Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

aš pabūsiu nepopuliarus ir paklausiu, gal kas vežėt šiom dienom 2016 m derliaus miežių parduoti. kas ką gero siūlo? reikia sandėlį jau ruošti naujam sezonui, reiktų atsikratyti senų grūdų. :)

prie to paties, jau į temą, kas ką siūlo 2017m pupoms uoste? Agrosfera agrovizijoje siūlė +49 eur/t prie kviečių gruodžio matifo. Tipo po parodos bus tik +45. Ryt reikės paskambinėti.

Paskelbta
Prieš 13 valandų, MBLORINSER pranešimas:

liepa vargu ar jau kas priims, sluojasi,garzinasi, vabaliukus maudo,visi tokiu metu. Geros 10-15 dienu ir naujas derlius atvaziuos.

na tik po tiek dienu nekulki ir jei tokie  orai tesis tai ir rupjucio spakainei sulauksi

Paskelbta
14 minutes ago, Tomux pranešimas:

Matif 180 duoda elevatoriui 160. Praeina 2 savaites matif 185 elevatoriuj 161. Oj tos formules...

Kuris elevatorius ir nuo kurio menesio matif skaiciuoja???

Paskelbta
2 minutes ago, ukdavidas pranešimas:

Vakar marias +4e visi kaip susitarę šiandien jokio kilimo nebuvo

Kodel jau taip nebuvo.. kas pagal matif (-sutartas kiekis eu) tai automatiškai pakilo. Agrokoncernas kaip pastoviai skriaudzia  - tik 2.

Paskelbta
Prieš 13 valandų, MBLORINSER pranešimas:

La. Šiandien pasiūlė 2kl. 157€/t jeigu 100t fiksuoji.

Jo vakar La skambino net keista kad patys :D  bet jau buvo KG fiksuota po 178 xtra 166 1 kl 158 2 kl 139 4 kl baltico punkta vilkaviski

Paskelbta

O i rygos uostą niekas nevežat? Ar nėra kas superka?man ant 100 km arčiau būtų nei Klaipėda. Ir gal kas domejotes kiek daug maz kainuoja fura samdyti pervežti grūdus?  Aš užvakar Agrokoncerne pafiksavau Piktagalio elevetoriui 100 t kviečių 4kl-135, 3kl-147, 2kl-154. Žiūriu kuo arčiau uosto tuo geresnės kainos. 

Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...