grazbek Paskelbta Vasario 25, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2022 Ar visi deklaravote ir mokėjote mokestį už aplinkos teršima iš mobiliūjų taršos šaltinių?
kestoxs Paskelbta Vasario 25, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2022 Prieš 2 valandas, grazbek pranešimas: Ar visi deklaravote ir mokėjote mokestį už aplinkos teršima iš mobiliūjų taršos šaltinių? Ne. Patikslink kas, kaip ir kiek. Kažkokias nuogirdas girdžiu bet nieko konkretaus. Neaišku čia man
AgroP Paskelbta Vasario 25, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2022 prieš 54 minutes , kestoxs pranešimas: Ne. Patikslink kas, kaip ir kiek. Kažkokias nuogirdas girdžiu bet nieko konkretaus. Neaišku čia man Nieko nemokėjau, aiškaus išaiškinimo nėra konkretaus, nesugeba neiviena istaiga išaiškint įstatymo. Laukiu toliau.
JCB Paskelbta Vasario 25, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2022 Taigi aišku yra, kad jei naudoji krovininį transportą išskyrus traktorius arba jei automobilis ant ūkio užrašytas yra, tada reikia mokėti.
V.Vytas Paskelbta Vasario 25, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2022 Prieš 7 valandas, grazbek pranešimas: Ar visi deklaravote ir mokėjote mokestį už aplinkos teršima iš mobiliūjų taršos šaltinių? aš deklaravau.3 pinigai.Be komentarų
kestoxs Paskelbta Vasario 26, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2022 Prieš 4 valandas, JCB pranešimas: Taigi aišku yra, kad jei naudoji krovininį transportą išskyrus traktorius arba jei automobilis ant ūkio užrašytas yra, tada reikia mokėti. Kažkur girdejau jog ir džiovyklos skaitosi
grazbek Paskelbta Vasario 28, 2022 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2022 On 2022-02-26 at 03:25, kestoxs pranešimas: Kažkur girdejau jog ir džiovyklos skaitosi Tai vat aš irgi apie tai nelabai aiškiai išdėtyta kas yra mokesčio mokėjimo objektas.Kažkaip laukiau Dzūkija komentaro bet apsižiurėjau kad labai retai ji čia jau apsireiškia.užpypino greičiausiai visažiniai heiteriai. p.s. Kur Dzūkija, kai jos reikia?
kestoxs Paskelbta Vasario 28, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2022 Prieš 4 valandas, grazbek pranešimas: Tai vat aš irgi apie tai nelabai aiškiai išdėtyta kas yra mokesčio mokėjimo objektas.Kažkaip laukiau Dzūkija komentaro bet apsižiurėjau kad labai retai ji čia jau apsireiškia.užpypino greičiausiai visažiniai heiteriai. p.s. Kur Dzūkija, kai jos reikia? Man apskritai darosi sunku viską atskirti, dabar pradėjau gilintis į savivaldybių infrostrukturos mokesti. Vel ganėtinai naujas dalykas. Nežinau kaip kitose savivaldybėse, bet pas mus visiems pastatams ir net kietosioms dangoms( asfaltuota aikštele, asfaltuotas keliukas) skaičiuojamas 11,63 Eur kvadratui vienkartinis mokestis. Reiškiasi taip, jei statau angarą, ferma ar bet kokį pastatą, uz 1000 m2 plotą sumoku vienkartine 11630 įmoka. Infrostrukturos mokesčio ir niekam neidomu, kad statai kažkur pasaulio pakraštį kur jokios savivaldybes infrostrukturos net ir norint negali ir negales būti.
M&M Paskelbta Vasario 28, 2022 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2022 On 2022-02-25 at 15:19, grazbek pranešimas: Ar visi deklaravote ir mokėjote mokestį už aplinkos teršima iš mobiliūjų taršos šaltinių? terminas buvo vasario 15d, kas nesumokėjo neaišku ar delspinigiai pareis ar baudelės kokios šito nežinau...
grazbek Paskelbta Vasario 28, 2022 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2022 tame ir vinis kad po kol kas nedaug deklaravusiu o apie mokėjima iš vis patyliu.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti