Jump to content

belzabubas

Nariai
  • Pranešimai

    70
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario belzabubas paskelbtas turinys

  1. GRAIN.LT tai grain jau pavede, nebesugeba net kainu atnaujinti Gal puslapi refresint pamirsai?
  2. belzabubas

    Grūdų kainos?

    Ivardink tas normalias kainas?
  3. belzabubas

    Grūdų kainos?

    Kreipkites pas supirkeja su gydytojo rasteliu )
  4. belzabubas

    Grūdų kainos?

    man patinka taip, siulo salygas, bet praso neskelbti. Tai tave viena mazdaug apipist bando ), jeigu tai realu tai visos lietuvos grudai ten vaziuos, nes: 1. neaisku ar isivs pirma klase pasieks 900lt/t 2. kiekvienas nors kazkiek proto turintis ukininkas vesh ten savo grudus, nes pasidaryti toki dugna kaip 900lt/t ir dar tureti galimybe parduoti juos gal net dar aukstesne kaina tai skamba nerealiai. 3. Jau dabar kas nors pasiulytu 900lt/t uz 1 klase tai skambetu nerealiai 4. sakyk kas cia tokie, zinosim kas xalturina, ar cia pats sugalvojai optimizmo ikraut?
  5. belzabubas

    Grūdų kainos?

    Gal kas zinot agrorodeo vadybininko kokio nr, ar ka jie db moka uz grudus?
  6. Kas cia per bajeriai?.. kvieciai -8 eur o rapsas -16 eur, didelis pokytis kaip per viena diena ir dar i neigiama puse.. ;/
  7. belzabubas

    Grūdų kainos?

    Siuo metu tai ten pilni sandeliai
  8. belzabubas

    Grūdų kainos?

    o ka daugiau veikt? nei sesi dabar nei kulsi :D Kad as kartoju cia, bet niekas negirdi dalinkites tikslia informacija, kokia gaunate is supirkeju taigi skambineja, siuncia zinutes.. pamirskit tos birzos kainas dabar, ten ne grudais prekiauja o popieriais.. lendat ten kur nlb ka suprantat..
  9. pirmadienio ryta pralinksmino mescionio ideja ), grynas optimistas , is kokios birzos gryzai kad taip kalbi?
  10. Ir kaip Jus patartumete rinktis, i kokius kriterijus atsizvelgti? Su LA is sio pavyzdzio galima tam tikras isvadas darytis, su scandagra, agrokoncernu, BA ir problemu kazkam buve. Dar gal nepaminejau keleto firmu, bet kaip issirinkt kuri ta pati? Nu va tai kas liko Amilina, KG, Malsena plius, Agerona, Agrorodeo ) atidziai renkantis kuria pasirinkti? Rekomenduosiu ir jai liksi nepatenkintas bus lb nemalonu, tai visiem po biski parduok ) Panasasu atsakymo ir tikejausi sulaukti, vadinasi kalbat (rasot) skambiom frazem, kurias pagristi sunku. Nu kad as tik ir girdziu nusiskundimus apie tuos kuriuos isvardinai, na gal keliu dar nedadejai , tai kam jus jiem vezat, jei kazkas blogai tiesiog parodziau, kad yra is ko rinktis tikrai
  11. Ir kaip Jus patartumete rinktis, i kokius kriterijus atsizvelgti? Su LA is sio pavyzdzio galima tam tikras isvadas darytis, su scandagra, agrokoncernu, BA ir problemu kazkam buve. Dar gal nepaminejau keleto firmu, bet kaip issirinkt kuri ta pati? Nu va tai kas liko Amilina, KG, Malsena plius, Agerona, Agrorodeo ) atidziai renkantis kuria pasirinkti? Rekomenduosiu ir jai liksi nepatenkintas bus lb nemalonu, tai visiem po biski parduok )
  12. del 3t? kita karta atidziau tada rinkis su kuo verta darytis sutarti.. Ir kaip Jus patartumete rinktis, i kokius kriterijus atsizvelgti? Su LA is sio pavyzdzio galima tam tikras isvadas darytis, su scandagra, agrokoncernu, BA ir problemu kazkam buve. Dar gal nepaminejau keleto firmu, bet kaip issirinkt kuri ta pati? Nu va tai kas liko Amilina, KG, Malsena plius, Agerona, Agrorodeo )
  13. del 3t? kita karta atidziau tada rinkis su kuo verta darytis sutarti..
  14. belzabubas

    Grūdų kainos?

    kada jus baigsit burt ;(, atsivercia puslapi su birzos kainom, pasidaugina is 3.4528 ir sako, va bus tokios kainos! )
  15. belzabubas

    Grūdų kainos?

    O kas dabar geriausiai superka kviecius, rugius? kokios kainos mazdaug rinkoj? gal kam dabar striokas ir lb domisi tuo?
  16. belzabubas

    Grūdų kainos?

    pagaliau i tema komentaras
  17. Butent.. cia vieni burtininkai raso, o ir ten dar kazko panasaus paraso , tai reiktu turet bent viena tema faktams , baltic agro juk zinutes pasiuntineja, gal dar kazkas kazkam.. be to ir paskambina vadybininkai tai turetume tikra fakta tai gal ir burt lengviau butu )
  18. Ka jus i tai, kad pvz atidaryti skilti pirkeju pasiulymai, tarkim rasyt kokius sms gaunam su kainom, arba ka pasiskambinus galima ispest?
  19. Na jei vel kokio raporto nepaleis, kaip buvo kai soktelejo 15eur, tai manau vaziuosim zemyn , nors kaip ir minejau tai tik mano nuomone ir visiem butu geriau, jei maziau burtume o daugiau vienas kitam rodytume koks supirkejas suaktyvejo, gal krauna laiva ir kaina siuo metu geriausia, kokias zinutes gauname is supirkeju.. o db cia varom kaip oru prognoze tik klystam dazniau
  20. belzabubas

    Grūdų kainos?

    Geriau jau rasytu visi kokias kainas kas siulo, ar gauna kokias zinutes, negu kiekvienas vis kokia nesamone paraso del ko jos kyla ar krenta )
  21. belzabubas

    Grūdų kainos?

    Indijoje žieminių javų sėja prasidės spalio mėnesį, tačiau jau rugsėjį vyriausybė paskelbė, kad ji planuoja 2011 m. pasiekti rekordinį kviečių gamybos lygį - prikulti 82 mln. tonų.
  22. belzabubas

    Grūdų kainos?

    Pas broliukus Latvius kainos zemenes dar vos ne 50lt/t.
  23. belzabubas

    Grūdų kainos?

    Rusija turejo dideli rezerva, pas juos problemu nera, tiesiog nenorejo savo rinkoj sukelti sumaisties.. kai jie prades eksportuoti tai dar ne taip kris..
×
×
  • Create New...