urbonas10 Paskelbta Spalio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 1, 2025 https://ukininkopatarejas.lt/naujienos/ka-siulo-kuo-grasina-bzup-po-2027-metu?fbclid=IwY2xjawNJfhFleHRuA2FlbQIxMQABHk1eR3mTGYH7y0E5pjqJmYx4KaOlkakPBfL5aX_XFrintJuDa7v_PVqx79rO_aem_mgJZmCmXg9pGgbASzqFpgA Jeigu taip ir bus, tai perspektyvos liūdnos
ceck Paskelbta Spalio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 1, 2025 Prieš 9 valandas, urbonas10 pranešimas: https://ukininkopatarejas.lt/naujienos/ka-siulo-kuo-grasina-bzup-po-2027-metu?fbclid=IwY2xjawNJfhFleHRuA2FlbQIxMQABHk1eR3mTGYH7y0E5pjqJmYx4KaOlkakPBfL5aX_XFrintJuDa7v_PVqx79rO_aem_mgJZmCmXg9pGgbASzqFpgA Jeigu taip ir bus, tai perspektyvos liūdnos o kas čia blogai, man viskas tinka ir patinka
AGROMAN Paskelbta Spalio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 1, 2025 Prieš 1 valandų, ceck pranešimas: o kas čia blogai, man viskas tinka ir patinka Aš ir kažko blogo nematau. Išmokų lubos seniai reikalingos. Reikia ūkininką remti, o ne verslininką. AG Paulius 1
ceck Paskelbta Spalio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 1, 2025 prieš 24 minutes , AGROMAN pranešimas: Aš ir kažko blogo nematau. Išmokų lubos seniai reikalingos. Reikia ūkininką remti, o ne verslininką. ūkininkas irgi verslininkas, pasakyk kad ne
AG Paulius Paskelbta Spalio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 1, 2025 prieš 36 minutes , ceck pranešimas: ūkininkas irgi verslininkas, pasakyk kad ne Kol ūkininkai eilę metų pardavinės derlių žemiau savikainos, jie labiau primins darbininkus savo laukuose, o ne verslininkus. Šlovė "darbdaviams". Nepykit už juodą humorą ir šaržus. Man pačiam juokinga per ašaras.
AGROMAN Paskelbta Spalio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 2, 2025 Prieš 9 valandas, ceck pranešimas: ūkininkas irgi verslininkas, pasakyk kad ne Ne, arba tokia rūšis arba kitokia
ceck Paskelbta Spalio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 2, 2025 prieš 18 minutes , AGROMAN pranešimas: Ne, arba tokia rūšis arba kitokia Pirkt parduot reik mokėt, man atrodo kad verslininkas - gamybininkas
runkuliss Paskelbta Spalio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 2, 2025 Prieš 10 valandų, AG Paulius pranešimas: Kol ūkininkai eilę metų pardavinės derlių žemiau savikainos, jie labiau primins darbininkus savo laukuose, o ne verslininkus. Šlovė "darbdaviams". Nepykit už juodą humorą ir šaržus. Man pačiam juokinga per ašaras. Nu nenorekit kad kiekvienais metais veikla turi buti pelninga .Jei klausetes ministro postringavimu tik misrus ukiai bus pelningi. Tik va, kokia ta misrybe turetu buti ,vienais metais viena ,kitais metais kita .Spek keist spec.rubus misrinimui
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti