Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 2 valandas, grazbek pranešimas:

Ar visi deklaravote ir mokėjote mokestį už aplinkos teršima iš mobiliūjų taršos šaltinių?

Ne. Patikslink kas, kaip ir kiek. Kažkokias nuogirdas girdžiu bet nieko konkretaus. Neaišku čia man

Paskelbta
prieš 54 minutes , kestoxs pranešimas:

Ne. Patikslink kas, kaip ir kiek. Kažkokias nuogirdas girdžiu bet nieko konkretaus. Neaišku čia man

Nieko nemokėjau, aiškaus išaiškinimo nėra konkretaus, nesugeba neiviena istaiga išaiškint įstatymo. Laukiu toliau.

Paskelbta
Prieš 7 valandas, grazbek pranešimas:

Ar visi deklaravote ir mokėjote mokestį už aplinkos teršima iš mobiliūjų taršos šaltinių?

aš deklaravau.3 pinigai.Be komentarų

Paskelbta
Prieš 4 valandas, JCB pranešimas:

Taigi aišku yra, kad jei naudoji krovininį transportą išskyrus traktorius arba jei automobilis ant ūkio užrašytas yra, tada reikia mokėti.

Kažkur girdejau jog ir džiovyklos skaitosi 

Paskelbta
On 2022-02-26 at 03:25, kestoxs pranešimas:

Kažkur girdejau jog ir džiovyklos skaitosi 

Tai vat aš irgi apie tai nelabai aiškiai išdėtyta kas yra mokesčio mokėjimo objektas.Kažkaip laukiau Dzūkija komentaro bet apsižiurėjau kad labai retai ji čia jau apsireiškia.užpypino greičiausiai visažiniai heiteriai.

p.s. Kur Dzūkija, kai jos reikia? :confusion-helpsos::eusa-whistle: 

Paskelbta
Prieš 4 valandas, grazbek pranešimas:

Tai vat aš irgi apie tai nelabai aiškiai išdėtyta kas yra mokesčio mokėjimo objektas.Kažkaip laukiau Dzūkija komentaro bet apsižiurėjau kad labai retai ji čia jau apsireiškia.užpypino greičiausiai visažiniai heiteriai.

p.s. Kur Dzūkija, kai jos reikia? :confusion-helpsos::eusa-whistle: 

Man apskritai darosi sunku viską atskirti, dabar pradėjau gilintis į savivaldybių infrostrukturos mokesti.
Vel ganėtinai naujas dalykas. Nežinau kaip  kitose savivaldybėse, bet pas mus visiems pastatams ir net kietosioms dangoms( asfaltuota aikštele, asfaltuotas keliukas) skaičiuojamas 11,63 Eur kvadratui vienkartinis mokestis. Reiškiasi taip, jei statau angarą, ferma ar bet kokį pastatą, uz 1000 m2 plotą sumoku vienkartine 11630 įmoka. Infrostrukturos mokesčio ir niekam neidomu, kad statai kažkur pasaulio pakraštį kur jokios savivaldybes infrostrukturos net ir norint negali ir negales būti.

Paskelbta
On 2022-02-25 at 15:19, grazbek pranešimas:

terminas buvo vasario 15d, kas nesumokėjo neaišku ar delspinigiai pareis ar baudelės kokios šito nežinau...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Nuotraukos

• Create New...