Jump to content

MTZ D-243 grupės


Rikis258

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...
On 2021-12-18 at 17:20, Rikis258 pranešimas:

Radau, kad "KOSTRAMA" pardavime yra. Reikės pasigilinti. Dar įdomu, kad Kama grupių yra su dviem žiedais. Ką dadeda papildomas žiedas ant stūmoklio?

Dejau kama is lytagros pries kokius 3-4metus,su vienu tepaliniu,rinkau labai atsakingai(yra seme forume kaskur aprasymas)tepalai tik John deere,buvau sumontaves Audi 2.5 turbina ir volvos(yra yuotubej video) jokiu problemu nebuvo. Dabar jis parduotas draugui ir dyrba iki sende be bedu. Tai toke mano patirtis su kama.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Dirba ir su dviem ir su vienu., man labiau patinka su vienu  gal truputi maziau kaista  ,bent jau teoriskai taip turetu buti , tepalas geriau ne tas kamazinis ,jo labai  nesmagios savybes , bet jei laiku keiciamas priziurimas filtravimas  tai ner kazkas labai tragisko ,aplamai keiciant grupe svarbu atidumas ,technologiju laikymasis ,nes siaip yra ten kur  padaryt klaidu , yra buve keletas tokiu atveju  atrodo niekai . o keiksmu poto daug

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei dirbsi tik vasara tai gal dar ir nieko, bet jei ir ziema nieko keista kai neeina uzvesti variklio nes tepalas palieka kaip medus. ir kita blogybe didziulis nuosedu ,,juodos kozes pavidalu'' ant variklio sieneliu atsiradimas. As tik uz cekiskas grupes ir niekas manes neiitikins kad yra kas nors pigiai ir gerai. Uzvakar uzvedziai varikli po remonto su tokia grupe nereikia jokios ,,apkatkes'' jokio dumelio garaze gali kvepuoti net duru neprasidares birbinau koki pusvalandi. O tepalai tik siuolaikiniai ir jokiu mg10

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 19 minutes , voras pranešimas:

Niekas tau nieko nesako, tik patikslinau markę ir tiek

Tai puikiai nes pasakymas kamazinis nieko nesako o sito kaip tu ten rasei m10g12 gali smarkiai skirtis nuo  mg10. Tik i google isimeciai nelabai ka meta apie ta marke.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 27 minutes , voras pranešimas:

Super ! 

Čia jau kitas tepalas

Net knygą atsiverčiau, nu tikrai m10g2k

Nu nafik, sorry, klydau.

Kažkodėl vis tik manau, kad yra m10g12

Kažką suplakiau į krūvą.

Litagra tiktai juo ir prekiauja. Ipilkit vyrai jo i koki inda ir lauke padekit kai -5 ir i virsu ir pamatysit ryte jo realias charakteristikas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai naujas variklis kainuoja virs keturiu tukstanciu euru pilti ta m10g2K koks ten jisai ka as zinau. Bet zmogus nupirko nauja motora isidejo i traktoriu sake neina su tuscia priekaba i kalna ivaziuoti, stovi motorpal siurblys tai nulupo lig naujam isveze siurblistui reguliuoti. O pardavejai sako viskas cia gerai taip turi but:puke-front:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Visu pirma turi but prieziura, jei laiku nekeisi, neoades tas brendinis tepalas. Nera blogas  tas vadinamas kamazinis m10g2k, kad salt prie 5  salcio tikrai ne prie 10 gal, nes kuriasi gerai. Litagroj neperku nieko jau 10 metu ju produkcija nepasitikiu nes esu nusipirkes niekam tikusiu detaliu kuriis greit sugedo. Sintetinio tepalo negalima pilt jei centrifuga tik mineralini.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...