Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Naujiena! Atliekame rugių valymo nuo skalsių paslaugą!!!

įdomu šios paslaugos ,bei kt. ,kaip valymo ,džiovinimo .sandėliavimo įkainiai ,o gal ,kolegos ,žinot ,kai kurių kt. grūdų priėmimo punktų,supirkėjų teikiamų paslaugų įkainius :icon-question:

Paskelbta

Nesprogs tas kainų burbulas ir labai nesidžiaukim tom kainom, nes kai javai ant lauko, tai tos kainos nieko ir nereiškia. O ar grūdai atsidurs sandėliuos, dar sunku pasakyti, nes lietus artimiausią savaitę mažiausiai žadamas ir šiaip rugpiūtis lietingas. :(

Paskelbta

Tai bent kainu kilimas, manau jos kils dar.... :eusa-dance: ypac rapsas vasarinis tures kaina, nuojauta kuzda :P

saviski ziemini rapsa isveziau Ageronai, ir atsiskaite greit ir tadien kaina neprasta dave drauge 1175lt., bet daba dar kyla, but dziugu kad orai nepavestu tik ir taip jau sunkiai i laukus imanoma ivaziuot:pray:

dar pas nieka nedygsta ankstirose grudai? girdejau, kad raseiniuose jau leidzia saknis grudai :(

Paskelbta
Prisivares turi? galetum atvesti i lauka pas mane, parodytum kaip dirba gal susigundyciau :icon-cool:

Ne mano stilius aš į kiemą nevežu, geriausiu atveju vieną 20 os serijos vieną 88, kad turėčiau ką parodyt, sabar 8120 vieną turiu jei kam staigiai prireiktu

Paskelbta
Fiksavau sendien ageronoj. Gal kas agrorodeo sutarty turit nelabai suprantu, fiksuotom kainom ir neviksuotom sutarties punktai niekuo nesiskire :icon-confused:

Fiksuotom kainom įrašai kainą, nefiksuotom nerašai, ir viskas. Aš nefiksavau. Miežiai vakar buvo 480, šiandien 520 Lt/t.

Paskelbta

Sakau yra sutartis su kaina kai parasyta kaina, bet kitas punktas jei ji keiciasi gauni tos dienos kaina. O su fiksuota kaina sutartyje, lygei tokios pat salygos, ta administratore sako viskas cia ok :icon-confused:

Paskelbta
Sakau yra sutartis su kaina kai parasyta kaina, bet kitas punktas jei ji keiciasi gauni tos dienos kaina. O su fiksuota kaina sutartyje, lygei tokios pat salygos, ta administratore sako viskas cia ok :icon-confused:

Nu nežinau, pas mane sutartis be kainų. Kainos pardavimo dienos, kokios bus tokios.

Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...