik vadybininkas kuris turi norą parduoti savo prekę, arba neišprusęs žmogus. Kaip ir "Opelis" su "VW" gaminami Vokietijoje (nepamenu, bet atrodo, kad "Opelį" nupirko "VW"). Jai vienoje gamykloje renka tai neriaiškia, kad jie vienodi. Tam ir yra pavadinimai, kad žmogus žinotu ką perka. Kaip kažkas rašė "analogas yra analogas, nors ir panašus bet analogas" arba "analogas nėra "Vaderstad" jai būtų tai ir vadintųsi "Vaderstad"".
  4. Na baze ir svoris labai svarbu ir įtakos turi darbams, nebent komunaliniams tikslams pirksi, nes nieko sunkesnio nepakabinsi kels traktorių.
  5. Hmm ir pagal ką lygini, nei variklis, nei pavara, nei kabina didelių skirtumu neturi, o priedai yra priedai. Aš imu bazini, tai "TYM" geriau atrodo pagal komplektacija negu tas "NH", o ir kaina "kaip diena ir naktis". O jai lyginti pagal vardą tai "NH" šalia "JD" ar "CASE" atrodo "kaip diena ir naktis", o kaina panaši, tai kur tas viduriukas?
  6. Na "Vaderstad" tikrai gera sėjamoji, bet kainuoja kaip kombainas ne kiekvienas gali įpirkti, tai ir ieško analogu, o rasti galima. "Unia" skaitosi nebloga produkcija, bet man nepatinka. Pagal mane turėtu būti pigesnė, kokybės ir kainos santykis netolygus. Sėjamosios neturėjau, turėjau skutiką, pakeitus puse detaliu norma , gal čia man pakliuvo toks, sunku pasakyti, bet nieko gero apie "Unia" negirdėjau, ko be paklausi "nebloga" ir viskas. Kai pagalvoju tapati pasakyčiau. P.s. bet su pilnu įdirbimu už 11,5k 2013 m. pasiūlymas įdomus, reik pirma naujos kaina sužinoti, tada aišku bus ar gera kaina, o kad lyginti su "Vaderstad" nereik tai faktas.
  7. Žinau, aš paemiau gama iki 150 AG ir nuo 150 AG, o tas td5 beroc 85 AG O iki 150 AG pasiūla daug didesnė negu nuo 150AG
  8. Na tas pigumas sąlyginis, liginant su John Deere, Case ar Massey Ferguson taip, bet su kitais kaip LS, Kioti, TYM tai kaina brangesnė. Tai jai jis toks š..... kam perkat iki 150 AG pilna pasirinkimo? Tipo vardas, ar išvaizda? Garantuoju, kad LS ar TYM geresnis bus. Dar suprašiau, kad pirktu 200 AG, jai pinigų nėra, pasirinkimo nebūtų. P.s. Pagal mane, Lenkiška produkcija beveik didžioji dalis neverta dėmesio (asmeninė nuomonė). O, dabar bus peno diskusijom
  9. Aš ir manau, kad tiltas geriau Sutinku, nors jai kišenė leidžia, tai ko dėl nepasigerinus važiavimo kokybės? "manttys" gerai palygino Tad, čia daugiau kišenės problemos, nes manau, jai galimybės visiems leistu, tai pirktu kuo prabangesnius, patogesnius ir t.t.
  10. O, geras komentaras, pilnai palaikau. Elektronika patogu, bet jai sugenda, tai kaina ojojoj. Su hidraulika pigiau ir gesti rečiau genda. Galiu garantuoti, kad hidraulinius dažniau perka negu elektrinius, nors vadybininkas greičiausiai atsakytu "panašiai perka, gal anksčiau hidrauliniai, bet dabar elektronika patobulėjo ir puikiai eina", kaž ką tokio
  11. Taip kaip nėra likutinės vertės , nes seni lauzai sąvartyne kainuoja pigiau Na, o rimtai, tai nesąmonė vienas ir kitas pasakymas. Čia žmonės sugalvojo, jai geras daiktas kainuoja pigiau tai ir vadina "kainos ir kokybes santykis geras", nepermokėjai. Taip pat kaip ir su likutine verte, jai gali prašyti daugiau tai ir yra "gera likutinė vertė".
  12. Nomas

    Ka manote apie firma LIVILA

    Na jau nepirmus metus dirbu su šia firma. Ir tikrai nebuvo bedu su sutartimis, palūkanos mažiausios lyginant su kitomis firmomis, daro atidėjimus, tikrai geranoriški ten žmonės dirba, o ir pats vadovas iš kaimo kilęs kaip supratau. Visada padės servisas telefonu. Svarbiausia kainos tikrai geros, o ir firma pasitikėjimo verta, dirba 28 m. aš tokiu firmų mažai žinau, pagarba. Na dėl susitarimo tai kaip ir visur derybos, būna iškarto susitari, o būna, ir iš penkto. O sutartis ir preliminarioji sutartis, tai du skirtingi dalykai. Tik sutartis nekinta ir garantuoja stabilią kainą, o ir preliminarioji sutartis (tai pavyzdys tikros sutarties) ir komerciniai nieko nereiškia (tai tik pasiūlymas). Beroc komerciniam net paminėta, kad kaina gali kisti. Be to, jie rašo komercini vos ne metams tai kaina gali per metus pakisti ir 3 kartus. Tikrai žinau, kad kainos kyla sezono metu ir po gruodžio 31 d. O sumokėjus avansą be sutarties, tolygu kaip pinigus įdėti į banko sąskaitą, nes pirkinio tu neužsakiai, gali persigalvoti ir t.t. Tik sutartyje parašyta kaina nesikeičia. Tad tokie kaip "Vaidass" daugiau į konkurentus panašus arba neišpruseli, kurie bando kenkti ilgai dirbančioms ir patikimos firmoms. Nes sukelia sąmyši kur nereik.
  13. Nomas

    Kombaino pasirinkimas

    Na, yra tiesos. Bet čia daugiau žmogiškasis faktorius kišą koją. Imkim tas pačias varžytines, ten ne visada nuotraukos būna, bet niekas nedraudžia susiskambinti, nuvažiuoti, apžiūrėti ir t.t. Jai reikalingas daiktas tu pasidomėsi ir paieškosi. Aš rašiau "skubantis moka brangiau". Na galim kalbėti, kad laiko nėra, patikinsiu, kai reik laiko rasi O argumentas "kuo didesnė kaina tuo geresnė būklė", tai tik nusistatymas ir realybės visiškai neatspindi. Kaip "V.VYTAS" rašė, "kiekvienas laužia max kainą". Galiu tikrai garantuoti, kad pigiau rasti galima geresnės būklės daiktą, tik tam reik laiko. P.s. Pažįstu pora ūkininku kurie geriau sumokės 10k ir 20k daugiau, kad tik negaišti laiko, taip ir atsiranda kainos kilimas Aš ir kaip visi pardavinėju. Žiūriu už kiek parduodamas tas daiktas, imu viduriuką, pridedu nuo 10 iki 1000 Eurų (priklauso nuo prekės) nes reiks nuleisti ir ilgai pardavynėti neteko. Svarbu nufotografuoti ir gerai aprašyti, o gera kaina paspartina reikalą
  14. Nomas

    Kombaino pasirinkimas

    Sutinku, tik gaila, kad viršija vakaru kainas O tokia tendencija visada buvo "pirk pigiau, parduok brangiau". Anksčiau internete iš žmonių galėjai pigiai daug ką nupirkti, dabar jau kainos vos ne kaip naujų daiktu (kalbu ne tik apie techniką).
×
×
  • Create New...