Jump to content

Koki motocikla rinktis


Recommended Posts

Apie po laukus su cioperiu , tai gali ir pasvajoti, pirmam purve ir baloj smegsi su tokiu svoriu ir pravaža. Nori kelio+laukų, jei turi sveikatos ir mases rimtai valdyt po laukus moca imi honda twin afrika, kawasaki kle koki ar pns, road endure tipo skirti kelionem offroadu. bet bukatura cia sukas apie 600cm. Nori kazko lengvesnio pigesnio ir paprastesnio imi harda endurke kokiu 200-300cm, svers maziau dreks per pievas gerai ir smagiai ir po plentus galesi lakstyt, tik ne ant 200km/h . uz kokius 3-5k senesniu metu laisvai rasi, cia dar senais lietuviskais. 

Protingiausia butu eiti i enduro foruma ir ten skaitinetis bei klaust patarimo pastoviai vazinejanciu moto, o ne musu ukininku, kurie retsykiais uzsilipa ant moto.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai žmogus sako, kad technologinėm nori prasilėkt ir kita, kas su keturračiu neįmanoma, t.y. du skirtingi dalykai, su krosiniu turi būti neatsipalaidavęs, bet smagiai prasilėkti, o su keturračiu, jau gali ir cigarą užsidegti ir riedėti, kas be ko ir prasilėkti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

O butina registruojamas? Jei ne tai krosinis ar taip vadinamas "hard enduro" laukuose nepakeiciamas. Neluztancios plastmases, lengvas, manevringas. 125cc dvitakcio per akis, tik suvaldyk atsukes rankena :). Jei nepatinka dvitaktis, tada 250cc keturtakciu skelbimai pilni. Jeig neesi krose vaziaves su galingesniu nezinosi ka daryt.

Anksciau nemaniau, kad apart pasivazinejimo laukais ir miskais  galesiu krosinuka ir praktiskai panaudoti. Dabar kur tik galiu vaziuoju: aptvarus apziuriu, laukus matuoju gps'a prisisukes, grybauti, riesutauti pailseti kur nuosaliau ant kalvos ir t.t... I keturrati net nebeziuriu, "matyt skonio reikalas" bet man krosinukas kaip transportas laukuose zymiai patogesnis.

 

Zinoma visokios "afrikos", KLR'ai ir kitos karves sunkumo dvirates transporto priemeones yra gerai, bet laukuose nepatogu, be to bus gaila lauzyti arimais, o ir remontas ju ne toks jau lengvas.

 

Del markes tai reikia pagal isvaizda rinktis - rimtai. Bet koks Honda, Yamaha, Kawasakis, Suzukis, Gas-Gas, Husabergas ar Husqvarna ir t.t.. vaziuos ilgai ir gal net nuobodziai jei priziuresi. Tik reikia nepatingeti ir nusipirkus iskart pakeisti tai ka laikas ir turbut negailestingas ankstesnis savininkas jame nuniokojo :). Kinietisko nesiulau, bet yra kas su jais vazineja ir nesiskundzia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...